Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1630. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32.642
Cevap
885
Favori
1.805.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16281629163016311632
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

okuma yazma hızı önemli bir de dashcam anlık kayıt aldığı için u3 v30 gibi bazı standartlara uygun olması gerekliymiş

• omzunda_muzikaletli_zenci kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sağol ona dikkat edeyim bende.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • TURLİKAT kullanıcısına yanıt

128 yeter bana ama bunun 128liği amazon vatan gibi yerlerde yok. bilinmedik bir yerden de almak istemedim sahte çıkar diye

Hızlı ve dayanıklı bir kart Araç içi kamera Tavsiyesi 

Hocam, bir dönem 128'liği mediamarkt ve teknosada mevcuttu. Sorun derim ben size yetiyorsa gereğinden fazla para harcamanıza gerek yok bence. Tabi siz bilirsiniz.

• teşekkürler arkadaşlar. amazon hesabıma indirim kodu tanımlamış samsung proplus kartı 680 gibi bir fiyata aldım

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sıfır araca garantiyi bozmadan kamera işini nasıl hallederiz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • false6 kullanıcısına yanıt

En kolay yol çakmaklık. Park modu olacaksa iş biraz değişir.

• false6 kullanıcısına yanıt
    Obd yada çakmaklık diğer türlü sigorta fuse tap belki etkiliyordur garantiyi bir bilgim yok ama obd ve çakmaklık etkilemez

• Bu kart diğer pazar yerlerine göre neden Vatan Bilgisayar' da bu kadar uygun. Araç kamerası için gayet alınası bir F/P ürünü şuan.

Samsung Pro Endurance 256 GB Hafıza Kartı (100MB/30MB/S) / 1.099,00₺

Ben yakın zamanda aşağıdaki ürünü aldım. Aldığım zaman yukarıdaki ürün olsaydı onu alırdım.

SanDisk Max Endurance 128GB SDSQQVR-128G-GN6IA Micro SDXC 100/40MB/s C10 V30 Hafıza Kartı / 1.120,05₺

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ue-Gazi -- 21 Şubat 2025; 22:8:8 >

• arkadaşlar kart arayanlar için hem v30 hem de u3 bir de 256 gb bu rakama başka kart yok

Araç içi kamera Tavsiyesi
    Araç içi kamera Tavsiyesiwww.hepsiburada.com
    Kioxia 256GB Exceria G2 Micro Sdxc A1 Uhs1 V30 U3 4K Kayıt Fiyatı
    https://app.hb.biz/PVZ6JqBPUoif
  • tr61ysn T kullanıcısına yanıt

Walla aldım bende çok iyi fiyat Araç içi kamera Tavsiyesi Araç içi kamera Tavsiyesi 

Japon üretimi / markası

Araç içi kamera Tavsiyesi

• kadobay kullanıcısına yanıt

Teşekkür ediyorum ilginize. Maalesef hersey bunu yükleyince oldu zaten :(

• OlguErhan kullanıcısına yanıt

A329 2ch aldım 4tb de ssd aldım bi 10 sene de bunu kullanırım artık güncelleme yapmadan.

@OlguErhan pm den baktım en son 9sene önce sizin tavsiyenizle almıştım. İyi bile yaşamış kamera 🙂

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem54 -- 26 Şubat 2025; 19:6:17 >
  • Iroad ve Viofo arasındayım ön arka kamera, forumun bir tercihi olur mu? Obd bağlantısı hoşuma gitti aslında iroad özelinde ama fiyat yüksek.

• tr61ysn T kullanıcısına yanıt

ev güvenlik kamerasında 128gb olan vardı, sürekli hata veriyordu garantiden değişti ama onun yerine kingston almıştım, sorunum kalmadı.

samsung evo serisi en fiyat/performans odaklı ürün, kullandığım çeşitli ürünlerin hiçbirinde sorun yaşamadım. şuanki araç kameramda da 128gb samsung evo 2024 modeli var.

• Merhabalar, ön ve arka kameraya ihtiyacım var. Park moduna vs. ihtiyacım yok sadece görüntülerin net olması yeterli. Sizce N5 modeli mi yoksa 70mai 500s pro+Rc06 seti mi? Diğer aracımda 500s+Rc06 seti var. Ama arka kameranın netliği pek iyi değil. Hatta akşamları neredeyse karanlık oluyor. N5 netlik olarak daha iyi midir acaba? Siz ne tavsiye edersiniz?

• poyrazz539 kullanıcısına yanıt
    N5

• OlguErhan kullanıcısına yanıt

N5 alayım o halde sizin tavsiyeleriniz benim için kıymetli. Yıllar önce de tavsiyenizle Viofo almıştım yurtdışından. Yine çok memnun kalmıştım. Teşekkür ederim.

• Ben 70mai Omni x200 aldım. Gayet memnunum. Ama şu anda arka kamerayı set halinde bulamadım. O sebeple ön ve arkayı ayrı ayrı alıp sigortaya bağladım :)

• 
Sayfa: önceki 16281629163016311632
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.