Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1628. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32.639
Cevap
886
Favori
1.804.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
98 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 16261627162816291630
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eee bu kadar yazışmadan sonra araç içi ve araç dışı için hangi model öneriyorsunuz.

ÖZELLİKLE biri araca yaklaşırsa ya da vurursa, çizerse çekim kaydı başlasın. Teslalardaki gibi.

BU özellikte hangi model marka ürünü tavsiye edersiniz.

• .i. . kullanıcısına yanıt

Radar paketli DDPAI N5 Dual bu işi aynen dediğiniz gibi yapıyor. Aracınıza 3 metre yaklaşan birisi olursa hemen kayda başlıyor.

• MURAT BLK M kullanıcısına yanıt

Tavsiye edeceğim markalar;

Samsung

Philips

Baseus

Anker

Mümkünse type-c girişli

Hızlı şarj özelliği olan

5 v - 2 amper çıkışlı olması önemli.

Yaz mevsimi için de arabaya bir akü daha bağlayıp, ana akü ile paralel şekilde kullanmak tavsiye edilmişti. Ana akünün boşalmasını önlemek için iyi bir fikir ama onu yapacak ustayı bulmak mesele. Geçmiş sayfalara bakın bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • korayakbiyik kullanıcısına yanıt

Powerbank tabi tehlikeli, ayrı bir konu;

Doğrudan güneş ışığı gören bir aracın içinde araç kamerasıda çalıştığı zaman kameralar hasar görüyorlar. Bildiğimiz eriyorlar plastikleri vs.

Elimde resimler olacaktı Viofo vs. paylaşırım.

Kısaca yazın aşırı sıcaklarda, öğlen cacır cayır aracın içi yanarken park kaydı yapmak kameranın kısa zamanda bozulmasına yol açacaktır. Marka farketmeksizin. 🙏🏼

Tesekkurler tekrar.Ayni markalari incelemisiz.Son kararim bu markalardan biri.Kurmak istedigim sistem de seyir halinde cakmakliktan beslemem.Aksam araci parka konumunda birakirken power bank ile irtibatlamak. Once sistemi ev ortaminda deneyecegim calsiirsa ve emniyetli olduguna kanaat getirirsem arabaya kurup takip edecegim.

• OlguErhan kullanıcısına yanıt

Üreticilerin bu işe el atması lazım ama neden atsınlar aynı ürünü tekrar satmak için.

Son kullanıcı olarak bize ne sunuyorlarsa mecbur alıyoruz. Farklı bir sömürü şekli.

Yani işin çözümü zor, neredeyse fırına dönen araç ve doğrudan güneş gören kamera, sıcaklığı kontrol altına alabilmesi için fanlı soğutucu sistemi yapması lazım o işte aküden çok fazla enerji çeker.

Aslında işin çözümü çok kolay;

1 tane Tesla almak Araç içi kamera Tavsiyesi 

• Alıcaksanız çok amaçlı alın ..
    Arkadaş adas lı almış .. araçta Android teyp de app si yüklü ben çok şaşırdım orjinal ekipman gibi on numara iyi çalışıyor fcws, ldws özellikleri falan

• Merhaba, n5 dual kamera kullanıcısıyım. Park halindeyken temas anında kayıt alması için radar modülü alıp obd soketi ile bağlamayı düşünüyorum. Üç sorum olacak;

1) obd soketi kullanmak garanti kapsamını etkiler mi?

2) aracı evimin otoparkına park ettiğimde kameraya ihtiyacım olmayacağı için obd soketinin radar modülüne bağlanan kablosunu çıkartacağım (kamerayı kapatmak için). Bu durumda obd soketinin sürekli takılı kalması sorun yaratır mı?

3) sadece sürüşte kullanım yapacağımda usb veya çakmak gözünü kullanmak obd çıkısına göre daha mı sağlıklı olur yoksa fark etmez mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 11 Şubat 2025; 22:12:20 >
  • wiseass kullanıcısına yanıt

Hocam 1. sorunun cevabını bilmiyorum, 2. sorunuzun cevabı ise obd üzerinde ACC ve 24H olmak üzere ayar tuşu var, sadece ACC yi seçerek park modu olayını kapatmış olursunuz. kablo sök tak yapmanıza gerek kalmaz, haliyle 3. sorunuzda ki çakmaklık kullanmakla da uğraşmamış olursunuz.

Araç içi kamera Tavsiyesi
  • murat18100 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam. ACC modu, araç çalışırken devreye sokuyor sadece değil mi? Usb ve çakmaklık girişiyle aynı mantık?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 12 Şubat 2025; 9:28:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wiseass kullanıcısına yanıt

Siz yine de her ihtimale karşı uygulama ayarlarından park gözetim modunu kapatın (seçenek varsa, şu an hatırlamıyorum), akü voltaj korumayı da 12.8 seçin en yükseğini.

Benim araçta sürekli akü zayıf uyarısı verdiği için kendim deneyimleyemedim ACC ve 24H modunda.

• N5 dual sipariş verdim ben de 3 gün oldu kargoya verilmedi hala

Hocam bende arayıştayım yazdıklarınızı okudum. Benm aracım skoda karoq dizel. Sizinki de wag grubu. Benim aracımda kontak kapalıyken çakmaklıktan akım gelmeye devam ediyor( bir süre sonra akım kesiliyor mu denemedim) OBD tarafında da durum aynı mı acaba.
    Sizin aracınızda aracı park ettiğinizde bahsettiğiniz sürelerde sürekli mi kayıt yapıyordu yoksa park modu olarak sadece hareket algıladığında mı kayıt yapıyordu?

• asii_teo A kullanıcısına yanıt
    İki türlü de denedim, hem park modu hem 7/24 kayıt ama ikisinde de zayıf voltaj uyarısı aldım. Araç kapandıktan sonra en fazla 15 dakikada uyarı veriyor ve kapanıyor, arkadaşımın golf e taktık dizel o da, onda park modu çok stabil çalışıyor akü devre kesmedi hiç onda. Onun araba 2013 model, benim ki 2006 model.
    Acaba benim obd elektriği mi kesiyor araç kapanınca onu çözemedim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • A118c lerin eski firmware elinde olan var mı acaba? Yenisini yükledim bugüne kadar hiç kayıt kesmeyen kamera açılmaz oldu açılıyor 10-15sn sonra donuyor bazen şanslıysam donmadan günü çıkartıyor bazen de kendi kendine alev gibi oluyor. Keşke hiç güncelleme yapmasaydım.

Olgu beyde büyük ihtimalle vardır onu bir etiketleyelim bakalım 🙂@OlguErhan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrem54 -- 14 Şubat 2025; 18:7:14 >
  • Daha önce karşılaşmadığım bir sorun mevcut kameram da

Görüntüler bazen donarak kaydediyor. 1 dk olması gereken kayıt 50 sn

Hata hafıza kartından mı acaba ?

Anladım. Peki araç kapalıyken çakmaklıltan telefon falan şarj oluyor mu onu deneniz mi?

Hocam absürt bir mantık olacak ama hususi olarak park halinde kayıt için bir akü alıp bagaja koysak, powerbank mantığında şarj için kullanılamaz mı? İyi powerbanklar neredeyse araç aküsü fiyatlarında. Akü de motorun yanında daha sıcakta duruyor sonuçta, bagajda sıcakla ilgili problem olmaz diye düşünüyorum ama pratikte nasıl olur fikir verebilirseniz sevinirim.

• 
Sayfa: önceki 16261627162816291630
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.