Şimdi Ara

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
26
Favori
27.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: d4hi

quote:

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

GS98C-ZX-A770-2181-S7L güncellemesi ile cihazın saati ney ayarlarsam 2 saat geriye gidiyor, güncelleyenler de de böyle sapıtmalar oldu mu dikkatinizi çekti mi?

time zone kısmını 0 bende ve düzgün gösteriyor saati ama sizde de aynıysa ve sorun varsa +2 yapın düzelmesi lazım

reset attım kartı formatladım nafile yine 2 saat geriden gidiyor. Time zone kısmından dediğiniz gibi +2 yapınca doğru göstermeye başladı, böyle idare edeceğiz bakalım teşekkürler..

sabah telefondan mesajınızı okudum ama o ara telefon geldi cevap yazmayı unuttum tam bende onu diyecektim size "+2 yaparsanız düzelir." diye yazacaktım düzelttiğinize sevindim.

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

quote:

quote:

GS98C-ZX-A770-2181-S7L güncellemesi ile cihazın saati ney ayarlarsam 2 saat geriye gidiyor, güncelleyenler de de böyle sapıtmalar oldu mu dikkatinizi çekti mi?

time zone kısmını 0 bende ve düzgün gösteriyor saati ama sizde de aynıysa ve sorun varsa +2 yapın düzelmesi lazım

reset attım kartı formatladım nafile yine 2 saat geriden gidiyor. Time zone kısmından dediğiniz gibi +2 yapınca doğru göstermeye başladı, böyle idare edeceğiz bakalım teşekkürler..

sabah telefondan mesajınızı okudum ama o ara telefon geldi cevap yazmayı unuttum tam bende onu diyecektim size "+2 yaparsanız düzelir." diye yazacaktım düzelttiğinize sevindim.

Teşekkürler hüseyin abi halletim, hatta gözümü kararttım ayarladığım saate iki daha koyup ayarlayacaktim nasıl olduysa düzeldi istediğim saatte kaldı time zone de değişiklik yapmaya gerek kalmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendeki tam şanssızlık daha önce https://www.dropbox.com/s/ogl8tn7a1jrlxpu/2016-01-22%2011.10.36.jpg?dl=0 buradaki gibi ekran açılıyor menüye filan herşeye girebiliyorum ama lcd ekrana görüntü gelmiyordu sonra ne olduysa düzledi ama geçenlerde yine aynı sorunu verdi ama bu sefer düzelmeyince satıcı ile görüştüm ürünü geri göndericem fabrikadan değişım yapılacak diyor kargo çok tutmazmı arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

geçenlerde lapa lapa kar yağıyordu, 1.30 dk lık bir video kestim ekledim

harikulade

• quote:

Bendeki tam şanssızlık daha önce https://www.dropbox.com/s/ogl8tn7a1jrlxpu/2016-01-22%2011.10.36.jpg?dl=0 buradaki gibi ekran açılıyor menüye filan herşeye girebiliyorum ama lcd ekrana görüntü gelmiyordu sonra ne olduysa düzledi ama geçenlerde yine aynı sorunu verdi ama bu sefer düzelmeyince satıcı ile görüştüm ürünü geri göndericem fabrikadan değişım yapılacak diyor kargo çok tutmazmı arkadaşlar

Ürünü mümkün olduğunca küçük paketleyin hocam şarj aletini koymasam olur mu diye satıcıya sorun kargo yüksek tutuyor diye. Paketleyip ptt şubesine götürün paketi göndermeyi düşünüyorum kaç tl tutar gibisinden sorun, tahminen 15/20 tl tutar tutmaz fiyatında bilginiz olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• d4hi kullanıcısına yanıt
    hadiya okadarsa sorun değil teşekkür ederim bilgilendirme için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Herkese merhaba,

1296P gece ve gündüz çekim videolarının orjinal hallerini (youtube değil) paylaşacak yardımsever arkadaş aranıyor :) Sebebine gelince bir süre bu kamerayı kullanıp inceleme yazısı yazmıştım. Ancak elimde örnek videolar yok. Yeni açacağım araç içi kamera inceleme youtube kanalında kullanmak için lazım

Saygılar

Sertaç

Arkadaşlar kanalı açtım, orjinal çekimlerden (gece/gündüz) bir demet paylaşacak gönüllü arıyorum. Dropbox v.s. yükleyebilirsiniz.

• Kamerayı tavsiye eder misiniz kullanıcıları olarak ? Hangi siteden almayı önerirsiniz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: cansermo

Kamerayı tavsiye eder misiniz kullanıcıları olarak ? Hangi siteden almayı önerirsiniz ?

1.sayfa 1. mesaja bakınız lütfen aradığınız bilgi orada var

• Benim arızalı kamerayı kutusuna sadece kamera olacak şekilde koyup ptt ile gönderim yaptım. 14 tl tuttu valla süper ben bayağı tutar diyordum.
  • quote:

Benim arızalı kamerayı kutusuna sadece kamera olacak şekilde koyup ptt ile gönderim yaptım. 14 tl tuttu valla süper ben bayağı tutar diyordum.

inşallah yakın zamanda gelir
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam değişim yapılaalcakmış doğru düzgün kullanamadım bile ama sağlık olsun her işte hayır vardır.

• quote:

Teşekkürler hocam değişim yapılaalcakmış doğru düzgün kullanamadım bile ama sağlık olsun her işte hayır vardır.

direk değişim yaparlar
  • Arkadaslar g90 mı gs98c mi alsam karar veremedim hangisini alayım arada 5 dolar fark var

• quote:

Orijinalden alıntı: cengooo

Arkadaslar g90 mı gs98c mi alsam karar veremedim hangisini alayım arada 5 dolar fark var

GPS li gs98c alın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 12 Şubat 2016; 9:47:40 >
  • Fiyatı 75.66 dolar gümrükte sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengooo -- 11 Şubat 2016; 13:28:28 >
  • quote:

Fiyatı 75.66 dolar gümrükte sorun olurmu

kesinlikle olmaz
  • quote:

Fiyatı 75.66 dolar gümrükte sorun olurmu

kesinlikle olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Arkadaslar g90 mı gs98c mi alsam karar veremedim hangisini alayım arada 5 dolar fark var

GPS li gs98c alın daha yeni model ve ambrella A12 işlemci var daha yeni bir işlemci.

Gs98c ambarella 7
    D201 ambarella 12

• doğru diyorsunuz dalgınlıkla öyle yazmışım sizin yazdığınız doğru

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.