Şimdi Ara

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
26
Favori
27.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ergoben

REQUEST 5551317, VALUE İNÖNÜ CAD.GÜVEN SK.NO.1 K.2 DAHİLİ 8208 HERTİ PLAZA KOZYATAGI-KADIKÖY OF FIELD ORDER.STREET IS TOO LONG (MAX LENGTH: 50)

Bu uyarı neden çıkıyor arkadaşlar..

Adres satırı max 50 karaktere kadar sınırlıdır. Adresini kısaltarak yazınız.
  • Dün akşam camdan düşmüş. Şimdi de vantuzu tutmuyor. Cama zarar vermeden nasıl tekrar takacağım bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_demir26

quote:

REQUEST 5551317, VALUE İNÖNÜ CAD.GÜVEN SK.NO.1 K.2 DAHİLİ 8208 HERTİ PLAZA KOZYATAGI-KADIKÖY OF FIELD ORDER.STREET IS TOO LONG (MAX LENGTH: 50)

g1wc daha dün aynı adrese geldi..Bende öyle anladım ama bu neden bu hatayı verdi anlamadım
  • quote:

quote:

quote:

g1wc daha dün aynı adrese geldi..Bende öyle anladım ama bu neden bu hatayı verdi anlamadım

Bir de Türkçe karakter kullanmayın ondan da olabilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bir de Türkçe karakter kullanmayın ondan da olabilir.

bu arada işyerimde yasaklı açamıyorum şuan deneyemiyorum. Mobilden girdiğimde ise sepete atıyorum ürünü alım aşamasına geçince tutar 0 oluyor. Böyle bişeyle karşılaştınız mi hiç..sadece bu üründe oluyor bir kaç ürün denedim sorun yok.

• kamera 1 saniyelik ve 20638 kb lık parçalar kaydediyor, daha uzun kayıt yapmıyor. bunun sebebi nedir, bilen varmı. yüzlerce bu şekilde kayıt var
  • arkadaşlar bu üründe şeritten çıkınca uyarı verme olayı varmıydı..?
  • Selamlar, ayarlar bolumunden bunu degistirebiliyorsunuz. Maksimum 5dk lik kayda izin veriyor. Eger yapamazsaniz aksam hangi menu de oldugunu yazarim buraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: skrcngz

kamera 1 saniyelik ve 20638 kb lık parçalar kaydediyor, daha uzun kayıt yapmıyor. bunun sebebi nedir, bilen varmı. yüzlerce bu şekilde kayıt var

Ayarları bir de şu şekilde yapmayı deneyin

Time Lapse Setting: Off

Loop Record Setting: 5 Min

LDWS Detect: Off

G Sensor Setting: Off

Motion Detection: Off

Park Mode: Off

Auto Power Off Setting: Off
  • bir haftalık tatilden sonra yine buradayım :)
  • quote:

arkadaşlar bu üründe şeritten çıkınca uyarı verme olayı varmıydı..?

Engin hocam sipariş bugün verdim arkadaşıma ama şeritten çıkınca uyarma olayı varmi bunda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Engin hocam sipariş bugün verdim arkadaşıma ama şeritten çıkınca uyarma olayı varmi bunda?

var
  • Daha önce 2 kere G90 modeli satın aldım 2sine de arkadaşlarım el koydular. Şimdi kendime tekrar sipariş geçeceğim tavsiyeler üzerine gs98 modelinde karar kıldım bende..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emin936

Daha önce 2 kere G90 modeli satın aldım 2sine de arkadaşlarım el koydular. Şimdi kendime tekrar sipariş geçeceğim tavsiyeler üzerine gs98 modelinde karar kıldım bende..

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

kamera 1 saniyelik ve 20638 kb lık parçalar kaydediyor, daha uzun kayıt yapmıyor. bunun sebebi nedir, bilen varmı. yüzlerce bu şekilde kayıt var

Ayarları bir de şu şekilde yapmayı deneyin

Time Lapse Setting: Off

Loop Record Setting: 5 Min

LDWS Detect: Off

G Sensor Setting: Off

Motion Detection: Off

Park Mode: Off

Auto Power Off Setting: Off

motion detection ve park modunu kapatınca park halinde olduğunda harekete bağlı kayıt yapmayacak ama. ben yapmasını istiyorum. küçük küçük parçalar halinde kayıt yapma sorununu çözdüm. ama bu seferde başka bir sorun çıktı. araba park halinde diyelim, arabaya biniyorsunuz ve kamera kayıt yapmaya başlıyor, sarı ünlem işareti çıkarak başlıyor kayıt yapmaya ve 30 saniye sonra kamera kapanıyor. bu ardarda devam ediyor, yani 30 saniyede bir kapanıp açılıyor kamera. ta ki siz mod tuşuna basıp sarı ünlem işaretli kaydı sonlandırıp normal kayda başlatana kadar. bunu nasıl çözeriz

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

var

bu şeritten çıkma olayını biraz açabilirmisiniz, tarif edermisiniz ayarı nasıldır
  • quote:

quote:

quote:

quote:

var

bu şeritten çıkma olayını biraz açabilirmisiniz, tarif edermisiniz ayarı nasıldır

Kamara da kalibre yaptıkdan sonra iki şerit ortasından giriyoruz misal. Hafif sağ yada sol şerite doğru yöneldiğimiz zaman kameradan uyarı sinyali geliyor. Sanki biz uyuduk direksiyon da da yol dışına çıkıyormuşsuk gibi bizi uyarıyor. Türkiye şartlarında da bu şekilde şeridi tam olan yolları otobanda görürüz orda da şeritler arasında küçük tümsekter var titreme yaparak sizi uyarıyor zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

kazaya davetiye çıkaran, ve ölüme giden kırmızı araç sahibi,

video çözünürlüğünü 1080 yaptıktan sonra seyrediniz.

Boilsoft video splitter programı kullanıp videoyu keserek; gostermek istediğiniz saniyelere yogunlasmamizi sağlayabilirsiniz.

Programi test ettim görüntüde bozulma sezemedim
    Avi lerde de işe yarıyor

• o işi movie maker ile yapıyorum ben
  • Konuzda bayagi birseyler ogrendim. Elize sagkik :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.