viofo a119 v3 + CPL FİLTER < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IVANGUARDI -- 18 Kasım 2024; 23:34:57 > |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1603. sayfa)
-
-
Çok eski model sorunsuz. baya insan memnun hocam filtre olmasa çok sorun olur mu? 500 tl fiyatı var çünkü.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Çok yansıma yapar görüntü kalitesini aşırı etkiliyor plaka okunabilirlik vs
-
Wifisi yokmuş hocam ama bunun alacaktım son anda farkettim. Ekran ihtiyacım yok aslında wifi olsun yeter vs1 mi alsam ,vf119 mini 2 hdr mi?
700 mai 500s nasıl arkadaşlar? M300 modelini kullandım 7 senedir. Araç değişikliği sebebiyle yeni araca geçeceğim. Wifili bir model tercih ediyorum
Teknik servis ile görüşün onlar yardımcı olur, kameraya takılmıyor mu ucu şuan? Yani metal kısımla plastik mi birbirinden ayrıldı?
-
A800 üst model, bunların 2024 modelleri var a510 ve a810, onlar daha iyi.
Telefondan izlemeden kastınız nedir? Bunlara wifi, yenilerde wifi ve bluetooth, ile bağlanıp canlı izleme, çekilen videoları izleme veya telefona indirme özelliği var. Araç başında değilken izlemeyi kastediyorsanız a510 ve a810 da var 4G'li versiyonları, ancak ülkemizde çalışmıyor bildiğim kadarıyla.
-
Teşekkür ederim hocam dün a800s sipariş ettim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan.kocatepe -- 19 Kasım 2024; 10:53:59 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam hem kapasitörlü model olsun hem de geri görüş kamerası ile park halinde park kamerası gibi kullanabileceğimiz bir model var mı ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şahsen Mini 2 alırım
-
Malesef takılmıyor ve metal kısmı çıktı. Pinlerden biri de kırıldı. 8 pin micro usb diye geçiyor bu uç. Eski tip dijital kameraların kablosundan. Bu kablodan bulsam ucunu kesip buna kendim takabilir miyim acaba? Sadece kabloları birleştirerek. Bildiğim kadarıyla 70Mai nin trde bir teknik servisi yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serpico,,, -- 19 Kasım 2024; 16:55:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10Noo mağazası 70mai ürünleri satıyor ve destek de sağlıyor.
05521696710 bu numaraya WhatsApp üzerinden yazın bence sonuç alırsınız.
Bana müthis gelmedi hocam
-
70mai ile viofi ürünleri arasında ciddi fark var mı arkadaşlar. 70mai nin 8 yıl boyunca pilli modelini kullandım bir sorun olmadı.
Yaşadıgınız yere göre hocam Çok sıcak şehirlerde pilli modeller Dayanmıyor Aydın vb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar konudaki tavsiyeler üzerine Viofo a229 plus +ön arka kamera almaya karar verdim. Şimdi onunla beraber hafıza kartı sipariş edeceğim.
Amzn'da Kingston Canvas Go plus (yüksek hızlı model) 256 gibi 700 küsür TL. Amazon garantisi artı Kingston ömür boyu garanti var. Max endurance 2000TL bunu alsam denesem ne olur sizce? Sonuçta garantili. Park modu şimdilik takmayı düşünmediğim için çooook uzun kayıtlarda yapmayacak. Genelde şehir içinde kullanıyorum.
Ne dersiniz?
-
neden 256 gb almak istiyorsun?
4k kayit yapsan yaklasik 4 saat kaydin olur 64 gb kartta
2k ceksen daha da uzun sure cekebilirsin, hem de videonun 1 dakikasi 100 mb kadar oldugu icin telefona indirmen daha kolay olur
maksat kaza aninda delil elde etmekse 32 gb bile yeterli aslinda
-
Ön + arka 2k çekim yapacağım hocam. 128 düşünüyordum. 128 likle 500 küsürdü 700 küsür bulunca 256 aldım.
-
Her zaman max endurance yazanlar adı gibi performans veremeyebiliyor.
Ben Samsung Evo 2024 128GB aldım, önceki kameralarımda da Samsung almıştım. Ev güvenlik kamerasında mesela ADATA kullandım sürekli kart hatası alıyordum. Şuan ona da 128 Kingston Canvas aldım, hem izlemesi çok hızlandı hem de hiç sorun çıkarmıyor.
Max endurance olayı için bana göre fazla para vermeye gerek yok. Samsung, Kingston normal ürünleri de iş görüyor fazlasıyla. Ki ADATA ya bozuk kartı gönderdim bana daha üst modeli ücretsiz yenileyip verdiler. Samsung Kingston da bozulma zor olur ama olsa da yenilerler her türlü.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X