Şimdi Ara

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
26
Favori
27.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kaliteli ve ucuz kamera arayisi içindeyim
    Sizlere birkac sorum var yanıtlarsanız sevinirim

1)
    ldws
    Fcws
    ne anlama geliyor?

2) Gps sorunu tam anlamıyla çözüldü mü?
    3) Bu kameraya bu fiyat sizce de biraz fazla değil mi?
    Örneğin yaklaşık 70 liraya 1080p video kayit yapabilen kamera almıştım tamam dandik görüntüsü. ama bu kamera 3 kati kadar pahali .açıkçası bu durum kafama takılıyor fiyat sisirilmis geliyor
    Dandik kamerayla vidyo kayitlarini izlerken cok zaman plaka okunmuyor goruntu berbat bununla yola mi çıkılır dedirtiyor insana
    220 tl gibi bir fiyattan alirsak nasil elden çıkaracağız soru isareti kafalarda
  • Ekran kalitesi biraz düşük geldi mi sizlere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

Ekran kalitesi biraz düşük geldi mi sizlere?

ekran kalitesi gayet güzel sonuçta zaten ekran bize sadece ayarları yaparken gerekli bilhassa gece ekranı otomatik kapanmasını istiyoruz.
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Olumsuz eleştiride bulunmak istiyorum:

vantuz iyi yapışmıyor ve bozuk yollarda düştüğü oluyor
    klipste bozuk yollarda tam tutmuyor düşüyor

bunun dışında olumsuz bir yanına ratlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SVSTRGMR

vantuz gayet güzel yapışıyor mümkün değil düşmesi, kamera geldiği günden bu yana camda yapışılı ve bir kez olsun düşmedi, bu arada neredeyse 5-6 bin km yol yaptım. vantuzu yapıştıracağınız yeri (noktalı yerlere yapıştırmayın) iyice temizleyin camsil ile sonra arkasına azıcık tükürüp ıslatın yapıştırın bir daha sökemezsiniz.
  • Selamlar, 21 Ağustos itibari ile Gearbest.com dan bende Dome GS98C siparişimi verdim, daha önce satın alanların eline geçmesi ne kadar sürmüştü?
  • korayktu K kullanıcısına yanıt
    yaklaşık 20 gün civarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

vantuz gayet güzel yapışıyor mümkün değil düşmesi, kamera geldiği günden bu yana camda yapışılı ve bir kez olsun düşmedi, bu arada neredeyse 5-6 bin km yol yaptım. vantuzu yapıştıracağınız yeri (noktalı yerlere yapıştırmayın) iyice temizleyin camsil ile sonra arkasına azıcık tükürüp ıslatın yapıştırın bir daha sökemezsiniz.

Ben noktalı yere takmıştım oradan düştü. Sonra noktasız yere dediğiniz gibi yapıştırdım oradan da düşüyor. Çift taraflı bantla yapıştırmayı düşünüyorum ama camda iz bırakır diye tereddütteyim. Klipsi de gevşek gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: FKD

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Ben noktalı yere takmıştım oradan düştü. Sonra noktasız yere dediğiniz gibi yapıştırdım oradan da düşüyor. Çift taraflı bantla yapıştırmayı düşünüyorum ama camda iz bırakır diye tereddütteyim. Klipsi de gevşek gibi.

klipsi aşağı doğru açın ve vantuzu hafif ıslatın cama bastırıp klipsi kapatın gayet sıkı yapışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kamerayı engin beyin verdiği linkten 15 ağustosta şipariş ettim bugün elime ulaştı,beklediğimden hızlı geldi.engin bey yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxasparagasxxx

kamerayı engin beyin verdiği linkten 15 ağustosta şipariş ettim bugün elime ulaştı,beklediğimden hızlı geldi.engin bey yardımlarınız için tekrar teşekkür ederim.

hayırlı olsun, güzel günlerde kullanmanız dileği ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • indirim kodunu bulamadım siteden bugün alacağımda ürünü yardımcı olabilir misiniz acaba
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    fiyatı düştüğü için ve indirim kodu geçersiz kaldığı için indirim kodunu kaldırdım. direk satın alabilirsiniz fiyatı oldukça düşmüş görünüyor
  • teşekkür ederim peki fiyat dahada düşermi bekliyeyimmi yoksa bu fiyata alayım mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

teşekkür ederim peki fiyat dahada düşermi bekliyeyimmi yoksa bu fiyata alayım mı

düşebilir belki ama daha fazla düşeceğini sanmıyorum. bizler daha yüksek fiyatlara almıştık. siz bilirsiniz ama alıp kullanmaya başlamanız daha iyi olur.
  • Yurtiçinde alabilecek yer varmı
  • Birkaç güne sipariş vermeyi düşünüyorum.Bunun yerine biraz daha ekle şunu al diyeceğiniz bir model var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Joong

Birkaç güne sipariş vermeyi düşünüyorum.Bunun yerine biraz daha ekle şunu al diyeceğiniz bir model var mı?

şu anda en yüksek çözünürlüğe sahip araç kamerasıdır, gps olması da bir ayrıcalıp fiyat performans açısından önde gelen bir kamera, işlemcisi de ona keza en üst seviyede
  • garanti olayı yurt dışı ürünlerde bir yıl arıza durumunda ticket açarak geri gönderiyorsunuz size yenisini gönderiyorlar yada para iadesi yapıyorlar. ben öyle biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 31 Ağustos 2015; 22:07:40 >
  • 1 yıl mı :(
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.