Şimdi Ara

araç kamerası 60 dolardan 7 dolara düşmüş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
10
Favori
13.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sipariş geçtim,kartta 20 tl vardı onunla aldım..ne gelirse şansıma 17 tl para değil...öğle yemeği parası...iyi üründe gelebilir
    gelince ss eklerim yılbaşı zamanı iyi oldu ...bide güzel bir şey gelirse almayan pişman olur

aldım beyzade
  • 1 adet sipariş verdim, hayırlısı bakalım, ilk defa yurtdışından bir şey alıyorum :)
  • http://tr.aliexpress.com/item/VanxseHD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-HDMI-GS8000L-Car-recorder/32245869918.html

Detaylı satıcı değerlendirmeleri
    Ürün Tarif Edildiği Gibi 4.5 yıldız

89.9% Positif Geribildirim

Fiyat US $58.0 / parça
    İndirimli Fiyat: US $ 6.96

bence güzel bir ürün,adam 4.5 yıldız almış yani % 90 olumlu bildirim

• ben de alayım madem
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    ben bu konuda cahilim, bir kaç sorum olacak.
    Bu cihazlarda dahili hafıza var mı? varsa ne kadar?
    bir de enerjisini nereden alıyor? Pilli mi? Çakmaktan mı çalışıyor???

Bu arada bu videoyu buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olorin_ -- 8 Aralık 2014; 19:32:13 >
  • Ödeme için bekliyorum şuan, kafama takılan Türkiye gümrüğünde takılma falan olmasın ? Daha önce yurt dışından bu tür ürün getiren oldu mu hiç ? Elektronik ürünler geçmiyor diye okumuştum bir yerlerde ama, haftalarca bekledikten sonra birde gümrükle uğraşmalayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • olorin_ kullanıcısına yanıt
    dahili hafızası yok 8gb 16 gb sd kart takcan
    bataryası var 3 saat kayıt yapıyor,ayrıca çakmağa takılıyor..alcaksan düşünme 17 tl beleş fiyat

satıcı nerdeyse 5 yıldız almış,ayrıca % 90 puanı var
  • Bende 2 adet sipariş ettim.

Arkadaşlar en son koltuk ısıtma almıştım başka bir satıcıdan. 19.11.2014 de satıcı kargoya vermiş ama hala elime ulaşmadı ptt kargodan sorguluyorum hala türkiyeye girmemiş sizce biyerde takılmış olabilir mi ?
  • NOSCE TE IPSUM kullanıcısına yanıt
    başka bi sitesi var öyle toptan ürün satan. 100 taneyi sen-ben gümrükten geçiremiyoruz diye biliyorum. yoksa güzel fikir.

bu arada gelmez, içinden cacık çıkar yorumlarına istinaden şunu söylemek istiyorum. aliexpress'ten 12 eylülde 26 dolara kulaklık aldım, 1 ay sonra elime sorunsuz şekilde ulaştı. gayet güvenli yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vidanj -- 8 Aralık 2014; 19:43:36 >
  • efk0 kullanıcısına yanıt
    gümrüğe takılmıyor,o takılanlar telefon olanlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

Nasıl yazmamış ya ?

Verdiğim linkteki konunun ilk mesajında yazıyor aliexpress'ten aldığı adresi...

Onu da mı buraya yapıştırayım.

Buyur hatta yapıştırdım.. http://tr.aliexpress.com/item/VanxseHD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-HDMI-GS8000L-Car-recorder/1054746748.html

senin verdiğin link 3100 tane satmış,adam ordan alıp videosunu atmış diyorsun
    firma adı Vanxse Security Solution

benim verdiğim link

Zhejiang huan huan world trade wholesale co., LTD

http://tr.aliexpress.com/item/VanxseHD-1080P-Car-DVR-Vehicle-Camera-Video-Recorder-Dash-Cam-G-sensor-HDMI-GS8000L-Car-recorder/32245869918.html

şirketler birbirinden farklı

Nerden alıp almadığının önemi ne, ürünü konuşuyoruz. Sonuçta bir alışveriş mağazasında yan yana iki dükkandan birinden alıyorsun ama ürün aynı ürün..

@OlguErhan' da chipseti anlaşılamayan, 2 gün sonra ne olacağı bile belli olmayan bu ürüne Çöp diyorsa, ben 5 TL. bile vermem.. Verdiğim adresteki adam bile değerlendirmeden satmış.
    Bende 2 tane Mini 0803 Kamera var ve işini layıkıyla yapıyor zaten..

Hiç yoktan iyidir tabi, ama sonra bu kamera bulanık gösteriyor, net çekmiyor, kalite kötü diyenlere de hazırlıklı ol barış

Alana hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolcum -- 8 Aralık 2014; 19:44:40 >

• Allah iyiliğinizi versin.

Ben de aldım

• bazen 50 gün sürüyor
    sayfada open disbuteye bak,geri sayan sayaç var kaç gün kaldı ona bak...10 gün yazdığında şikayet açarsın
  • ucuz mal alacak kadar zengin değilim.
  • Konuyu sıcak fırsatlara açsaydı geneli 2-3 tane birden alırdı.

• hemen sipariş geçtim. 15 lira 97 kuruş çekti provizyondan. böylece çin imparatorluğuna bir katkı daha yapmış olduk. hayırlı olsun.
  • TuVNeRa kullanıcısına yanıt
    orayada açarız
    otomobil bölümünde arabası olanlara lazım olur,zaten araç kamerası konusu var ama kimse oraya bakmıyor...lazım olursa oraya bakıyorlar
    17 tl ise ucuz gelir haberi olmayanların haberi olur,hemde arabası olanlar için bir günlük benzin parası oluyor
    aslında genel bir konu heryere açılır,ama sıcak fırsatlardakilerin arabası genellikle olmuyor..otomobil bölümü daha iyi gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: baris195

bazen 50 gün sürüyor
    sayfada open disbuteye bak,geri sayan sayaç var kaç gün kaldı ona bak...10 gün yazdığında şikayet açarsın

Hocam aynı şekilde ebaydan alışveriş yaparken 7 dolarlık ürün 30 günde gelmedi. 30. gün satıcıyla konuştum paramı etti. İadeden 25 gün sonra ürün geldi bende teslim aldım. Yani ürünü ücretsiz almış oldum ilerde sıkıntı olur mu ?
  • aldım bildirenler sağolsun.
  • ZULA_BABA Z kullanıcısına yanıt
    4.5 yıldız ve % 90 olumlu alan satıcı
    sayfasındaki gibi ya böyle çıkarsa
     araç kamerası 60 dolardan 7 dolara düşmüş
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.