Şimdi Ara

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
26
Favori
27.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • birde menü ayarlarını gösteren bir video vardı, bulamadım
  • skrcngz S kullanıcısına yanıt
    kameraya tak menuden biçimlendir, yoksa çalışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

kameraya tak menuden biçimlendir, yoksa çalışmaz.

tamam teşekkürler, menü ayarlarının anlatıldığı bir video vardı, forumda varmı o video. daha önce izledim ama şimdi bulamadım
  • skrcngz S kullanıcısına yanıt
    ilk sayfada ki mesajlara bak
  • Şimdi bu kamera araç çakmaklık girişinden sürekli olarak enerji alıyor ya bu alınan sürekli enerjinin AKÜye bir zararı olur mu?
    Siz akşam güç soketini çıkarıyor musunuz?
    Sürekli takılı kalsa sorun olur mu?Tak çıkar yapmasak.

Birde otomatik kapatma tuşunu bulamadım ben. Video görüntüsünü araba durunca kontak kapanınca atıyorum 1 dk sonra videonun kapanmasını istiyorum. Manuel kapatma tuşu ile kapatmasak, sanki buldum bir ara o yeri de çalışmadı acaba nerede yanlış yapıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim_demir26

Şimdi bu kamera araç çakmaklık girişinden sürekli olarak enerji alıyor ya bu alınan sürekli enerjinin AKÜye bir zararı olur mu?

Birde otomatik kapatma tuşunu bulamadım ben. Video görüntüsünü araba durunca kontak kapanınca atıyorum 1 dk sonra videonun kapanmasını istiyorum. Manuel kapatma tuşu ile kapatmasak, sanki buldum bir ara o yeri de çalışmadı acaba nerede yanlış yapıyorum.

Ben kamerayı araç üzerinde bırakmadığım için güç sağlayıcıyı çakmaklıktan çıkartıyorum ancak devamlı takılı kalsa da bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.

Menüden "Delay Power Off" ayarını "1 min" yaparsanız kamera, güç kesildikten 1 dakika sonra kapanacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

Nihayet bu haftasonu kameraları aynı anda denemeye başladım. Yanlız ben G90 ile G98 arasında öyle aman aman bi fark göremedim. Aradaki farkın ortaya çıkmasını sağlayacak bir çekim ortamı oluşmamış da olabilir tabii. Şimdilik bir fotoğraf atıyorum, yarın iş yerinden "raw" haldeki videoları yükleyip linkini paylaşacağım.

Bu arada, 2 videoyu tek videoda altlı üstlü birleştirmemizi sağlayan (kalitelerine dokunmadan) bir yazılım önerebilir misiniz? Şuradaki gibi ->https://www.youtube.com/watch?v=iR9Z5samaSo
     Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi

Sony Vegas Pro 13.0 (64-bit) video düzenleme programı nette bulabilirsin @snoppy

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Şimdi bu kamera araç çakmaklık girişinden sürekli olarak enerji alıyor ya bu alınan sürekli enerjinin AKÜye bir zararı olur mu?

Ben kamerayı araç üzerinde bırakmadığım için güç sağlayıcıyı çakmaklıktan çıkartıyorum ancak devamlı takılı kalsa da bir sorun oluşturacağını sanmıyorum.

Menüden "Delay Power Off" ayarını "1 min" yaparsanız kamera, güç kesildikten 1 dakika sonra kapanacaktır.

Sanırım bizim kontakta var birşey ya gücü araba çalışmadan da veriyor, çalışırkende. Sürekli güç besleme yaptığından sanrım o fonksiyon çalışmıyor. Arabayı babam kullanıyor. Sabah kamera çekmiş işte o güzel sıkıntı yok ama kontak kapandıktan sonra akşama kadar araba durduğu yerde kayda almış. Tekrar deneyeceğim. Teşekkürler olmadı sürekli tak çıkar yapacağız.

• Selamlar arkadaslar, benim kamerada bugun elime ulasti. 8 agustos da siparisi vermistim, almayi dusunenlere referans olacaktir. yaklasik 2.5 hafta suruyor. Kameranin yaninda gelen gps bagimsiz olanlandan, takma aparatima dahil olanlardan gondermemisler. Gun icerisin de ilk firsatta resimleri paylasicam. Guzel gunler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zek

Selamlar arkadaslar, benim kamerada bugun elime ulasti. 8 agustos da siparisi vermistim, almayi dusunenlere referans olacaktir. yaklasik 2.5 hafta suruyor. Kameranin yaninda gelen gps bagimsiz olanlandan, takma aparatima dahil olanlardan gondermemisler. Gun icerisin de ilk firsatta resimleri paylasicam. Guzel gunler dilerim.

Anlaşılan GearBest'ten sipariş verilen Gs98C'lerin GPS modülleri artık G90C'deki gibi harici olacak ve bu sayede uydulara bağlanamama, geç bağlanma ve hatalı hız gösterme sorunları ortadan kalkmış olacak.
  • Benim GPS Ünitesi de geldi, 15 dk taramasından sonra bağlandı.

engin hocamızın tarif ettiği kısıma yerleştirdim full çekiyor sinyal.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 25 Ağustos 2015; 20:09:32 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese merhabalar.

Geçenlerde park halindeki aracımıza gündüz vakti bir kamyonet vurup kaçmış. Aracın sol tarafındaki kapıyı komple içeri göçertmiş. Etrafta kamera olmadığı için yapan kişiyi tespit edemedik ve bu şerefsiz kişi yüzünden çok ters bir zamanımızda 1000 TL küsür masraf çıktı. Neyse sonuç olarak bunun üzerine zaten aklımda olan araç kamerasını almayı kafaya koydum ve ürünleri araştırırken buraya geldim. :)

Konuyu baştan sona okudum. Gördüğüm kadarıyla Gs98C trafik çekimlerinde oldukça başarılı ancak benim soracağım soru parking mode hakkında. Yukarıdaki olay yüzünden park halindeki kayıt da benim için çok önemli. Şimdi bu kamerayı park halindeyken 1 fps ile kayıt gibi bir ayar belirlesem ne kadar güç çeker? Aküyü hemen bitirir mi? Hiç bu modda deneyen var mı acaba? Görüşlerinizi bildirirseniz çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler.

• Selamlar, bilginiz olsun yuksek cozunurlukle kayit yaptiginizda daha genis bir alani kayit yapmazsiniz. Sadece cozunurluk yani detay artar. Aci tamamen lens ile ilgili, siz hangi cozunurlukte kayit yaparsaniz yapin aci ayni kalacaktir. Tavsiyem full hd 1920/1080 30fps olacak, 60 a gerek yok, eger cok hizli kullanirken iyi kayit yapmak istiyorsaniz fps i artirmaniz yararli olur, sehir icin de gerek yok, yok yere video boyutu buyur.

Benim ayna altinda yapisik sticker oldugu icin yukari takamadim, mecburen orta kisimda duruyor, dogrusu sticker i sokemeyi basaramadim :D. Kablolari duzgunce sabitlemek icin plastik aparat vs kullanan var mi? Boyle kucuk seyleri bulmak gercekten zor, aramizda kullanan varsa tavsiyesi cok makbule gecer, su anki haliyle kabloyu torpido kapagina sikistirdim :D. Herkese tsk ederim. Iyi gunler dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zek -- 26 Ağustos 2015; 17:14:14 >
  • quote:

Selamlar, bilginiz olsun yuksek cozunurlukle kayit yaptiginizda daha genis bir alani kayit yapmazsiniz. Sadece cozunurluk yani detay artar. Aci tamamen lens ile ilgili, siz hangi cozunurlukte kayit yaparsaniz yapin aci ayni kalacaktir. Tavsiyem full hd 1920/1080 30fps olacak, 60 a gerek yok, eger cok hizli kullanirken iyi kayit yapmak istiyorsaniz fps i artirmaniz yararli olur, sehir icin de gerek yok, yok yere video boyutu buyur.

Benim ayna altinda yapisik sticker oldugu icin yukari takamadim, mecburen orta kisimda duruyor, dogrusu sticker i sokemeyi basaramadim :D. Kablolari duzgunce sabitlemek icin plastik aparat vs kullanan var mi? Boyle kucuk seyleri bulmak gercekten zor, aramizda kullanan varsa tavsiyesi cok makbule gecer, su anki haliyle kabloyu torpido kapagina sikistirdim :D. Herkese tsk ederim. Iyi gunler dilerim.

HDR Moduna göre kıyaslamıştım açıkçası :)

Bu arada binde bir görülen durum başıma geldi dün, aracın koputunu açık unutmuşum, koruma kilitinde problem vardı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 26 Ağustos 2015; 21:11:11 >

• d4hi kullanıcısına yanıt
    Iyi aksamlar, cok gecmis olsun. Insallah devaminda bir sikinti olmamistir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Çok saolun, Allah'ım korudu çok şükür cam patlamadı. Trafik de sakindi,alt kısımda görüş alanım mevcuttu ordan yolu kontrol ederek sağa çekip kapattım kaputu. Kırmızı da geçmenin zararlarını her zaman olduğu gibi o anda da gördüm.

Bu arada kabloları yerleştirmek için arka kısmı bantlı klipsler var çok güzel sabitliyor.

www.carcamerashop.co.uk
    Dash Cams, Car Cameras & Car DVRs | Car Camera Shop
    http://www.carcamerashop.co.uk/cable-clips-pack-of-10.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi d4hi -- 27 Ağustos 2015; 0:11:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

W1506291155491458 ; WRMA1507311537492444C ; RS284991002NL

WW1506261239507139 ; WRMA1507311943352984C ; RS285007501NL

GPS modüllerini teslim alan arkadaşlar resimlerini koyarmısınız

Arkadaşlar, hatalı olan GPS ünitesinin yerine gelen GPS ünitesi sizce nasıl? Hata giderildi mi?
    Ben Ticket açtım gearbest'e 2-3 iş günü içerisinde teknik ekip size geri dönecek dedi. Siz Ticket haricinde başka bir işlem yaptınız mı? Sizden ne istediler? Ayrıca bazı arkadaşlar dashcamtalk.com'a da yazmışlardı. Oradan mı geri dönüş oldu bilgilendirirseniz sevinirim. 15-20 gün daha bekleyeceğim ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Çok saolun, Allah'ım korudu çok şükür cam patlamadı. Trafik de sakindi,alt kısımda görüş alanım mevcuttu ordan yolu kontrol ederek sağa çekip kapattım kaputu. Kırmızı da geçmenin zararlarını her zaman olduğu gibi o anda da gördüm.

Bu arada kabloları yerleştirmek için arka kısmı bantlı klipsler var çok güzel sabitliyor.

Geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.

O klipslerin Türkiye'de satılanları var mıdır?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

www.carcamerashop.co.uk
    Dash Cams, Car Cameras & Car DVRs | Car Camera Shop

Geçmiş olsun. Verilmiş sadakanız varmış.

O klipslerin Türkiye'de satılanları var mıdır?

Teşekkürler, Allah razı olsun.

İlk harici GPS temin etmeniz için.
    gearbest ticked açmak ile zaman harcamayın kırk tane soru soruyorlar, direk dashcamtalk'da ki @gearbest üyesine sipariş kodunuz ile bağlanmama sorunu sorununu iletin yeni gps göndermenizi istiyorum tarzı bir pm atın daha kolay işleminiz hallolur.
    konu linki:https://forum.dashcamtalk.com/threads/new-dome-dashcam-dome-gs98-ambarella-a7la70-chipset.9108/page-14
    üye linki:https://forum.dashcamtalk.com/members/gearbest.7822/

Gelen GPS her gün bağlanmak için 8/10 dk geçiyor sonra bağlanıyor, daha sonra gün içinde kontağı çevirdiğim zaman 15/20 sn de bağlanıyor. Ama hergün 8/10 dk sonra bağlanması içinde son gps verilerini hafıza da tutacak pil mi yok acaba diye de aklıma gelmiyor değil.

Kablo klipsleri için alttaki linkteki firmanın ürünleri güzel, ya yerine gidip yada sattığı firmaların bilgisi alınıp temin edilebilir.
    www.onurfix.com.tr
    Onurfix | Montaj Sistemleri ve Ekipmanları
    http://www.onurfix.com.tr/urunler/klipsler/endustriyel/kablo-boru.html

kenar kanallardan taşımak için bu uygun gibi
    www.onurfix.com.tr
    http://www.onurfix.com.tr/metal-kenar-tip-klips.html

yapışkanlı klips de normal ön göğüs altından taşımaya iyi olur gibi
    www.onurfix.com.tr
    http://www.onurfix.com.tr/plastik-yapiskan-tip-klips.html

• REQUEST 5551317, VALUE İNÖNÜ CAD.GÜVEN SK.NO.1 K.2 DAHİLİ 8208 HERTİ PLAZA KOZYATAGI-KADIKÖY OF FIELD ORDER.STREET IS TOO LONG (MAX LENGTH: 50)

Bu uyarı neden çıkıyor arkadaşlar..
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.