Şimdi Ara

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
26
Favori
27.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 11.11 de verdiğim sipariş bugün elime ulaştı cihaz beklediğimden de küçük çıktı. Şimdi bu cihazda yapılması gereken ayarlar filan varmı? güncel firmware varmıdır? teşekkürler
  • Şu anda fiyatı 75.66 $ ( 228 TL ) İndirim kodunun süresi dolmuş. Almayı düşünüyorum ama aklımdaki ilk soru bataryalı olması yaz aylarında sıkıntı yapar mı? G1W-C gibi araçta gönül rahatlığı ile bırakabilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkerDiyeBiri

Şu anda fiyatı 75.66 $ ( 228 TL ) İndirim kodunun süresi dolmuş. Almayı düşünüyorum ama aklımdaki ilk soru bataryalı olması yaz aylarında sıkıntı yapar mı? G1W-C gibi araçta gönül rahatlığı ile bırakabilir miyiz?

ve fiyat düştüğü için indirim kodununda süresi doldu maalesef,
    yaz aylarında sorun çıkmaz, zaten pil bir çok cihazda olduğu gibi bir yıl kadar dayanıyor sonrasında 3-5$ bir pil alıp takarsınız. yada başka modeller çıkar onu satar başka alırsınız.
  • peki bazı modellerde olan belli bir süre sonra ekran otomatik kapansın ama cekim devam etsin bu özellik bunda varmı ve nereden yapılıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanedantr

peki bazı modellerde olan belli bir süre sonra ekran otomatik kapansın ama cekim devam etsin bu özellik bunda varmı ve nereden yapılıyor

var o özellik,
    menüde arka ışık diye bir yer var oradan kapatabilirsiniz şimdi ingilizcesi aklıma gelmedi.
  • Bu arada soğuk havalarda marşa çok bastığımdan, kameranın pili bitmiş ve tarih saat ayarlarını sıfırlanmış arada kontrol etmek lazım. Kışın en çok kazanın yaşandığı bu mevsimde kameraya güvenip yarı yolda koyabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Şu anda fiyatı 75.66 $ ( 228 TL ) İndirim kodunun süresi dolmuş. Almayı düşünüyorum ama aklımdaki ilk soru bataryalı olması yaz aylarında sıkıntı yapar mı? G1W-C gibi araçta gönül rahatlığı ile bırakabilir miyiz?

Lityum ion piller 40 derece üzerindeki sıcaklıktan zarar görürler

Bazi pillerin uzerinde bu yazar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu modelin kapasitörlüsü yapılsaydı eminim piyasanın en çok satan kamerası olurdu. Batarya değişimi işine girmektense üzülerek kapasitörlü olan G1W-C ile devam etmeyi tercih ederim. Ayrıca yaz aylarında 40 derece olmayan il yoktur Türkiye'de.

Ve sanırım piyasada kapasitörlü olarak G1W-C ile A118C'den başka sizlerin tavsiye ettiği yeni bir kamera yok. Çıkana kadar bekliycem inat ettim.
  • quote:

Bu modelin kapasitörlüsü yapılsaydı eminim piyasanın en çok satan kamerası olurdu. Batarya değişimi işine girmektense üzülerek kapasitörlü olan G1W-C ile devam etmeyi tercih ederim. Ayrıca yaz aylarında 40 derece olmayan il yoktur Türkiye'de.

Ve sanırım piyasada kapasitörlü olarak G1W-C ile A118C'den başka sizlerin tavsiye ettiği yeni bir kamera yok. Çıkana kadar bekliycem inat ettim.

bakınız kapasitör yada pil olayına kesinlikle takılmayınız, inanın pilin avantajları daha fazla, motion dedection, g sensör gibi bazı özelliklerin çalışması için pil gerekli kapasitör olayı bildiğimiz kondansatör ve kamerada kullanım amacı ise kamera kapanmadan önce son videonun işlenip kayıt edilmesi için çok kısa süreli enerji sağlamasıdır. pilde ise öyle değildir. kapasitörlerde fazla sıcakta patlayabilirler. pil 3-5$ alıp değiştirme imkanınız var,
    size tavsiyem GS98C veya yine benzeri ve üst model işlemciye sahip olan Dome D201 olur. 1,5 yıldır kamera alıyorum her ay bir kamera alıyorum merak işte inceliyorum sonra yeni modellere yöneliyorum hiç bir zaman kapasitörlü kamera almadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Bu modelin kapasitörlüsü yapılsaydı eminim piyasanın en çok satan kamerası olurdu. Batarya değişimi işine girmektense üzülerek kapasitörlü olan G1W-C ile devam etmeyi tercih ederim. Ayrıca yaz aylarında 40 derece olmayan il yoktur Türkiye'de.

bakınız kapasitör yada pil olayına kesinlikle takılmayınız, inanın pilin avantajları daha fazla, motion dedection, g sensör gibi bazı özelliklerin çalışması için pil gerekli kapasitör olayı bildiğimiz kondansatör ve kamerada kullanım amacı ise kamera kapanmadan önce son videonun işlenip kayıt edilmesi için çok kısa süreli enerji sağlamasıdır. pilde ise öyle değildir. kapasitörlerde fazla sıcakta patlayabilirler. pil 3-5$ alıp değiştirme imkanınız var,
    size tavsiyem GS98C veya yine benzeri ve üst model işlemciye sahip olan Dome D201 olur. 1,5 yıldır kamera alıyorum her ay bir kamera alıyorum merak işte inceliyorum sonra yeni modellere yöneliyorum hiç bir zaman kapasitörlü kamera almadım.

O zaman birkaç bişey daha sorayım hazır sizi bulmuşken.

- Pil değişimi için gerekli bataryayı Türkiye piyasasından temin edebilir miyim?
    - Telefon bataryası değiştirir gibi kolay bir şekilde kendim değiştirebilir miyim?
    - Son yorumdaki arkadaşın dediği gibi Li-ion batarya 40 derece üzerinde tehlikeli, haliyle bulunduğum bölge iç Anadolu ve memleket Karadeniz. Mayıs Haziran ayında sıcaklık 40 derece olmasa bile araç içi sanki 50 derece hatta daha fazla sıcaklık hissi veriyor. Bu durumda tehlike arz etmez mi? Kameranın patlaması halinde ön camı patlatma ihtimali yok mu?

• quote:

quote:

quote:

O zaman birkaç bişey daha sorayım hazır sizi bulmuşken.

- Pil değişimi için gerekli bataryayı Türkiye piyasasından temin edebilir miyim?
    - Telefon bataryası değiştirir gibi kolay bir şekilde kendim değiştirebilir miyim?
    - Son yorumdaki arkadaşın dediği gibi Li-ion batarya 40 derece üzerinde tehlikeli, haliyle bulunduğum bölge iç Anadolu ve memleket Karadeniz. Mayıs Haziran ayında sıcaklık 40 derece olmasa bile araç içi sanki 50 derece hatta daha fazla sıcaklık hissi veriyor. Bu durumda tehlike arz etmez mi? Kameranın patlaması halinde ön camı patlatma ihtimali yok mu?

pil değiştirmek basit, eliniz lehim yapmaya yatkınsa çok kolay değilse de bir elektronikçiden yardım alabilirsiniz.
    geçenlerde bir arkadaş daha sormuştu ve OlguErhan link vermişti ama şimdi hatırlamıyorum ancak var satan yerler.
    yaz boyunca kullandım hemde yakıcı sıcaklarda hiç bir sorun yaşamadım yaşayanlar varsa da buraya yazarlardı zaten ki, yazanı görmedim. zaten pillerin ömrü ortalama bir yıl bu sürede ya pil değiştirirsiniz yada benim gibi merak salar değişik modeller getirtirsiniz elinizdekini satarsınız.

• Cihazi marşa basınca çalışmayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. yeni aldığım gs98c sorun yoktu 1-2 haftadır kullanıyordum dün arabayı çalıştırınca baktım ekranı siyah ekranda tüm bilgiler var ama dışarının görüntüsünü göstermiyor. Sıfırladım hafıza kartını filan çıkarttım ama görüntüyü ekranı vermiyor. Ne yapmam lazım firmware de bulamadım. Pilide bitmiş galiba şimdi şarjda
  • guguk kullanıcısına yanıt
    F.B. de gearbest Türkiye grubu var onlara bir yazın yardımcı olacaklardır.
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Hocam ilgine teşekkürler. Ben AliExpress den almıştım. Genede yardımcı olurlarmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Hocam ilgine teşekkürler. Ben AliExpress den almıştım. Genede yardımcı olurlarmı acaba?

satıcı ile bir görüşün ne diyeceğini bilemem ama yardımcı olabilirler belki
  • quote:

quote:

satıcı ile bir görüşün ne diyeceğini bilemem ama yardımcı olabilirler belki

Teşekkürler hocam iyi akşamlar
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Dün gece kamera kendi kendine düzeldi nasıl oldu bilmiyorum belki soğuktan üşümüştür ısınında kendine geldi bu arada DOME Technology e mail atıp firmware istemiştim güncel firmware göndermişler hemen güncelledim cihaza ek ayarlar gelmiş karanlık ortamda ayarı attırarak aydınlık yapmak eve ayarı time zone ilk göze çarpan ayarlardı. Şuanda cihaz canavar oldu teşekkürler. firmware eklemedim bir problem olursa sorumluluk almak istemiyorum yöneticiler yok ekleyin dersede eklerim sorun değil
  • quote:

Dün gece kamera kendi kendine düzeldi nasıl oldu bilmiyorum belki soğuktan üşümüştür ısınında kendine geldi bu arada DOME Technology e mail atıp firmware istemiştim güncel firmware göndermişler hemen güncelledim cihaza ek ayarlar gelmiş karanlık ortamda ayarı attırarak aydınlık yapmak eve ayarı time zone ilk göze çarpan ayarlardı. Şuanda cihaz canavar oldu teşekkürler. firmware eklemedim bir problem olursa sorumluluk almak istemiyorum yöneticiler yok ekleyin dersede eklerim sorun değil

firmware linkini verirseniz ilk sayfaya eklerim sürüm numarasını falan da yazın hatta kameradan fotoğrafını çekip koyun ilk sayfaya ekleyelim güncellemek isteyenler güncellesinler.

• quote:

Hocam firmware'i paylaşın lütfen :) Şu anda bile çekimlerinden çok memnunum bu kameranın. Dediğiniz gibi "karanlık ortamda ayarı attırarak aydınlık yapmak" gibi bir ayar geldiyse eğer dondurmalı kadayıf tatlısı olur

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.