< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1632. sayfa)

-
-
Selamlar,
Ben 3m'in yüksek mukavemetli bandını kullanıyorum. Çok dayanıklı ve kaliteli bir ürün. Sökerken biraz zorlanıyorsun ama dikkatli yaparsan sorun yaşamıyorsun. Takarken çok kısa sürede yapışıyor. sadece yapıştırdığın yüzeylerde toz olmamasına dikkat etmen yeterli.
-
-
Merhaba arkadaşlar. Son dönemlerde artan trafik magandalığı ve adaletsizlikler nedeniyle kamera almayı düşünüyordum. Artık eşim aracı daha sık kullanmaya başlayınca alma işini hızlandırmam gerektiğine karar verdim. Max 4bin liraya kadar bütçe ayırabiliyorum. Önceliğim kameranın sorunsuz bir şekilde ve net görüntü vermesi. Araştırmak istediğimde 70mai'nin çok videosu vs var ama hep reklamlı içerik. Kullanıcı yorumu pek bulamadım diyebilirim. Güncel olarak sizlere sormak istedim. Park halinde çarpma vs olduğunda kayıt alsın isterim fakat bu durumun aküye zarar vereceğini düşünüyorum. Sizlerin tavsiyeleri yorumları varsa eğer paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
24h modunda olması lazım park modu için, ACC ayarı ise kontakla birlikte devreye girmesi için.
Yazın powerbank araçta sıkıntı oluşturur.
Merhabalar , N5 ve A129 pro modeli arasındayım. İki model arasında da güzel fiyat farkı var orası ayrı :)
Daha önce hiç araç kamerası kullanmadım bu yüzden bir sorum olacak. Araç kamerasını çakmaklıktan kullanmak ve sigorta kutusuna bağlamak arasında fark var mı?
Sigorta kutusuna bağlayınca gece aküyü bitirmiyor mu yoksa her iki türlüde gece açık ise bitiriyor mu aküyü?
-
park esnasinda kayit yapmasini istemiyorsan, sigorta kutusuna gerek yok. (ortada kablo kalabaligi yaratmaz sigorta kutusu)
park modulu baglamazsan da, akuden enerji almaz.
park modulu icin sigorta kutusu sart. ama aku yine de bitmez. enerji alir tabi kayit icin, ama voltaj belli bir seviyeye dusunce, sanirim 11.4 volt idi, akuyu korumak icin kaydi sonlandirir. ertesi gun de arac kullanirken aku normal seviyeye doner.
-
Çakmaklığa takılan soket ya da kablosunun çıkıntılığı sorun/engel oluşturabilir, bu yüzden kablonun ön camın kenar fitili yada contasından gizlenerek geçirilip sigorta kutusuna bağlanması daha iyi olur.
Bazı araçlarda çakmaklıkta sürekli enerji olduğundan her araca bindiğinde kamerayı çalıştırmak için soketi sökme takma derdi olacak.
Bazı araçlarda kontakla birlikte çakmaklığa enerji gelir, bunlarda çakmaklıktan her seferinden soketi söküp takmana gerek kalmaz.
Sigorta panelinde de her sigortada sürekli enerji olmaz. Bazı sigortalarda ise (mesela korna) sürekli enerji olur. Bazılarında kontak açıldığında enerji olur.
Park modu her ne kadar cazip görünse de kullanımı sağlıklı olmuyor. Akü voltajı ve araç çalıştırmayla ilgili her an potansiyel sorun kaynağı.
-
DDPAI mini kameram var ve kayıtlardan bazıları 1 dk dan kısa ve atlayarak kayıt etmiş.
Bu hafıza kartından mı kaynaklanıyor ? Eskiden xiaomi 70mai 4k vardı ve aynı hafıza kartı sorunsuz kayıt yapıyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynı sorun kablosuz carplay kullanınca bende de oluyor, cep telefonunu kablolu bağlayınca sorun düzeliyor.
Bu sefer de camerayı herseferinde arabayı çalıştırınca wifi den katıl demek gerekiyor. otomatik bağlanmıyor.
Özetle car play ile kamera çakışıyor. muhtemel ki tüm yeni arabalarda böyledir.
-
Bende 70mai A500 s pro aldım.
Ya araca bağlanıyor android auto için ya da onu komple kapatırsam ancak kameraya bağlanıyor. Hem araca bağlansın (Android auto aktif olsun) hem telefon araç kamerasına aynı anda bağlı olsun olabiliyor mu? Oluyorsa ne yapmam lazım.
-
Kameranın WiFi ini kapatın, bağlanmanız gerektiğinde açarsanız veya telefondan WiFi I unut yapın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X