Şimdi Ara

araç kamerası 60 dolardan 7 dolara düşmüş (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
10
Favori
13.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam boşa ümitlenme kamera gelmeyecek, süre bitmeden de dispute aç para otomatik geçmesin satıcıya. gelmeyeceği belli eğri oturup doğru konuşalım.
  • aliexpress tedarik koruma (purchase protection) sisteminin maille uyarı vermesi üzerine. satıcıya ürünün son koruma tarihini 15 ötelemesini içeren bir mesaj yolladım. cevap gelmedi. hemen şikayet (dispute) açtım. para iadesi (refund) talep ettim. ve 24 saat içinde sonuçlandı. para iadesi aldım. muhtemel dolandırıc vakası, sipariş geçen arkadaşların koruma süresi geçmeden hemen dispute açmalarını tavsiye ederim. benzer tarihlerde sipariş geçtiğimizden 3 gün içinde sisteme girip işlem yapınızi
  • dispute açın...adam dolandırıcı çıktı..
  • İlk sayfada yazmıştık ürün zaten çok kötü kalitede diye.. Konuyu açan arkadaşı da, ona inananları da uyarmaya çalıştık, almaya değmez diye... Adam o b.ktan ürünü bile göndermeye tenezzül etmemiş..

Kaç kişiyi dolandırdı kimbilir ?

Açmayın böyle saçma konuları, aldanmayın bu tür ilanlara...
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    ben uyardığım için o zamanlar hakarete varan cevaplar verilmişti

bizim insanımıza iyilik bile yaramıyor

kaybetsek bile 7 dolar kaybedeceğiz size ne diyorlardı ,o zamanda söyledim bu iş kazanç kayıp olayından daha vahim ,dünya üzerinde 70-80 dolardan ucuza işe yarar bir kamera yok ,bence gelmemesi daha hayırlı oldu ,kullanamayacağınız kamerayı ne yapacaksınız ?
  • dispute a ne yazıyorsunuz?
  • The tracking code does not work. That is why I want a full refund.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_gazi -- 15 Ocak 2015; 14:45:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakom52

dispute a ne yazıyorsunuz?

open dispute bölümüne tıkladıktan sonra:

did you receive your order : NO
    do you want return goods: NO
    dispute reason: NO TRACKING INFORMATION
    returning goods: NO
    request details: tracking number is fake. i want a refund.
  • teşekkürler..
  • ARKADASLAR BEN UNUTMUSTUM URUNU AKLIMA GELDİ BAKTIM ŞİMDİ ONAY ZAMAN AŞIMI YAZIYOR...URUN GELMEDİ ADAM 6 DOLARIMIZI İÇ ETTİ GALİBA NASIL ŞİKAYET EDİCEM ...PARASI ÖNEMLİ DEGİL BİR PAKET SİGARA PARASIDA MERAK ETTİM ... YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM..
  • bunu nasil pc kamera olarak kullanacaz
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Adam zaten sizin gibi unutanlardan kazanıyor.1500 kişiden 100 u unutsa 700 usd eder.Hiç yoktan iyi para..
    Zahmet olmazsa bankaya itiraz dilekçesi faxlayacaksınız.Aliexpress sitesinden ürün satın aldığınızı ve gelmediğini belirteceksiniz.Bu kadar zahmete gireceğinizi pek sanmıyorum (dispute bile unuttuğunuza göre) ama yine de yazdım.
    Bu arada İptal edenler kur farkından dolayı kara bile geçti.
  • x15 kullanıcısına yanıt
    dostum haklısın ...ama söz yarın bu yazından dolayı harbi bankaya gidecem...çok tşk ler..
  • aviregal kullanıcısına yanıt
    Bankaya gitmene gerek yok.İnternetten ya da telefonla numarayı öğrenir durumu anlatan dilekçeni faxlarsın.Hangi siteden hangi tarihte hangi kredi kartınla ne aldığını yaz.İnceleme başlatılır ve paran 2-3 aya kadar hesabına yatar.
  • x15 kullanıcısına yanıt
    ok dostum tekrar tşk ederim ...yarın gidecem zaten buraya sonucuda yazarım...
  • açtığımız disputelar onaylanmasına rağmen para iadesi olmadı. para iadesi yapılan var mı?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.