Şimdi Ara

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
26
Favori
27.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Orijinalden alıntı: zek

Eger bu kadar begenmediginiz nokta varsa buyrun video paylasin gorelim. Ben de kullaniyorum gece cekimi de gunduz cekimi de cok iyi. Hic blur goruntu ile karsilasmadim, gayet net goruntu kaydi yapan bir sensoru var.

O şahıs aklınca kameraları kötüleyip, kendisinin reklamını yapmaya çalışıyor ama geri tepti cevap bile veremedi burada.

birader burda bana reklam yapıyor yok geri tepti cevap vermedi diyip de bilip bilmeden insanların günahını alma..tanımadığın insanlar hakkında hüküm verip gıybet yapma..eğer reklam yapıyosam veya reklam amaçlı bir niyetim varsa Allah en kötü sekilde cezalandırsın..sadece bir site verdim ve ne yazmışım????

www.arac-kamera.com
    arac-kamera.com | Isimtescil.net | Ücretsiz yapım aşamasında sayfası
    http://www.arac-kamera.com
    bu siteye girin burda detaylı incelemeler var.bütçene göre alabilirsin. B40 ve G1W-c daha kaliteli görüntüleri var bence..özellikle gece

verdiğim modellerden hoşuma gidenleri söylemişim..illa onu al mı demişim veya şunu alma mı demişim..zaten o sitede dikkat edersen kamera satışı yok...neyin reklamını yapıcam..ne paronayak insansınız arkadaş..
    beğenmedim bu kamerayı var mı ötesi? gece çekimi bi halta yaramaz..gündüz çekimi de görüntüde flulaşma var belli hızdan sonra..

SAKIN VERDİĞİM O SİTEYE GİRİP İNCELEMEYİN DE ALMAYIN DA..OLDU MU? çok da umrumda sanki ne alırsanız alın..daha da cevap yazmam zaten..

• Ezvid Wikiyoutube
    Top 10 Car Dash Cameras 2015 | Compare Dashcams
    https://www.youtube.com/watch?v=x06RSTOZvUs

izle bak bişeler öğren dediğim modeller ilk 10 kamera arasında.. g1w dediğim kamera 1500 tl lik go pro4 ün bile önünde..

• Arkadaşlar görüldüğü gibi bazı kişileri muhatap alıp cevap vermeye bile deymezmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbdd41

https://www.youtube.com/watch?v=x06RSTOZvUs

izle bak bişeler öğren dediğim modeller ilk 10 kamera arasında.. g1w dediğim kamera 1500 tl lik go pro4 ün bile önünde..

güzel kardeşim, bak bir şeyler öğrenmek istiyorsan o link verdiğin site yerine donanımhaber forumunda tam da mesaj yazdığın yeri yani burayıhttp://forum.donanimhaber.com/forumid_2421/tt.htm takip et. daha çok şey öğrenirsin burada hem çok daha fazla model konuşuluyor hemde onlarca-yüzlerce insanın kendi deneyimleri ve videoları mevcut. senin verdiğin inceleme sitesi sadece tek bir kişiye ait ve incelenmiş model sayısı ise sınırlı. örneğin beğenmediğin GS98C modelinin incelemesi yok bile. ayrıca top10 diye verdiğin videonun yayınlanma tarihi Aralık.2014 yani geçen senenin teknolojileri ve modellerine göre hazırlanmış. evet önerdiğin modeller güzel modeller ancak kendi zamanına göre. onun üzerine daha gelişkin modeller de çıktı 2015'de. misal beğenmediğin GS98C modeli Haziran.2015'de çıktı piyasaya. yada senin verdiğin sitede mini 0803 incelemesi mevcutken şu anda piyasaya çıkmış 804, 805, 806 modelleri mevcut. bu arada GS98C modelini çoğunlukla büyük beğeniyle kullanan ve vantuz, gps gibi sıkıntılarını hariç tutarsan burada bile birçok kullanıcı tarafından alınıp kullanılmasına rağmen özellikle görüntü kalitesine hiçbir laf söylenmemiş bu cihaza ve kullanıcılarına karşı , alıp kullanmadığın sadece netten kendince bir takım izlenimler edindiğin halde bu kadar laf söylüyor olman hakikaten cahil öz güveni midir art niyet midir bilemedim açıkçası.

• kusura bakmayın çok soru sordum ama simdi ben araca taktım kamerayı çakmaklığada soketi taktım ancak araba kilitliyken park halinde hala elektrik gidiyor cihaza bu uzun vadede akü için sıkıntı olmaz mı acaba siz bu durumu nasıl hallettiniz acaba
  • kaç günde elimize ulaşıyor
  • satmak isteyen varsa almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fevzi17

satmak isteyen varsa almayı düşünüyorum

P.M. attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

kusura bakmayın çok soru sordum ama simdi ben araca taktım kamerayı çakmaklığada soketi taktım ancak araba kilitliyken park halinde hala elektrik gidiyor cihaza bu uzun vadede akü için sıkıntı olmaz mı acaba siz bu durumu nasıl hallettiniz acaba

kontağı kapattığınızda ve aracı klitlediğinizde çakmaklığa giden elektrik kesilmesi gerekir, bizde öyle bilmiyorum başka araçlar nasıdır. eğer eletrik kesilmiyorsa kamera sürekli kayıtta kalacaktır ki o zaman araca binince çakmaklığa takar ineceğiniz zaman fişi çıkartısınız.
  • Biraz önce kameranın siparişini verdim
    İnşaallah memnun kalırım
    GPS ile anlık hızın yeri gelince cok gerekli olduğunu düşünüyorum
    227.5 tl odedim payballa

Bir sonraki alisveris icin indirim veriyor mu Gearbest?
    G1w düşünüyorum arka cam için

Auto yerine netherland sectim
    Iyi mi ettim acaba?
  • iste ozamanda cakmaklığı tak cıkar tak cıkar sıkıntı olur yuvada diye düsünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: PUNTO MULTİJET

Biraz önce kameranın siparişini verdim
    İnşaallah memnun kalırım
    GPS ile anlık hızın yeri gelince cok gerekli olduğunu düşünüyorum
    227.5 tl odedim payballa

Bir sonraki alisveris icin indirim veriyor mu Gearbest?
    G1w düşünüyorum arka cam için

Auto yerine netherland sectim
    Iyi mi ettim acaba?

1,70 dolar gibi bir parapuan yüklerler. Auto yada Hollanda seçimi farketmez bu model Hollandadan kargolanıyor hep.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

kusura bakmayın çok soru sordum ama simdi ben araca taktım kamerayı çakmaklığada soketi taktım ancak araba kilitliyken park halinde hala elektrik gidiyor cihaza bu uzun vadede akü için sıkıntı olmaz mı acaba siz bu durumu nasıl hallettiniz acaba

kontağı kapattığınızda ve aracı klitlediğinizde çakmaklığa giden elektrik kesilmesi gerekir, bizde öyle bilmiyorum başka araçlar nasıdır. eğer eletrik kesilmiyorsa kamera sürekli kayıtta kalacaktır ki o zaman araca binince çakmaklığa takar ineceğiniz zaman fişi çıkartısınız.

Ek olarak; eğer öyle bir durum söz konusu ise her seferinde sök-tak yapmak yerine düğmeli güç kablosu da kullanabilirsiniz.

• quote:

quote:

P.M. attım

fiyat nedir hocam 98 için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mf09

quote:

quote:

P.M. attım

fiyat nedir hocam 98 için

p.m.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

quote:

quote:

Ek olarak; eğer öyle bir durum söz konusu ise her seferinde sök-tak yapmak yerine düğmeli güç kablosu da kullanabilirsiniz.

http://www.foxoffer.com/cigar-lighter-adapter-power-cord-charger-for-gt300w-car-dvr-p-543.html#.Vg-MlZfhA4l

aynen düğmeli olanlar da daha işlevsel.

• Merhabalar, bir arkadaşım için GS98C arıyorum, siparişi beklemek istemiyor, satmak isteyen olursa fiyat bilgisi belirterek özel mesaj gönderebilir.
  • arkadaşlar ve öncelikle engin hocam sana soruyorum. Bir arkadaşa alığımız gs68c arkadaş monte ettirmiş. İşinin ehli yapsın diye oto elektirikçiye yaptırmış. Usta da GPS'İ (yeni gelen ürünlerde gps ayrı ya o ürünlerden) aracın sol çıkayı söküp döşemenin altına kısacası saklamış. GPS i dışarda denemedik acaba oradan GPS görmeme sorunu olur mu sonuçta üzerinde aracın sacı var başkad birşey yok. Usta yaptığımız tüm modellerde böyle yapıyoruz gizlemek için demiş. Yardımcı olabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

arkadaşlar ve öncelikle engin hocam sana soruyorum. Bir arkadaşa alığımız gs68c arkadaş monte ettirmiş. İşinin ehli yapsın diye oto elektirikçiye yaptırmış. Usta da GPS'İ (yeni gelen ürünlerde gps ayrı ya o ürünlerden) aracın sol çıkayı söküp döşemenin altına kısacası saklamış. GPS i dışarda denemedik acaba oradan GPS görmeme sorunu olur mu sonuçta üzerinde aracın sacı var başkad birşey yok. Usta yaptığımız tüm modellerde böyle yapıyoruz gizlemek için demiş. Yardımcı olabilir misiniz?

gs68c diye bir kamera duymadım, :)

önce aracı sokağa çıkarıp bir deneyin bakalım nasıl olacak
    baktınız çekmiyor bağlanmıyor o zaman elektrikçinize gidersiniz oradan çıkarmasını camın önüne koymasını söylersiniz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ergoben

arkadaşlar ve öncelikle engin hocam sana soruyorum. Bir arkadaşa alığımız gs68c arkadaş monte ettirmiş. İşinin ehli yapsın diye oto elektirikçiye yaptırmış. Usta da GPS'İ (yeni gelen ürünlerde gps ayrı ya o ürünlerden) aracın sol çıkayı söküp döşemenin altına kısacası saklamış. GPS i dışarda denemedik acaba oradan GPS görmeme sorunu olur mu sonuçta üzerinde aracın sacı var başkad birşey yok. Usta yaptığımız tüm modellerde böyle yapıyoruz gizlemek için demiş. Yardımcı olabilir misiniz?

gs68c diye bir kamera duymadım, :)

önce aracı sokağa çıkarıp bir deneyin bakalım nasıl olacak
    baktınız çekmiyor bağlanmıyor o zaman elektrikçinize gidersiniz oradan çıkarmasını camın önüne koymasını söylersiniz.

walla hocam bende duymadım:) yanlış olmuş anladın sen..Araç dışarıda gezdi kayı falan da yapmış.. Hani siz aynanın arkasındaki siyah yerde bile problem yapar demiştiniz. Zaten belkide o nedenle GPS'i dahiliden eski haline getirdiler harici kablo ile yaptılar. Analamadığım herkesin GPS oluyorda oto elektrikçisinin dedidği bu tabi bu nasıl bulamıyor hayret..

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.