Şimdi Ara

Araç İçi Temizlik (Koltuk ve döşemeler)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar koltuklarınızda zamanla oluşan kirliliği nasıl önlüyorsunuz.Sonax ın vs spreyleri etkili oluyor mu

Alıp almamakta kararsızım .Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi

• up...
  • Köpük olanından ben kullandım ama markasını hatırlamıyorum, çok işime yaramıştı... Önce köpüğü döşemelere sıkıyorsun ve yayıyorsun 5-10 dakika bekliyorsun sonra var gücünle bastırarak temizliyorsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Köpük olanından ben kullandım ama markasını hatırlamıyorum, çok işime yaramıştı... Önce köpüğü döşemelere sıkıyorsun ve yayıyorsun 5-10 dakika bekliyorsun sonra var gücünle bastırarak temizliyorsun...

Döşemenin renginde herhangi bir solma ya da renk bozukluğu oluyor mu?
  • Tunap 209 - köpük sık 5dk bekle sonra sil kumaş plastik deri farketmez temizler.. Başka markalarında var bu tür iç temizlik ürünleri..

Araç İçi Temizlik (Koltuk ve döşemeler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saykojan

quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Köpük olanından ben kullandım ama markasını hatırlamıyorum, çok işime yaramıştı... Önce köpüğü döşemelere sıkıyorsun ve yayıyorsun 5-10 dakika bekliyorsun sonra var gücünle bastırarak temizliyorsun...

Döşemenin renginde herhangi bir solma ya da renk bozukluğu oluyor mu?

Döşemenin temizliği haricinde gözüme çarpan herhangi bir şey olmadı... Ben memnun kaldım... Markayı hatırlamıyorum ama 2 yıl geçti.
  • Atas vinet adında bir ürün var. Onu sulandırıp köpük yapan şişeye koyuyorsun. döşemeye sıkıp biraz bekledikten sonra mikrofiber bezle siliyorsun. Daha sonra halı yıkama makinesi ile suyu çekiyorsun. Memnun kalacağını garanti ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokhan G.

Atas vinet adında bir ürün var. Onu sulandırıp köpük yapan şişeye koyuyorsun. döşemeye sıkıp biraz bekledikten sonra mikrofiber bezle siliyorsun. Daha sonra halı yıkama makinesi ile suyu çekiyorsun. Memnun kalacağını garanti ederim

markayı bilmiyorumda koltuğa ne sıkarsan sık mutlaka vakumlu makinayla çekmek lazım,yoksa kusma yapar daha kötü olur
  • Dün evimin karşısındaki oto yıkamada CLIO'nun tüm koltuklarını söküp, tazyikli tabancayla yıkadıklarını gördükten sonra "her yol mübah" diyorum.
    Hayır, buna izin veren araç sahibinin aklı nerede ?

Şaka bir yana, bu tarz uygulamaları kendim yapmaya cesaret edemem. En güzeli yılda bir defa da olsa, detaylı bir iç temizlik yaptırmak.
    Tavanı ister patates çuvalıyla, ister mikrofiber bezle silerken kumaş sarkması olsa cepten çıkacak miktar en basiti 300,00 TL. Ki kendimizin yaptığı temizlik, oto kuaförlerindeki gibi olmuyor.
  • Oto kuaförlerde bazen dahada rezıl edıp verebılıyoorlar Allaha emanet yani,bence ısın ehlı bır Zıebert bakım ıstasyonunda ypatırırsanız daha ıyı sonuç elde edılmıs olur gıbıme geliyor...
  • sonax ın yeşil kutuda spreyi var döşemele için. ben birçok marka denedim ancak onun kadar etkilisini görmedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.