Şimdi Ara

araç kamerası 60 dolardan 7 dolara düşmüş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
10
Favori
13.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fena değilmiş aslında :)
  • Bence kutu boş çıkacak içinden köpük flan çıkacak

yada ürün arızalı ikinci el ürün
  • weycell1905 W kullanıcısına yanıt
    Aracına kamera taktığın zaman , en azından yanından geçtiği yada 3 metre önünde giden aracın plakasını okuyabilmeli.
    Yandan tampona falan dokunup kaçan aracın plakasını bile okuyamazsın bununla.
    Eskiden kalma Cine 5 şifre çözücüm var, bulanıklığı onunla çözer , netleştiririm diyorsan al.

Almak istiyorsanız siz bilirsiniz ama bence 17 TL. üzerinde 20-40 TL. daha koy, almışken biraz iş yapanının alın bari..
  • 300mp diyo :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Zaten elinize ulaşmazsa dispute çekebilirsiniz. Paranızı olduğu gibi teslim alırsınız. Aliexpress 60 gün para iade hakkını size sağladığı için ne çıkacak diye korkmanıza gerek yok.
  • Allah razı olsun sevgili kardeşim, kaptım 1 adet
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    Tabi 6 dolarlık makine, ne kadar ekmek o kadar köfte :) işe yaramazsa çoluk çocuğa oyuncak niyetine verilir :)
  • adam 60 dolar demiş çizmiş 6 dolar demiş
    ayrıca örnek resim atmış...gelen ürün..örnek resim gibi olmazsa itiraz edebiliriz ama parayı geri verirlermi..bizdeki kamera bulanık çekerse nasıl kanıtlıcaz...yani ne malum iyi kameraya kötü deyip parayı geri almamaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

adam 60 dolar demiş çizmiş 6 dolar demiş
    ayrıca örnek resim atmış...gelen ürün..örnek resim gibi olmazsa itiraz edebiliriz ama parayı geri verirlermi..bizdeki kamera bulanık çekerse nasıl kanıtlıcaz...yani ne malum iyi kameraya kötü deyip parayı geri almamaya

Benim başıma geldi:
    Bulanık çekiyor diye dispute açtım ama Aliexpress "Cihaz sorunsuz çalışıyor" diye kapattı
  • yolcum kullanıcısına yanıt
    adam gs8000 yazmıs baska sey yazmamıs ki
    nerden aldıgı bellı degıl
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Birisi tam 1 sene önce almış, görüntü kalitesi kötü demiş, BU Sitede çekim örneğini de koymuş.

17 TL. lik cihazdan daha fazlası beklenmezdi zaten.
    youtube da eleman nerden aldığını yazmamışki,öylesine video atmış

ayrıca sahibinden com da satılan 100 tl lik kameralar hemen hemen böyle zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 10 Aralık 2014; 22:13:25 >

• quote:

Birisi tam 1 sene önce almış, görüntü kalitesi kötü demiş, BU Sitede çekim örneğini de koymuş.

17 TL. lik cihazdan daha fazlası beklenmezdi zaten.

Hocam bu videodaki gibiyse hiç kaçırmayalım. 17 tlye bedava bu makina. Sonuçta kimse bu aletle hollywooda film çekmicek olası bir kaza durumunda haklı mısın değil misin ortaya çıkarsa yeter.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• baris195 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yazmamış ya ?

Verdiğim linkteki konunun ilk mesajında yazıyor aliexpress'ten aldığı adresi...

Onu da mı buraya yapıştırayım.

Buyur hatta yapıştırdım.. http://tr.aliexpress.com/item/VanxseHD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-HDMI-GS8000L-Car-recorder/1054746748.html
  • hemen geçiyorum siparişi eywallah
  • Ödeme paypal yok bi sakatlık olmasın
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    Benim başıma da aynı olay geldi. Ben de 1080p diyorlar ama 1080p değil dedim, birkaç tane de fotoğraf ekleyip dispute açtım, paranın 2/3'ünü istedim. Olay aliexpress'e escalade edildi. aliexpress benim lehime karar verdi, paranın 2/3'ünü aldım.

Bu arada mobil uygulama ile alınırsa 6,38$ oluyor forumun bilgisine.
  • quote:

Nasıl yazmamış ya ?

Verdiğim linkteki konunun ilk mesajında yazıyor aliexpress'ten aldığı adresi...

Onu da mı buraya yapıştırayım.

Buyur hatta yapıştırdım.. http://tr.aliexpress.com/item/VanxseHD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-HDMI-GS8000L-Car-recorder/1054746748.html

senin verdiğin link 3100 tane satmış,adam ordan alıp videosunu atmış diyorsun
    firma adı Vanxse Security Solution

benim verdiğim link

Zhejiang huan huan world trade wholesale co., LTD

http://tr.aliexpress.com/item/VanxseHD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-HDMI-GS8000L-Car-recorder/32245869918.html

şirketler birbirinden farklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baris195 -- 8 Aralık 2014; 19:10:07 >

• burdan en az 5 kişi aldı bile,gelen üründe sorun olursa zaten herkes aliexprese şikayet açcak,sonuçta paramız her şekilde geri gelir...satıcıda ihtar alır
  • nk061 kullanıcısına yanıt
    bu hıyar olayı olsa olsa bizim türklere özgüdür..benim bi arkadaşa usb falan almıştık sorunsuz geldi...gelmesi 3-4 haftayı buluyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

burdan en az 5 kişi aldı bile,gelen üründe sorun olursa zaten herkes aliexprese şikayet açcak,sonuçta paramız her şekilde geri gelir...satıcıda ihtar alır

Hayırdır aldın mı? paramız falan?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.