Şimdi Ara

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
14
Favori
17.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arabada aklıma geliyor sonra unutuyorum mesajınıza bakınca yine aklıma geliyor.. k.bakmayın fırsat bulamadım. geri dönüş yapacağım
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben de az önce D201 siparişi verdim. İlk araç kameram olacak :)
    Geldiğinde ben de yorumlarımı sizlerle paylaşırım.
    İyi forumlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

Merhaba arkadaşlar,
    Ben de az önce D201 siparişi verdim. İlk araç kameram olacak :)
    Geldiğinde ben de yorumlarımı sizlerle paylaşırım.
    İyi forumlar.

Hadi hayırlısı
  • olgu hocam kodun süresi geçmiş sanırım indirim uygulanmıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: mf09

olgu hocam kodun süresi geçmiş sanırım indirim uygulanmıyo

Aynen dönüş yapmadı gearbest, OZBERGAIN bunu dene.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kamera bazen araçla beraber açıldığında kayıt yapmaya başlamıyor tekrar çakmaklıktan çıkarıp takınca başlıyor. Böyle bir sorun yaşayan var mı?
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    hocam bende 2228Y ve 2243Y sürümlü yazılım yüklüyken, marşa basınca çakmak elektriği gidip gelince kamera kapanıyordu; elle açmam gerekiyordu.. sizde daha önce böyle bir sorun yokken durup dururken mi çıkıyor bu sorun..?
  • zamsoonloo Z kullanıcısına yanıt
    Bende kamera kapanmiyor da kayit etmiyor. Goruntu var ama sadece gösteriyor. Cakmakliktan cikarip takinca duzeliyor. Arada bir oluyor her zaman degil.

hocam bu filtreleri nerede bulabilirim bilginiz varmi rica etsem arkadasiniza sorabilirmisiniz bende arac kamaresi alicam ve buyuk ihtimalle bu kamera olacakda çindeki sitelerde varmi aliexp,gearbest gibi tesekkurler

• mf09 M kullanıcısına yanıt
    arkadaşım değil öncelikle onu belirtim.. yabancı bi forumdan alıntı..

nerden alırım dersen n11 den veya benzer bi siteden temin edebilirsin.. zaten resimdeki kişi de çeşitli malzemeleri birleştirerek yapmış.. örnek olması açısından malzemeleri tekrar paylaşayım..

1 - 1 adet 49 --> 52 mm filtre adaptörü, Step up ring diye de geçebilir, yabancı sitelerde bu şekilde de aratabilirsin
    2 - 1 adet 52 mm polarize filtre
    3 - 1 adet pimaş contası vb herhangi bir sucuya gitsen bulursun zaten.. onun da resmini koyayım Edit: daha doğrusu rezervuar sünger contasına benziyor, ama ölçüleri tam olarak bilmediğim için net birşey diyemiyorum, ama sucularda bulunabilir bi malzeme

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamsoonloo -- 18 Mart 2016; 2:02:16 >

eyvallah hocam zahmet verdim kusura bakmayin tesekkurler

• Kamerayı 20 gündür kullanıyorum. Gece çekimleri gündüz çekimlerimden daha kaliteli gibi. Çok güneşli havada çok net ama kapalı havada o kadar değil. Bu kamerayı alinmaz kilarmi elbette hayır. Tr de 5 para etmez kameralar bu fiyata satılıyor. Ve yanina bile yanaşamazlar bunun. Umarım uzun ömürlü olur. Olgu beye teşekkürler bu kamerayı almama vesile olduğu için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 23 Mart 2016; 23:51:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: harunoda

Kamerayı 20 gündür kullanıyorum. Gece çekimleri gündüz çekimlerimden daha kaliteli gibi. Çok güneşli havada çok net ama kapalı havada o kadar değil. Bu kamerayı alinmaz kilarmi elbette hayır. Tr de 5 para etmez kameralar bu fiyata satılıyor. Ve yanina bile yanaşamazlar bunun. Umarım uzun ömürlü olur. Olgu beye teşekkürler bu kamerayı almama vesile olduğu için

Rica ederim kazasız belasız inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: major24

Askı aparatı ile kameranın birleştirilmesi biraz kuvvet gerektiriyordu. Dedim acaba bunun farklı bir yöntemi yada ayarı var mı .... Yokmuş, esneme özelliği var dedi gearbest türkiye. Bir problem yok yani.

Hocam ben bu kamerayı kısmen de olsa bugun montajını yaptım. Gene de bazı konuda fikirlere ihtiyacım var.
    1 - )GPS alıcısını konumlandırma konusunda fikirlerinizi bekliyorum. GPS alıcısını şimdilik ön camın sağ alt köşesine yerleştirdim.(3) Kablomun yeterli geleceğini pek sanmıyorum ama gizlilik açısından gps alıcısını şu küçük alana (2) yerleştirsem sinyal yakalama açısından bir problem yaşar mıyım ?

2 - )Bir diğer sorum , cihazdan çıkan kabloyu güneşlik arkasındaki tavan kaplaması ile ön cam arasındaki boşluğa sokuşturarak camın sağ üst köşesinden 1 numaralı yerden geçirip kapı fitilinin içinden gizleyerek kabloyu devam ettirdim. camın üst kısmından geçirdiğim kablolar çok da sıkı bir şekilde durmuyorlar. Şimdilik geçici olarak peçete ile sıkıştırdım onları. Ek olarak 1 numara ile gösterdiğim yer de hiç gergin değil. bunları sağlamlaştırmak için nasıl bir yol izleyebilirim ? (araç golf7)

Hafıza kartım olmadığı için henüz görüntü kaydı alamadım. Kısmetse yarın şu modeli bulabilirsem alacağım aksi taktirde internetten siparişini vereceğim. Acaba 64gb yerine 128lik mi alınmalı ?http://www.hepsiburada.com/samsung-64gb-microsd-evo-plus-class10-80mb-sn-hafiza-karti-sd-adaptor-mb-mc64da-tr-p-FTHFZSAMEVOPLSMC64

EK - Her ne kadar bu cihaz ile alakası olmasa da arka cama takabileceğim. Tak unut türünde bir kamera almak istiyorum tavsiyeniz nedir (tak unut türü demek kapasitörlü modeller demek oluyor yanlış mıyım ? )
    EK2 - 2 numaradaki kablo potluğunu, alacağım kablo tutucu ile o küçük alana gizleyeceğim.

Merhaba, benim de aracım golf7 kamera güç kablosunu sağ üst köşeden geçirerek bağlantıyı yaptım. Gps bağlantısını da sol taraftan denedim fakat solda kabloyu geçirebileceğim hiç boşluk yok. Siz gps bağlantısını nasıl yaptınız? Mümkünse bir fotoğraf paylaşabilir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Bende kamera kapanmiyor da kayit etmiyor. Goruntu var ama sadece gösteriyor. Cakmakliktan cikarip takinca duzeliyor. Arada bir oluyor her zaman degil.

Bir arkadaşımdan da bu geri bildirimi aldım, acaba yeni sürüm yükleyince önüne geçebilirmiyiz bu sıkıntının ?
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Son sürüm olarak ne yüklemem lazım hocam link atabilirseniz ben onu yükleyeyim deneyelim tekrar.
  • -Hokkabaz- kullanıcısına yanıt
    Gps kablosunu da güç kablosu gibi sağ üstten devam ettirip camın üst köşesinden alt köşesine indirdim. Kablonun sabit durması için camın köşesinden indirdiğim kablonun cam ile birleşen kısmına yaklaşık 0.2 x 2 cm ebatlarında şeffaf çift taraflı bant kullandım. Sağ üstten ilerlettiğim güç ve gps kabloları için ise yeter uzunluktaki seffaf çift taraflı bantı rulo gibi sarıp , tepedeki boşluğa sokarak o 2 kablonun sarkmasını engelledim.

Bu mesaja eklenen görseller:

• benim kamera da geçtiğimiz günlerde elime ulaştı. Verdiği destekten dolayı @OlguErhan hocama teşekkür ederim.

GPS alıcısını sol ön direk alt köşesine torpidonun üstüne koydum. Kabloyu cam ile ön direk kaplama arasından geçirip üst köşeden sonra da tavan kaplamanın içine sokarak devam ettim.
    Şarj kablosunu da, internette de tarif edilene benzer şekilde yaptım. Torpidonun altından geçirdikten sonra torpidonun sağından yukarı aldım. Fitilin içinden geçirmedim çünkü fitilde potluk yaptı hoşuma gitmedi. ondan dolayı torpido ile ön direk kaplama arasından, ön camın köşesine kadar geçirdim sonrası GPS ile aynı; ön direğin içinden ve tavanın içinden.

Cihaz 2254Y yazılımı ile geldi, kmh desteği yoktu. Ben de 2287 yükledim ama 2287 yazılımında park modu motion sensor vb. denemeleri yaparken cihaz kendisini kaybetti.Kayda geçip kendi kendine kayıttan çıktı ve ne yaptıysam ne cihazı kapatabildim ne de tekrar kayda başlatabildim. Ben de şarjının bitmesini bekledim :) OlguErhan hocamdan destek alarak 2135L yükledim. Problem çözüldü gibi görünüyor, akşama dışarıya çıkarsam kayıt denemesi yapacağım.

Yaşadığım hata için:
    yadi.sk
    IMG_8824.MOV — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/SonQik0YqVhGS

Aşağıda da gündüz ve gece çekim örneklerim var.

Gündüz:
    yadi.sk
    123759AA.MP4 — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/FeBZmHmQqVkFN
    -- Yazılım 2287
    Gece:
    yadi.sk
    192006AA.MP4 — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/i/LdF9eNWgqVkGM
    -- Yazılım 2254Y

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sefa

Son sürüm olarak ne yüklemem lazım hocam link atabilirseniz ben onu yükleyeyim deneyelim tekrar.

Ben 2154 yükledim deniyorum 1997 mi ne vardı

Облако Mail.ru
    Файл из Облака Mail.ru
    https://cloud.mail.ru/public/DcFR/iHzQ7u8Ud

Yükleme yöntemi :

www.sendspace.com
    Free large file hosting. Send big files the easy way!
    https://www.sendspace.com/file/gk9c1j

• quote:

Orijinalden alıntı: SinapS

benim kamera da geçtiğimiz günlerde elime ulaştı. Verdiği destekten dolayı @OlguErhan hocama teşekkür ederim.

GPS alıcısını sol ön direk alt köşesine torpidonun üstüne koydum. Kabloyu cam ile ön direk kaplama arasından geçirip üst köşeden sonra da tavan kaplamanın içine sokarak devam ettim.
    Şarj kablosunu da, internette de tarif edilene benzer şekilde yaptım. Torpidonun altından geçirdikten sonra torpidonun sağından yukarı aldım. Fitilin içinden geçirmedim çünkü fitilde potluk yaptı hoşuma gitmedi. ondan dolayı torpido ile ön direk kaplama arasından, ön camın köşesine kadar geçirdim sonrası GPS ile aynı; ön direğin içinden ve tavanın içinden.

Cihaz 2254Y yazılımı ile geldi, kmh desteği yoktu. Ben de 2287 yükledim ama 2287 yazılımında park modu motion sensor vb. denemeleri yaparken cihaz kendisini kaybetti.Kayda geçip kendi kendine kayıttan çıktı ve ne yaptıysam ne cihazı kapatabildim ne de tekrar kayda başlatabildim. Ben de şarjının bitmesini bekledim :) OlguErhan hocamdan destek alarak 2135L yükledim. Problem çözüldü gibi görünüyor, akşama dışarıya çıkarsam kayıt denemesi yapacağım.

Yaşadığım hata için:https://yadi.sk/i/SonQik0YqVhGS

Aşağıda da gündüz ve gece çekim örneklerim var.

Gündüz:https://yadi.sk/i/FeBZmHmQqVkFN -- Yazılım 2287
    Gece:https://yadi.sk/i/LdF9eNWgqVkGM -- Yazılım 2254Y

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

İlla araç lazım değil TEst Yapmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OlguErhan -- 26 Mart 2016; 18:53:54 >

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.