Şimdi Ara

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
14
Favori
17.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: harunoda

1 sorum daha olacak: ürünü aracınızın camına takarken daha az yer kaplaması için camınızda bulunan ve bu makineye de uyan takma aparatını merak ettim. Ondan ülkemizde satılyormu. Yoksa yurtdışındansa link paylaşabilir misiniz?

bundan bahsettiğinizi düşünüyorum, evet Türkiye'de yok..

aliexpress.com
    US $5.99 |T shade Single Buckle 3M Revolving Mount Holder For Car Window Screen GPS Camera DV Car DVR MX3 MX6 EX4 3m Glue Mount Bracket|holder for car|mount holderholder for - AliExpress
    http://www.aliexpress.com/item/T-shade-Single-Buckle-3M-Revolving-Mount-Holder-For-Car-Window-Screen-GPS-Camera-DV-Car/2055122636.html

• quote:

Orijinalden alıntı: zamsoonloo

quote:

1 sorum daha olacak: ürünü aracınızın camına takarken daha az yer kaplaması için camınızda bulunan ve bu makineye de uyan takma aparatını merak ettim. Ondan ülkemizde satılyormu. Yoksa yurtdışındansa link paylaşabilir misiniz?

bundan bahsettiğinizi düşünüyorum, evet Türkiye'de yok..

http://www.aliexpress.com/item/T-shade-Single-Buckle-3M-Revolving-Mount-Holder-For-Car-Window-Screen-GPS-Camera-DV-Car/2055122636.html

Teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gündüz için görüntü kalitesi tanıtımlardaki gibi çok kaliteli değil sanki..acaba güncelleme geldi mi?

gündüz:
    YouTube
    dome201 gündüz
    https://youtu.be/TkZmxSh1WwM

gece:
    YouTube
    dome201 gece
    https://youtu.be/-x2Y6Zni4uE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drserk -- 28 Şubat 2016; 18:40:24 >

• İndirim kodunun süresi dolmuş sanırım. Kodu girdiğim halde fiyat düşmedi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drserk

gündüz için görüntü kalitesi tanıtımlardaki gibi çok kaliteli değil sanki..acaba güncelleme geldi mi?

gündüz:https://youtu.be/TkZmxSh1WwM

gece: https://youtu.be/-x2Y6Zni4uE

hocam şu anda cihazınızda yüklü firmware hangisi acaba? şu anda yüksek bitrate versiyonu olan en son 2135L var..

daha sonra çıkan 2228Y ve 2243Y var ancak bende ve başka kişilerde bazı problemler var. o yüzden çok da tavsiye etmiyorum. bende 2243Y kuruluydu, az önce 2135L yi kurdum makineye, deneyimlerimi ve videoları paylaşırım ilerleyen vakitlerde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamsoonloo -- 1 Mart 2016; 1:42:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: oğuz*han

İndirim kodunun süresi dolmuş sanırım. Kodu girdiğim halde fiyat düşmedi?

Kontrol edeyim

• Benim kamera dün geldi. 2 hafta önceden olgu beyin tavsiyesiyle aldığım 64 gblik sd karti takayım diye paketinden çıkarırken kırdım iyi mi. Bendeki şansa tüküreyim

• quote:

Benim kamera dün geldi. 2 hafta önceden olgu beyin tavsiyesiyle aldığım 64 gblik sd karti takayım diye paketinden çıkarırken kırdım iyi mi. Bendeki şansa tüküreyim

Yok artık yaaa nereden almıştınız hepsiburada mı ? Adamlara msj atın diyin malzemesi çok kalitesiz kutusundan çıkartırken çıt diye kırıldı
  • quote:

KOdun süresi geçmiş msj attım henüz yanıt gelmedi aktif olan bu var : OZBARGAIN
  • quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

quote:

KOdun süresi geçmiş msj attım henüz yanıt gelmedi aktif olan bu var : OZBARGAIN

Teşekkürler hocam sağolun.
  • OZBARGAIN kodu %8 indirim yapıyor. 107.84 $ indirimli fiyatı.
  • quote:

quote:

Benim kamera dün geldi. 2 hafta önceden olgu beyin tavsiyesiyle aldığım 64 gblik sd karti takayım diye paketinden çıkarırken kırdım iyi mi. Bendeki şansa tüküreyim

Yok artık yaaa nereden almıştınız hepsiburada mı ? Adamlara msj atın diyin malzemesi çok kalitesiz kutusundan çıkartırken çıt diye kırıldı

Evet hepsiburadadan almıştım. Yapacak birşey yok. Yorumlara yazacağım çıt diye gittiğini. Elimde 4gb eski bir sd var kullanmadığım. Onu kırayım diye uğraştım. Zor kırdım. Bu değmeden gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 2 Mart 2016; 13:41:31 >

• harunoda H kullanıcısına yanıt
    Samsung markamıydı kartınız?
    Aynı olayı samsung 16gb kart ile bende yaşadım.
    Micro sd kartın paketteki yerini çok sıkışık yapmışlar kırılıyor.
    İkimizdede olması tesadüf değil paketleme hatası denilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Evet hepsiburadadan

• quote:

Orijinalden alıntı: aydayd

Dün aynı üründen bir daha sipariş ettim bugun geldi. bunu da kırmam umarım
  • quote:

Web sitesinde yeni firmware varmış

Gece daha aydınlık kayıt ve high bitrate ( daha fazla netlik )

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

Acemiliğime verin. firmware denen şey paylşatığım resimde ok işareti koyduğum şey midir? indirip makinenin içine mi kopyalacağız onu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 4 Mart 2016; 14:52:58 >

• quote:

Acemiliğime verin. firmware denen şey paylşatığım resimde ok işareti koyduğum şey midir? indirip makinenin içine mi kopyalacağız onu?

sanırım o değil harun hocam. zipli dosyanın içinde " AmbaSysFW.bin " adlı bi dosya olması lazım..

• quote:

Orijinalden alıntı: zamsoonloo

quote:

sanırım o değil harun hocam. zipli dosyanın içinde " AmbaSysFW.bin " adlı bi dosya olması lazım..

Google Docs
    20160126a_DAB201_A12A55_gps_edog_magiceye_v2228.rar
    https://drive.google.com/file/d/0B2ALNf0PoOGKQVVnRmwyWG9YdFE/view?pref=2&pli=1

Bu linkte dediğiniz şeyi buldum galiba. iki dosya iniyor. bu dosyaları zipten çıkartıp makineye mi kopyalayacağım yoksa sd karta mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 4 Mart 2016; 15:23:46 >

• quote:

Orijinalden alynty: harunoda

Google Docs
    20160126a_DAB201_A12A55_gps_edog_magiceye_v2228.rar
    https://drive.google.com/file/d/0B2ALNf0PoOGKQVVnRmwyWG9YdFE/view?pref=2&pli=1

Bu linkte dedi?iniz ?eyi buldum galiba. iki dosya iniyor. bu dosyalary zipten çykartyp makineye mi kopyalayaca?ym yoksa sd karta my?

Asıl firmware dosyası " AmbaSysFW.bin " diğer dosya nedir araştırıyorum.. onu atmasak da yazılım güncelliyor.. hafyza kartına kopyalıyorsunuz, sonra açılışta "firmware updade?" diye bir ekran geliyor, onaylıyorsunuz ve "need reboot" uyarısı geliyor.. onu da onaylıyoruz, bekliyoruz "firmware update start" yazıyor ekranda ve bir süre sonra cihaz kapanıyor..
    tekrar açtığımızda FW yüklemiş oluyorsunuz, ancak bizim " AmbaSysFW.bin " dosyası hala hafıza kartında olduğu için tekrar görüyor ve tekrar yüklemek istiyor ve bu sefer Rusça soruyor.. onaylayamıyoruz.. menüden dil seçimine gelip ingilizce yapıyoruz ve sonra da hafıza kartını formatlıyoruz..

yalnız hocam oradaki dosya FW 2228, şu anda 2287 çıktı.. ama işte budur diyebileceğimiz bir yazylym göremedim.. High bitrate olarak 2135L nin high bitrate versiyonu mevcut..

bir de linkteki 2228 in hız birimi mil, km seçeneği yok.. bir de eğer araç çakmağından güç alıyorsanız araç çalışırken elektrik gidip geliyorsa kamera kapanıyor ve elle açmak durumunda kalıyorsunuz..

en son yazılımı denemek isterseniz aynı konudaki son mesajlarda mevcut, daha stabil bişey deneyeyim diyorsanyz 2135L high bitrate veya 2135L denenebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamsoonloo -- 4 Mart 2016; 16:41:35 >

• zamsoonloo Z kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim açıklamalarınız için.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.