Şimdi Ara

araç kamerası 60 dolardan 7 dolara düşmüş (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
396
Cevap
10
Favori
13.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arabaya elektrik baglantisi nasil yapiliyor bu cihaz bilgisi olan varmi. Birde hareket algilayip cekiyomu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Beyler sokak mahalle isimlerini filan örneğin: Kemal Sunal Sokak diyemi yazalım Kemal Sunal Street diyemi

Tükçe yaz.
    Türkiye gümrüğünden içeri girince Türk memurları okuyup, Türk postacıları dağıtacak koliyi.. Anlamaz öyle Street falan, bekler durursun sonra..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yolcum

quote:

Orijinalden alıntı: Pink Floyd

Beyler sokak mahalle isimlerini filan örneğin: Kemal Sunal Sokak diyemi yazalım Kemal Sunal Street diyemi

Tükçe yaz.
    Türkiye gümrüğünden içeri girince Türk memurları okuyup, Türk postacıları dağıtacak koliyi.. Anlamaz öyle Street falan, bekler durursun sonra..

Öyle yaptım hocam, bakalım artık gelirse hayırlısı

ekleme: bu arada hiç telefona doğrulama mesajı filan gelmedi normalde gelmesi gerekmiyor mu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 8 Aralık 2014; 20:53:24 >

• Üründen 1 adette ben sipariş ettim. 15 lira zaten gelmesede disputemaçarız paramızı geri verirler.
  • aldım gitti ...sudan ucuz
  • takipteyim
  • Fiyatı bedava. Uyduruk çıksa da çok dert değil; çocuklara oyuncak olur.
    Ben de alıp takmak isterim aracıma ama araçta oluşturacağı kablo karmaşası düşündürüyor.
  • aldım bir tane site güvenilir onlarca kez alışveriş yaptım buradan...yalnız adam felaket satıyor sayfayı her yenilediğim de 10 tane azalıyor stok :)

• quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Allah razı olsun sevgili kardeşim, kaptım 1 adet

tuvnera aldıysa eee bizede almak düşer.. kaptım 1 adet
  • Elektronik aletlerin İçine Çivi vs koyuyorlar ağır olsun gerçek zannedilsin hesabı...

• Büyük ıhtımal gelmeyecek yada hepinize aynı kargo takip kodunu verecek satıcı zaten yeni bir satıcı adamın umurunda olmaz

• valla bende spariş verdim ...kutudan boş cıkarsa 1 gün malbora içmem olur biter böyle bir fiyat yok cok teşekkürler...
  • benim siparişi kabul etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aviregal

valla bende spariş verdim ...kutudan boş cıkarsa 1 gün malbora içmem olur biter böyle bir fiyat yok cok teşekkürler...

6,38 dolara mobilden alaviliyorsunuz. Şimdi ben de sipariş ettim. Gerekli oluyor. İlk sayfalarda arkadaşın koyduğu videoda bile kalite ideal. 15 liralık mal alıyorsun :)) bence ürün gelirse güzel.

Bu arada sipariş verenlerde 58 dolar olarak görünmesi normal mi? Bir de sahte traking number girdi diyenler nasıl anladılar?
    Bu herfilerin eline birşey geçmiyor ki sadece para AE nin kasada dönüyor.
     araç kamerası 60 dolardan 7 dolara düşmüş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaRaKaN -- 8 Aralık 2014; 21:55:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı kamera aliexpresste 17-19 usd ye satılıyor.Yani gerçek değeri 60 usd değil.Satıcı 180 dolarlık satışa 50 usd indirim veriyor.Yani 26 adet alırsanız tanesi yaklaşık 5 usd ye geliyor.Eğer adam bunları çalıpta satmıyorsa yakında satıcının dükkanı kapatılır ve paranızı en erken 3 ay sonra alabilirsiniz.
  • Sahte kargo bilgisi girdi satıcı güvenilir değil boş yere macera aramayın

tecrübe.
  • 2 tane sipariş verdim bakalım ya tutarsa hesabı beklentim yok :)
  • İhtiyaç yok ama ben de kaptım bir tane.
  • bende sipariş verdim ama siparişi verdiğim bankadan görünüyo ama aliexpreste nerde görünüyo bulamadım türkçeye çeviremedim sayfayı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.