Şimdi Ara

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
26
Favori
27.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 17/09/2015 07:10:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Sweden (Yurt Disi)
    2 17/09/2015 17:00:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Sweden (Yurt Disi)
    3 26/09/2015 05:44:57 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    4 26/09/2015 08:44:21 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    5 26/09/2015 08:44:21 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

bunlar simdi ne anlama geliyor ürün gümrüğemi takıldı kontrolde mi yani bir sorun var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

1 17/09/2015 07:10:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - Sweden (Yurt Disi)
    2 17/09/2015 17:00:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi Send item abroad (EDI-received) - - Sweden (Yurt Disi)
    3 26/09/2015 05:44:57 Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi Receive item at office of exchange (Inb) - - Turkey
    4 26/09/2015 08:44:21 Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen) Send item to customs (Inb) - - Turkey
    5 26/09/2015 08:44:21 PTT İşyerine Girdi Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM BAŞAKŞEHİR İSTANBUL(AVR)

bunlar simdi ne anlama geliyor ürün gümrüğemi takıldı kontrolde mi yani bir sorun var mı

sorun yok bir iki güne elinde olur TR girmiş kamera bulunduğun şehir ptt sine gelecek oradan dağıtıma çıkacak

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim bende acaba gümrüğemi takıldı diye endişe ettim
  • hanedantr kullanıcısına yanıt
    Benimde kargom 22 eylül den beri kargo isleme merkezinde kayipmi oldu acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbat bi kamera..yaramaz bu.ne gündüzü iyi ne gecesi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbdd41

berbat bi kamera..yaramaz bu.ne gündüzü iyi ne gecesi..

İlginç, ilk defa sizden duydum bunu. Tam olarak nesini beğenmediniz?
  • quote:

Peki bundan daha iyisi nedir? Ondan alalım madem...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • www.arac-kamera.com
    arac-kamera.com | Isimtescil.net | Ücretsiz yapım aşamasında sayfası
    http://www.arac-kamera.com
    bu siteye girin burda detaylı incelemeler var.bütçene göre alabilirsin. B40 ve G1W-c daha kaliteli görüntüleri var bence..özellikle gece
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

İlginç, ilk defa sizden duydum bunu. Tam olarak nesini beğenmediniz?

görüntüsü iyi değil..çekimler çok flu..gece çekimi berbat..gps felan cok önemli bişey değil zaten..
  • quote:

burada bir çok insan kullanıyor herkes memnun fakat siz memnun değilsiniz, hayret doğrusu ilk kez sizden duyuyoruz böyle bir şeyi, sizin önereceğiniz iyi bir kamera varsa hemen ondan alalım.
  • quote:

http://www.arac-kamera.com bu siteye girin burda detaylı incelemeler var.bütçene göre alabilirsin. B40 ve G1W-c daha kaliteli görüntüleri var bence..özellikle gece

bakın bir yerin reklamını yapıyorsunuz, belki de kendinize ait bir web sayfası tamam bir şey demiyoruz ama her yere girip kötülemenize gerek yok. bizler burada hiç bir şekilde ticari amaç gütmüyoruz merakımızdan alıyoruz inceliyoruz sonra bir yakınımıza hediye ediyoruz.
  • YAKLAŞIK 1 AYDIR KULLANIYORUM MUHTEŞEM BİR KAMERA DİYEBİLİRİM. HANGİ YÖNÜ BEĞENİLMİYOR ÇOK MERAK ETTİM? HANİ GECE NEYSEDE GÜNDÜZ ÇEKİMLERİNİ BEĞENMEYEN SADECE ÇAMUR ATMAK İÇİN YORUM YAPTIĞI BELLİ.
  • ürün elime geldi şimdi sarja koydum ne ayalarlar yapayım nelere dikkat edeyim
  • quote:

ürün elime geldi şimdi sarja koydum ne ayalarlar yapayım nelere dikkat edeyim

hiç bir ayar yapmanıza gerek yok aslında sadece döngüsel kayıt 3 yada 5 dakika ayarlayın size kalmış gs9c ile aynı zaten her iki konuda da ilk mesajlarda tarif ediliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürüne deneme amaçlı 1gb kart taktım kartı gördü ama bir türlü kayıt etmiyor belli bir sure sonra goodbye deyip makina kapanıyor nedendir acaba ne yapmam lazım birseymi yanlıs yaptım yoksa
  • quote:

ürüne deneme amaçlı 1gb kart taktım kartı gördü ama bir türlü kayıt etmiyor belli bir sure sonra goodbye deyip makina kapanıyor nedendir acaba ne yapmam lazım birseymi yanlıs yaptım yoksa

şarza takılı çalıştırın makinayı araç kameralarındaki pil kapasiteleri, son videonun işlenmesi ve karta kayıt edilebilmesi için yetecek miktardadır. bu yüzden şarzda sürekli takılı olması gerekir.

ayrıca kartı taktıktan sonra menüye girip kartı formatlamanız gerekecek bende ilk kamera aldığımda böyle bir hataya düşmüş formatlamadan kullanmaya kalkmıştım. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 1 Ekim 2015; 12:01:18 >
  • Eger bu kadar begenmediginiz nokta varsa buyrun video paylasin gorelim. Ben de kullaniyorum gece cekimi de gunduz cekimi de cok iyi. Hic blur goruntu ile karsilasmadim, gayet net goruntu kaydi yapan bir sensoru var.
  • çok teşekkür ederim hallettim listeye benide eklerseniz sevinirim 16 gb bir kart takınca otomatikman kayıt yapmaya basladı ama söyle bir sorunum var ktu bana biraz yamuk yumun geldi içinden çıkan dvr cihazının lens etrafındada 3-4 çizik ve acaba ne yapabilirim sizinkilerde bu şekildemi geldi ne tavsiye edersiniz
  • quote:

çok teşekkür ederim hallettim listeye benide eklerseniz sevinirim 16 gb bir kart takınca otomatikman kayıt yapmaya basladı ama söyle bir sorunum var ktu bana biraz yamuk yumun geldi içinden çıkan dvr cihazının lens etrafındada 3-4 çizik ve acaba ne yapabilirim sizinkilerde bu şekildemi geldi ne tavsiye edersiniz

benim kutuda yırtık geldi sorun değil önemli olan kameranın ve aksesuarlarının sağlam elimize geçmiş olmasıydı. hayırlı olsun.

listeye ekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zek

Eger bu kadar begenmediginiz nokta varsa buyrun video paylasin gorelim. Ben de kullaniyorum gece cekimi de gunduz cekimi de cok iyi. Hic blur goruntu ile karsilasmadim, gayet net goruntu kaydi yapan bir sensoru var.

O şahıs aklınca kameraları kötüleyip, kendisinin reklamını yapmaya çalışıyor ama geri tepti cevap bile veremedi burada.
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.