Şimdi Ara

Araç Kamerası DOME GS98C +GPS En Kaliteli görüntü 1296P Super HD Kalitesi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
734
Cevap
26
Favori
27.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Link budur arkadaşlar ama yüklerken bir sorun oluşursa sorumluluk kabul etmem bilginiz olsun . version GS98C-ZX-A770-2181-S7L https://yadi.sk/d/YNqc8vdDmkoii
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Link budur arkadaşlar ama yüklerken bir sorun oluşursa sorumluluk kabul etmem bilginiz olsun . version GS98C-ZX-A770-2181-S7L https://yadi.sk/d/YNqc8vdDmkoii

tmm ilk mesajda paylaşıyorum.
  • Arkadaşlar bende buradaki yazılardan etkilenerek bu kameradan aldım. Arabaya yerleştirdim. Benim sorum kameranın çektiği videoları kameradan nasıl izleyeceğiz? Veya hafıza kartını söküp kart okuyucu ile bilgisayara takıp mı izleyeceğiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikatel75

Arkadaşlar bende buradaki yazılardan etkilenerek bu kameradan aldım. Arabaya yerleştirdim. Benim sorum kameranın çektiği videoları kameradan nasıl izleyeceğiz? Veya hafıza kartını söküp kart okuyucu ile bilgisayara takıp mı izleyeceğiz?

kameradan izleme imkanı bildiğim kadarıyla yok ben kartı söküp usb çevirici ile bilgisayara yada tv ye takıp izliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Bugün deneyeceğim.

• quote:

Arkadaşlar bende buradaki yazılardan etkilenerek bu kameradan aldım. Arabaya yerleştirdim. Benim sorum kameranın çektiği videoları kameradan nasıl izleyeceğiz? Veya hafıza kartını söküp kart okuyucu ile bilgisayara takıp mı izleyeceğiz?

Kameradan izleyebilirsin kameradaki mode tuşu ile videoya geçiş yaparak izleyebilirsin ama esas verimi bilgisayardan alırsın kaza anında kayda bakmak için hafıza kartını telefona takıp bakabilirsin yada tablet varsa yanında ondan bakabilirsin hiçbirisi yoksa kameradan bakabilirsin.
  • Az önce hafıza kartını bilgisayara taktım ve videoları izlerken bir şey dikkatimi çekti. Videolar hızlı oynuyor. Görüntüler hızlandırılmış şekilde. Acaba Sebebi nedir?

• GS98C fiyatında indirim, indirim kuponu ilk sayfada.
  • Kimse bu problemle karşılaşmadı mı?

• quote:

Kimse bu problemle karşılaşmadı mı?

K-Lite Code yüklemeyi deneyin birde öyle deneyin normalde böyle bir sorun yok
    www.codecguide.com
    Download K-Lite Codec Pack
    http://www.codecguide.com/download_kl.htm

• Çekim kalitesini 1980*1024 e getirdim. Az önce tekrar izledim. Görüntüler düzeldi. Yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Görüntü kalitesi gerçekten güzel.

• Kart okuyucuya otg usb dönüştürücü takarsanız akilli telefondan karttaki videoları izleyebilirsiniz

0.29 dolar mi neydi fiyatı aliexte

• Herkese merhaba,

1296P gece ve gündüz çekim videolarının orjinal hallerini (youtube değil) paylaşacak yardımsever arkadaş aranıyor :) Sebebine gelince bir süre bu kamerayı kullanıp inceleme yazısı yazmıştım. Ancak elimde örnek videolar yok. Yeni açacağım araç içi kamera inceleme youtube kanalında kullanmak için lazım

Saygılar

Sertaç
  • quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

Herkese merhaba,

1296P gece ve gündüz çekim videolarının orjinal hallerini (youtube değil) paylaşacak yardımsever arkadaş aranıyor :) Sebebine gelince bir süre bu kamerayı kullanıp inceleme yazısı yazmıştım. Ancak elimde örnek videolar yok. Yeni açacağım araç içi kamera inceleme youtube kanalında kullanmak için lazım

Saygılar

Sertaç

Sertaç olsa dükkan senin ama ssd kullandığım için yer kaplamasın diye siliyorum.

hayırdır ne konusu açıyorsun yine

• quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Herkese merhaba,

Saygılar

Sertaç

Sertaç olsa dükkan senin ama ssd kullandığım için yer kaplamasın diye siliyorum.

Youtube kanal projem var üzerinde çalışıyorum. Kutu açılış videosu filan duruyor ama örnek videolar uçmuş. O nedenle kullanan arkadaşlardan destek istedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: engin_er_26

quote:

Herkese merhaba,

Saygılar

Sertaç

Youtube kanal projem var üzerinde çalışıyorum. Kutu açılış videosu filan duruyor ama örnek videolar uçmuş. O nedenle kullanan arkadaşlardan destek istedim.

benim youtube kanalına bak işine yarayanı alabilirsin dükkan senin

• geçenlerde lapa lapa kar yağıyordu, 1.30 dk lık bir video kestim ekledim

• GS98C-ZX-A770-2181-S7L güncellemesi ile cihazın saati ney ayarlarsam 2 saat geriye gidiyor, güncelleyenler de de böyle sapıtmalar oldu mu dikkatinizi çekti mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

GS98C-ZX-A770-2181-S7L güncellemesi ile cihazın saati ney ayarlarsam 2 saat geriye gidiyor, güncelleyenler de de böyle sapıtmalar oldu mu dikkatinizi çekti mi?

time zone kısmını 0 bende ve düzgün gösteriyor saati ama sizde de aynıysa ve sorun varsa +2 yapın düzelmesi lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: guguk

quote:

Orijinalden alıntı: d4hi

GS98C-ZX-A770-2181-S7L güncellemesi ile cihazın saati ney ayarlarsam 2 saat geriye gidiyor, güncelleyenler de de böyle sapıtmalar oldu mu dikkatinizi çekti mi?

time zone kısmını 0 bende ve düzgün gösteriyor saati ama sizde de aynıysa ve sorun varsa +2 yapın düzelmesi lazım

reset attım kartı formatladım nafile yine 2 saat geriden gidiyor. Time zone kısmından dediğiniz gibi +2 yapınca doğru göstermeye başladı, böyle idare edeceğiz bakalım teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.