Şimdi Ara

Araç içi Lcd ekran yardım ve tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim elimde 2 adet 5 inç lcd tv var bunları aracımda kullanmak istiyorum fakat video oynatmak için ne tür bir cihaz satın almalıyım mp3 çalar gibi ufak tefek ve videoları elimdeki tvlere aktarabilecek cihazlar varmıdır? (elimdeki samsung d 900i marka cep telefonu tam da istediğim özelliğe sahip fakat şarj problemini bir türlü aşamadık)Bir de pioneer oto teypin arkasında bulunan w r çıkışı ne amaçla kullanılır forumda bir arkadaş direksiyon kumandası aparatı için kullanmış başka kullanım şekli varmıdır bu çıkışın.Yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkür ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_duWARci -- 3 Ekim 2011; 13:42:49 >

• dikiz aynası şeklinde lcd ekranlı usb'li ve sd kart okuyuculu monitörler var...ben aldım... satıcı türk...çok ucuz

http://www.aliexpress.com/supplier-fm/wholesale-products/213680854-productlist.html
  • tamam sharap teşekkür ederim senden başka da yardım eden de olmadı zaten konuya bi inceliyeyim peki ürün teslimat süresi ne kadar ?
  • video oynatmak için media player kullanabilirsin . bir ara araştırmıştım western digitalin media playerlarını arac içinde kullanıyorlar yabancı forumda denk gelmiştim . wd media player 12v 1 amperle calışıyordu yanlış hatırlamıyorsam . uygun bir adaptörle kullanabilirsin arac içinde yanlız tek video cıkışı var bu playerlarda y kablo ile kullanman lazım 2 monitör için buda görüntü sinyalini zayıflatabilir ama denemek lazım tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.