Şimdi Ara

araç kamerası 60 dolardan 7 dolara düşmüş (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
396
Cevap
10
Favori
13.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onu bende anlamadım.artık aklıma başka şeyler geliyor.arkadaşların dedigi gibi fake te olabilir satıcı yani alinin para kazanma şekli gibi geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

RB300611155CN 2013 Export Customs Scan Hangzhou Ukraine 20130120 1015
    RB300611155CN 2013 Export Security Scan Hangzhou Ukraine 20130120 1145
    RB300611155CN 2013 Received by China Post Qingdao Ukraine 20130129 1349

bnm tracking nodan bunlar çıkıyor 2013 e ait :)

Sahte takip numarasıymış. Herkesi kekledi herif. Eline bişey geçecekmiş gibi. Bir arkadaş güzel yazzmış. Yaklaşık 3000 kişi sipariş verse bunun 50 kişisi bile arkasına düşmeyip 45 günlük kargo koruma süresini aşsa 50x7 den 350 dolar bedavadan para yapar :)) herif işini biliyor.

Ben dispute actım hemen onay verdi herif.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 29 Aralık 2014; 15:13:19 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • biz bunların olacağını söylediğimizde yapmadık hakareti bırakmamıştınız ,şimdi iyi olmuş diyorum

hiç değilse hakareti hak edelim

akıl var mantık var kardeşim kim 60 dolarlık ürünü 7 dolardan satar ?

siz göndermediğine dua edin ,gönderse bile dandik ,çakma bir ürün gönderir hiçbir işinize yaramaz ,ben Türkiye den 25 tl. ye bir tane aldım arabada süs olarak duruyor

mesele 7 dolardan ne olacak değil ,mesele oyuna getirilme ama bir türlü anlatamadık ,bizimkiler hb. sitesine hatalı fiyat girdiği halde mecburen gönderecek kafasına gidiyorlar ,sanki Çin de olan satıcının şirketi veya fabrikası mı var da zarar edecek ,üyeliği kapatılsa bile gider başka bir tane alır yine işine devam eder

aslında bizim korkumuz 10 gün olan sayaç içindi ,çünkü o süre dolar da para aktarılırsa bir daha alma imkanı olmazdı ,sonradan sayacın normal olduğu söylenince fazla sorun kalmadı ama gelmeyeceği kesin di

• kemal1414 kullanıcısına yanıt
    ben zaten yeni üye olmuştum üyeliğimi kapattırcam herkes böyle yapsa aliexpress bunu yapamaz.adamlar gevşek.
  • bende ürünü iptal ettim direk karta iade mi ediliyor para ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: INTRUDERTR

ben zaten yeni üye olmuştum üyeliğimi kapattırcam herkes böyle yapsa aliexpress bunu yapamaz.adamlar gevşek.

evet aliexpressi bende pek sevemedim

son zamanlarda direk firma olanlardan alım yapıyorum ,ayrıca paypal kullanımlarına izin verdikleri için hiç düşünmeden alım yapıyorum

birkaç kuruş kar edeceğiz diye orijinalliği bile belli olmayan ürünlerden uzak durmakta faysa var
  • bende dispute açtım ürün gelmiycek belli.
  • Daha beklemedeyim geleceğinden değil de sonucu bir görelim diye.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de dispute açtım hemen kabul etti. Göndermiş olsa kabul etmezdi gibi geliyor bana.
  • Gelme ihtimali yuzde 5 falandi zaten şnsimizi denedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samimi olarak inanan yoktu sanırım geleceğine. Boş bi zamanımda dispute açayım bari.

• Birkaç gün önce siparişi iptal ettim, para hesabıma geri yatmış. Aliexpress hesabımı da kapattım. 20 günlük bir macera oldu işte. Fos çıksa da fırsattan haberdar edenlere teşekkürler.
  •  araç kamerası 60 dolardan 7 dolara düşmüş
  • Bende kargo takip edilemiyor diye dispute açtım.Bakalım hayırlısı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende dispute açtım 3 saat sonra falan kabul edilmiş iade bekliyorum bakalım
  • ayın 15 ine kadar bekleyin gelmezse dispute açın...
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    boşuna bekleme aç hemen, ürünü yolladıysa zaten para iadesi yapmaz.

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    verilen süre içinde dispute açabilirsin..gönderse bile para iadesi yapılır.
  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    ben daha öncede açmıştım öyle hatırlıyorum sürenin dolmasına 20 gün falan vardı belkide daha fazla.

başka bir ürün için bu dediğim ama aliexpress yine.

kamera falan gelmeyecek o yüzden dedim ne kadar önce açılırsa o kadar iyi olur herkes için.

• Lasvegaswings kullanıcısına yanıt
    kameranın gelmeyeceği belli değil ama geleceğide belli değil..süresi var..bende 11 gün görünüyor..10 gün içinde gelmezse bende dispute açarım..şimdilik beklemeye devam.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.