Şimdi Ara

araç kamerası 60 dolardan 7 dolara düşmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
10
Favori
13.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• şaşırdım çok ucuz bu,yılbaşı indirimimi acaba

edit:aldım

tavsiye eden beyzade0606

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 11 Aralık 2014; 2:38:05 >

• Önermem , bozulur , demedi demeyin .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süstür belki ama kamera olsa bile dayanmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemen alın 130 liralık kamera 17 liraya düşmüş daha ne olsun kaçırmayın derim. 17 liraya kamera mı var siz alın beğenirseniz buraya yazın bizde alırız insanlara yardımcı olmuş olursunuz.

• kargoya verildi bile benimki. Hıyar çıkarsa cacık yaparım. Dediği çıkmazsa dispute açar parayı alırım.satıcı sağlam ama kamera alım satımında hiç dönüt almamış
    tuvnera moduna girip aldım bakalım görüntü paylşırım gelince:)

• Bence çok gerekli bir şey ama camın ortasına da bir şey yapıştırmak istemiyorum be

Ayrıca iyi bir şeye benziyor, hayırlısı olsun
  • mnbmnbmnb12 M kullanıcısına yanıt
    10 gün sonra indirim bitcek,kamera gelmesi 30 gün sürcek
    ok dersem sen 120 tl den alcaksın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence herkesce alalım,iyi gelmezse satıcının feedbaciki düşürürüz,adam hertürlü zarar eder,puan ve maldan zarar eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 8 Aralık 2014; 16:22:47 >
  • bu siteden paypal ile alışveriş yapılamıyor mu?
  • Gerçekten çok ucuzmuş yalnız.

Görüntüsü de fena değil. Bence yanlış yazılmıştır o fiyat.
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    beyzade almış kargolamışlar bile
    ayrıca sayfada örnek resim var,gelen ürün kötüyse parayı geri alcaz
  • Ortak alalim, 5 lira çalışır benden. Hem riski paylaşmış oluruz. Yada iki tane alalim yarisini ben ödeyim

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

beyzade almış kargolamışlar bile
    ayrıca sayfada örnek resim var,gelen ürün kötüyse parayı geri alcaz

Hocam benim bu sitede hesabım yok. Siz alıp bana kargolasanız, ben size parayı havale yapsam ?
  • alıcaksın 100 adet 50 liradan kapıs kapıs satarsın burada
    ben 1 tane kendime alsam + 1 tanede sana alsam

ürün geldiğinde salata çıkarsa yada ürün bozuk çıkarsa,parayı geri alamazsam...sana salatalık veya bozuk ürün göndersem almazsın...yani parayıda vermezsin o zaman çift zarar etmiş olurum

zaten 50 tl ye kamera alsam riskide olmazdı,yani alıp göndermek mantıklı olmaz,ama parayı hemen vereyim,ne gelirse şansıma dersen olabilir

al gelince bana gönder demekle 17 tlye iyi kamera garantisi etmiş olursun..ya 17 tl ye iyi kamera eline geçcek...yada paran cepten çıkmıcak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 8 Aralık 2014; 17:32:27 >
  • quote:

ürün geldiğinde salata çıkarsa yada ürün bozuk çıkarsa,parayı geri alamazsam...sana salatalık veya bozuk ürün göndersem almazsın...yani parayıda vermezsin o zaman çift zarar etmiş olurum

zaten 50 tl ye kamera alsam riskide olmazdı,yani alıp göndermek mantıklı olmaz,ama parayı hemen vereyim,ne gelirse şansıma dersen olabilir

Hocam beni tanıyorsunuz zaten. Yıllardır aynı konularda muhabbet ediyoruz, konuşuyoruz. Ayrıca hıyar çıksa da bir şey olmaz, alırım ben onu. Cacık yaparım.
    olguya soru sordum,cevap versin ona göre bakarız..bende hala emin olmadım şu kameraya
  • quote:

olguya soru sordum,cevap versin ona göre bakarız..bende hala emin olmadım şu kameraya

Hocam eğer böyle ise kaçırmayalım derim ben.

Olmadı burada 150'ye satarız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Hocam beni tanıyorsunuz zaten. Yıllardır aynı konularda muhabbet ediyoruz, konuşuyoruz. Ayrıca hıyar çıksa da bir şey olmaz, alırım ben onu. Cacık yaparım.

Yemişim hıyarını 15TL değil mi ne yükseltir ne alçaltır

2 Adet de ben sipariş verdim bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NEVERseeYOU -- 8 Aralık 2014; 17:51:32 >

• Birisi tam 1 sene önce almış, görüntü kalitesi kötü demiş, BU Sitede çekim örneğini de koymuş.

17 TL. lik cihazdan daha fazlası beklenmezdi zaten.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.