Şimdi Ara

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
26
Favori
27.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • GS98C kameramın elime ulaştığına dair yazdığım mesaj nasıl olduysa silinmiş. Onaydan geçmedi belki de. Sağlık olsun

Kameranın bayram sonrasına kalacağnı düşünürken 13 gün gibi oldukça hızlı bir sürede elime ulaştı. Bugün de montajını gerçekleştirdim. Bununla birlikte birkaç yerde montaj eğreti duruyor. Kablo dağınıklığı nedeniyle. Bu sorunu gidermek adına kablonun içinden geçeceği köprü benzeri bir braket öneriniz var mıdır? Nereden bulabilirim?

Şu an için 1920x1080 60 fps ayarını kullanıyorum. Hangi video seçeneğini tavsiye edersiniz? Bir de sistem formatı olarak kullanım klavuzunda PAL varsayılan iken ben de diğer seçenek varsayılandı. Aralarındaki fark nedir?

@barisg

Cihazı bugün hem gündüz hem gece denedim. Youtube görüntü kaltesini bozuyor öncelikle. Bununla birlikte hareket halinde plakaların okunması ışığın vurma açısı, hız hatta camınızın temizliği vb. etkenlere bağlı. İyi bir yerleştirme de gerekiyor. Ben bugün kendi yaptığım yerleştirmeyi pek beğenmedim.

Gece plaka okuma noktasında makinadan sahip olduğundan fazlasını bekliyorsunuz. İyi ve yeterli aydınlatma olmadan ve hatta bizzat makinenin aydınlatma kaynağı olmadan gece plakaları okumayı beklemek beyhude bir beklenti olur kanımca.

Demem o ki bu tip sorunlar sadece sağdan geçen veya sağda duran araçlar için geçerli değil sadece. Gece makul yakınlık ve hızda olmadıkça öndeki aracın plakasını okuyabilmek bile mesele.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yds -- 19 Eylül 2015; 1:00:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: barisg

quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

GS90C ile GS98C'yi aynı anda kullanacak yaptığım çekimleri yükledim.

https://mega.nz/#F!I5ZlUa7S!kTZwvWmu5nqkUfhnN1YvcA
    (her bir videoya sağ tıklayarak tek tek indirebilirsiniz)

Maalesef tek videoda yanyana birleştiremedim çekimleri, pek yetenekli değilim bu konuda :S

önceki RAW görüntülerin aksine GS98C ile çekilmiş 2 adet video daha atıyorum.
    Gündüz ve Gece performansı hakkında doğrudan fikir verecektir.
    (GPS sorunu devam ediyor bu arada...)

Hem gece hem de gündüz çekimlerinde, yol kenarında parketmiş veya çekim yapan arabanın sağında hareket halindeki araçların hiçbirinin plakası, 1080p hd çözünürlükte bile, seçilemiyor.

Talihsiz bir olayla karşılaşılacak olsa, hareket halindeyken araç plakasını görüp algılamak mümkün değil.

Büyük ekran tv ye bağlayıp izleyin küçük ekranlarda elbette görünmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Car-Wire-Cord-Clip-Cable-Holder-Tie-Clips-Fixer-Organizer-Drop-Adhesive-Clamp/32323075518.htm

Araç içi kablo klipsi isteyenler böyle bisey var..

• quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Car-Wire-Cord-Clip-Cable-Holder-Tie-Clips-Fixer-Organizer-Drop-Adhesive-Clamp/32323075518.htm

Link kırık

• quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

quote:

http://tr.aliexpress.com/item/Free-Shipping-Car-Wire-Cord-Clip-Cable-Holder-Tie-Clips-Fixer-Organizer-Drop-Adhesive-Clamp/32323075518.htm

Link kırık

.html olacak sonu
    Eksik yazmış "l" eksik olduğundan sayfa bulunamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

Link kırık

.html olacak sonu
    Eksik yazmış "l" eksik olduğundan sayfa bulunamıyor

Aynen mobilden zor oluyor bu işler..

bir başkası buyrun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ergoben -- 21 Eylül 2015; 14:45:52 >

• Selamlar, 29 Ağustos'da verdiğim siparişim bugün elime ulaştı. Fakat GPS vantuzun üzerinde değil uzun kablolu olarak geldi, bir problem olur mu yoksa gearbest'e mesaj yoluyla ulaşmalı mıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

Selamlar, 29 Ağustos'da verdiğim siparişim bugün elime ulaştı. Fakat GPS vantuzun üzerinde değil uzun kablolu olarak geldi, bir problem olur mu yoksa gearbest'e mesaj yoluyla ulaşmalı mıyım?

Problem yok, vantuzun üzerinde gelen GPS bağlanamadığı için extrrnaş gönderiyorlar ilgili konu tarafımdan açıldı okumanızı tavsiye ederim

• quote:

Selamlar, 29 Ağustos'da verdiğim siparişim bugün elime ulaştı. Fakat GPS vantuzun üzerinde değil uzun kablolu olarak geldi, bir problem olur mu yoksa gearbest'e mesaj yoluyla ulaşmalı mıyım?

evet kardeş yeni cihazlar böyle geliyor. GPS daha iyi çalışması için belki de..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: maxalanya

Herhangi bir promosyon kodumuz var mı yoksa şu an 74 Dolarlık fiyatı en uygun alabileceğimiz fiyat mı?

Fiyatı düşürdükleri için promosyon kodunu kaldırdılar maalesef fiyat olarak uygun zaten

Teşekkürler cevap için bu gün biraz daha düşmüş fiyatı, şan işte; $66.99 usd bedelle satın aldım.

hayırlı olsun
    http://www.gearbest.com/car-dvr/pp_229539.html
    bu linkteki ürünü mü aldınız?

g90c yazıyor model numarası olarak
    74.29 dolar olan modelde fcws ldws hdr özellikleri yazıyor
    satın aldığınızı sandığım ilanda bu özellikleri yazmamış

farkı nedir iki modelin açıkçası bulamadım
    sitesinde gs98c olarak geçiyor
    sitesindeki videoda da g98c yazıyor
    çözemedim

siz alınca ldws fcws var mı bakar mısınız
    serit takip ve öndeki aracı takip sanırım bu özellikler

alınca inceleyip yorum yaparsanız sevinirim
    67 dolar verilir bu ürüne

74.29 dolar pahalıya geliyor
    indirim yapmalılar biraz

Merhaba, evet aldıktan sonra hatalı ürün olduğunu farkettim, canlı chat ile iptal ettim, bayramdan sonra doğru olanı almayı düşünüyorum.

• Vantuzu hiçbir şekilde tutmuyor. İlk iki hafta düzgün tuttu, sonra baktım düşmüş. Bi daha da tutmadı, 5-10 dakika kalıp düşüyor. Bu yüzden 1 aydır torpidoda kamera. Şimdi site üzerinden problem bildirdim. Çözeceklerini sanmıyorum ama şansımı denedim yine de.
  • @engin_er_26 @ergoben teşekkür ederim cevaplarınız için. Kısmetse bayramdan sonra monte edip kullanmaya başlarım artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKD

Vantuzu hiçbir şekilde tutmuyor. İlk iki hafta düzgün tuttu, sonra baktım düşmüş. Bi daha da tutmadı, 5-10 dakika kalıp düşüyor. Bu yüzden 1 aydır torpidoda kamera. Şimdi site üzerinden problem bildirdim. Çözeceklerini sanmıyorum ama şansımı denedim yine de.

Camdaki benekli kısımlara kesinlikle tutmaz
    Vantuzu tuturmadan önce ıslatın camınızı camsil ile ve gazete kağıdı ile temizleyin
    Vantuz gayet güzel tutuyor aldığımdan bu yana camda takılı hiç çıkmadı yerinden

• quote:

@engin_er_26 @ergoben teşekkür ederim cevaplarınız için. Kısmetse bayramdan sonra monte edip kullanmaya başlarım artık.

Monte etmek en fazla 10 dakikanızı alır zor değil takıp kullanmaya başlamalısınız

Bu arada yeni kamera alan arkadaşlar kutu açılım videosu ve araç ile çektikleri videoları paylaşınız lütfen

• ldws ve fcws ne demektir acaba ?
  • quote:

quote:

Vantuzu hiçbir şekilde tutmuyor. İlk iki hafta düzgün tuttu, sonra baktım düşmüş. Bi daha da tutmadı, 5-10 dakika kalıp düşüyor. Bu yüzden 1 aydır torpidoda kamera. Şimdi site üzerinden problem bildirdim. Çözeceklerini sanmıyorum ama şansımı denedim yine de.

Vantuzu tuturmadan önce ıslatın camınızı camsil ile ve gazete kağıdı ile temizleyin

Daha önceden de sormuştum, dediğiniz yaptım zaten :) Benimki 15 dakikadan fazla tutmuyor işte. :) Bakalım yenisini yollamazlarsa çift taraflı bantla falan yapıştıracağım artık.

• quote:

quote:

quote:

Daha önceden de sormuştum, dediğiniz yaptım zaten :) Benimki 15 dakikadan fazla tutmuyor işte. :) Bakalım yenisini yollamazlarsa çift taraflı bantla falan yapıştıracağım artık.

Nereye yapıştırıyorsunuz noktalı yerler tutmaz kesinlikle vantuz aradına hava almamalı hafif ıslatın cama tam bastırıp mandalı öyle kaldırın hangi vantuz olursa olsun arasında hava olduğu sürece düşer

• quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

ldws ve fcws ne demektir acaba ?

Ldws : lane departure warning sistem demek
    Serit takil sistemi sanırım
    Seridin dışına cikinca uyari veriyor

Fcws: öndeki araçla arandaki takip mesafesi az kalırsa uyarı veriyor

Ikisi de cok lazim gibi görünüyor
    Ama her nedense reklami cok yapılmıyor nette videolari bile cok az
    Inceleme konusunda bile ne oldugunu anlayamıyor cogu kişi
    O derece sakli tutuyorlar ne hikmetse
  • quote:

şeffaf kısma sıcak su gezdirin, o şekilde deneyin kemik gibi tutacaktır :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Benim G90 konusunda 2-3 tane farklı çözüm olacaktı. Özellikle bir tanesi güzel bir çözüm arasına farklı bir malzeme koyan bir arkadaş vardı inceleyin

Alıntı :

Herkese selamlar:bu kameradan sipariş veren,verecek,kullanacak arkadaşlar için küçük bir tavsiye vereceğim.kamerayı elinize alıp cama takmak istediğinizde bu olmuyor ve camdan düşüyor bu yüzden vantuz bölümüne birkaç işlem yapmak gerekti.öncelikle bir maket bıçağı yardımı ile vantuzun en kenarındaki bitim yerlerinde 1-2 mm kalınlığındaki pürüzü kazıdım,ardından bir çakmak yardımı ile kazıdığım yerleri ısıtarak tekrar düzgün bir form almasını sağladım.ardından vantuzun cama yapışacak olan kısmını on saniye kadar ısıtarak cama tekrar denedim bu sefer daha kilit mekanizmasını çevirmeden cama kendisi yapıştı.kilitledikten sonra ise bu güne kadar herhangi bir şekilde atma olmadı.umarım kameranız geldiğinde problem yaşamazsınız,yaşarsanızda yukarıda anlattıklarımı bir deneyin derim.bir kişiye bile yardımcı olabildiysemde ne mutlu bana...

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi

[quote.]Orijinalden alıntı: genckaptan ( Çok teşekkürler )

Arkadaşlar hepinize merhabalar.

GS90C kameralarımızın sorunlu vantuzu için kalıcı sayılabilecek, herkesin evinde bulduğu malzemelerle rahatlıkla uygulayabileceği bir çözüm buldum ve sizinle paylaşıyorum.

Uygulama sonrası yaptığım denemelerde sağa sola asılmama rağmen vantuz kendini bırakmadı ve cama sıkıca tutunmaya devam etti.
    Montajı 19.05.2015te yaptım. 2 tam gündür camda takılı ve ilk taktığım sağlamlığını koruyor. Vantuzun genel problemi hava sıkıştırmayı yeterli yapamaması. Kolu çevirdiğiniz zaman vantuz ovalleşiyor ve cama doğru kendini vakumluyor fakat bu miktar ne yazık ki yeterli değil. Elimiz çarptığı zaman ya da yanlardan asıldığımızda hemen kendini bırakıveriyor. Bu sorunun önüne geçmek için vantuzun alt kısmındaki boşluk kısmı kısmen sünger diye nitelendirebileceğim bir malzeme ile doldurdum. Malzeme klozet sifonlarının su yatılımında kullanılan süngerimsi hafif tatlı sert yapıya sahip bir malzemedir. Küçük parçalar da vantuzun iç oval kısmını taklit ederek kesip 4 adet boşluğa koydum. Bu sayede vantuzun mandalını çevirdiğimiz zaman yapışmasını arzuladığımız kısım daha oval bir yapıya kavuşuyor ve bu durum cama daha iyi tutunmasını sağlayacak vakumu elde etmemizi sağlıyor. Montaj resimlerini aşağıda ekledim.

Bu işi yapmışken de sürekli ertelediğim kabloların ortalıkta sarkma sorununu nihayet çözdüm. Kabloları tavana ve direğe gizledim.
    Kamerayı sökeceğim zaman sadece kendisini alıyorum. Vantuz sürekli camda duruyor.

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi  Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi  Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.