Şimdi Ara

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
468
Cevap
14
Favori
17.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni yazılımı bekliyoruz. Bir de GPS ile hritadaki konumumuzu göstererek videoyu izlememizi sağlayan bir yazılım vardı. O neydi?

Bir de benim cihazım sesi çok kısıt kaydediyor. Bir sorun mu var yoksa bir ayar mı yapmam gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sefa -- 14 Şubat 2016; 19:47:56 >
  • Sil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisg -- 15 Şubat 2016; 15:28:55 >
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Datakam Player

http://www.datakam.com/download/
  • Dostlar bunlar da benim çektiklerim, youtube videoyu mp4 kabul etmiyor o yüzden avi yaptım converter programıyla bitrate değerlerine dokunmadan dönüştürdüm ama yine de biraz bozulma oldu kalitede..

Tıklayın===>İlk video kayıpsız netlik<===Tıklayın

Tıklayın===>İkinci video kayıpsız netlik<===Tıklayın

Görükle Yerleşim Bölgesi - Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi Kampüsü

Cihazın FW sürümü 2243Y.. Genel olarak görüntü ayarları azıcık daha iyi, menü geçişleri önceki kullandığım yazılıma göre daha hızlı, sanırım dil seçenekleri de artmış, hız birimi seçenekleri kmh ve mph olarak var artık...

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)  Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)  Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

Yazılıma eklenen EDOG fonksiyonu var...

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)  Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

Bilmeyenler için EDOG fonksiyonu bildiğimiz speedcam.. Onu da bilmeyenler için ayrıntılı açıklamak gerekirse radar noktalarının koordinatlarının bir dosyada kayıtlı olması ve cihaza gps bağlı olması durumunda bu noktalara yaklaşınca cihazın uyarı vermesi.. Test etmedim bu fonksiyonu o yüzden bir şey söyleyemiyorum.. Ancak çok da kafama yatmadı açıkçası, cihazda kayıtlı bir harita olmadığı için bu noktalara nereden yaklaşırsak yaklaşalım uyarı verecektir, navigasyon uygulamalarıyla kullandıklarımız gibi kullanışlı olmayacağını düşünüyorum..

Ancak sıkıntılar da yok değil, benim karşılaştığım bu sürümde.. Aracın kontağını açtığımda kayda başlıyor ancak motoru çalıştırdığımda gücün gidip gelmesi kamerayı kapatıyor, elle açmanız gerekli.. FW 2135 ve önceki sürümlerde böyle bir sıkıntı yok.. Bir başkası de 64 gb kartla her 20 dakikada bir kapanıyor demiş, bende yok bu sorun.. Firmware stabil olmadığı için direk FW linkini paylaşmıyorum, dileyen bu konuda araştırabilir ve gelişmeleri takip edebilir..

Bu mesaja eklenen görseller:

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamsoonloo -- 24 Şubat 2016; 1:26:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harunoda

Kameram bugün yola çıkmış. Kaç günde geliyor acaba? Ürünün nerede olduğunu nasıl takip ediyoruz?

Gel artık geel. Gir ptt kayıtlarına biir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zamsoonloo

Dostlar bunlar da benim çektiklerim, youtube videoyu mp4 kabul etmiyor o yüzden avi yaptım converter programıyla bitrate değerlerine dokunmadan dönüştürdüm ama yine de biraz bozulma oldu kalitede.. Orijinal oynanmamış hallerini de paylaşabilirim.. (hatta ilkini paylaşıyorum)

Cihazın FW sürümü 2243Y.. Genel olarak görüntü ayarları azıcık daha iyi, menü geçişleri önceki kullandığım yazılıma göre daha hızlı, sanırım dil seçenekleri de artmış, hız birimi seçenekleri kmh ve mph olarak var artık...

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)  Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)  Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)  Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

Bilmeyenler için EDOG fonksiyonu bildiğimiz speedcam.. Onu da bilmeyenler için ayrıntılı açıklamak gerekirse radar noktalarının koordinatlarının bir dosyada kayıtlı olması ve cihaza gps bağlı olması durumunda bu noktalara yaklaşınca cihazın uyarı vermesi.. Test etmedim bu fonksiyonu o yüzden bir şey söyleyemiyorum.. Ancak çok da kafama yatmadı açıkçası, cihazda kayıtlı bir harita olmadığı için bu noktalara nereden yaklaşırsak yaklaşalım uyarı verecektir, navigasyon uygulamalarıyla kullandıklarımız gibi kullanışlı olmayacağını düşünüyorum..

Ancak sıkıntılar da yok değil, benim karşılaştığım bu sürümde.. Aracın kontağını açtığımda kayda başlıyor ancak motoru çalıştırdığımda gücün gidip gelmesi kamerayı kapatıyor, elle açmanız gerekli.. FW 2135 ve önceki sürümlerde böyle bir sıkıntı yok.. Bir başkası de 64 gb kartla her 20 dakikada bir kapanıyor demiş, bende yok bu sorun.. Firmware stabil olmadığı için direk FW linkini paylaşmıyorum, dileyen bu konuda araştırabilir ve gelişmeleri takip edebilir..

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

Aracınızın göğsü cama çok yansıyor. Opel mi aracınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Gearbest türkiye bizim kamera için elimize ulaşmak üzere diyordu en son

Dükkanı kapatıp gittiklerine göre ürünü de göndereceklerini sanmıyorum.

Eldeki 0806 için stabil güncelleme öneriniz var mı?
  • quote:

Aracınızın göğsü cama çok yansıyor. Opel mi aracınız?

aynen hocam nereye koysam aynı, en son evde bi tane mat siyah çarşaf var onu koyacam torpidoya..

veya abinin biri böyle birşey yapmış..

Malzemeler;

1 - 1 adet 49 --> 52 mm filtre adaptörü
    2 - 1 adet 52 mm polarize filtre
    3 - 1 adet pimaş contası

Sonuç da şu oluyor;

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

• quote:

quote:

Kameram bugün yola çıkmış. Kaç günde geliyor acaba? Ürünün nerede olduğunu nasıl takip ediyoruz?

hocam bunlar benim kameranın gelişi;

28 Kasım kargoya verildi.
    6. işgünü PTT kayıtlarına girdi.
    9. işgünü Türkiye sınırlarına girdi.
    11. işgünü teslimat.

Bu adres de dünyadaki bütün kargoları takip edebileceğin adres Aynı zamanda hem geldiği ülkeyi hem vardığı ülkeyi sorguluyor. Android uygulaması da var.

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamsoonloo -- 24 Şubat 2016; 1:56:07 >

• quote:

quote:

quote:

hocam bunlar benim kameranın gelişi;

28 Kasım kargoya verildi.
    6. işgünü PTT kayıtlarına girdi.
    9. işgünü Türkiye sınırlarına girdi.
    11. işgünü teslimat.

Bu adres de dünyadaki bütün kargoları takip edebileceğin adres Aynı zamanda hem geldiği ülkeyi hem vardığı ülkeyi sorguluyor. Android uygulaması da var.

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K) Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

Sagolun şimdi baktım. 07.02.2016 da sipariş geçtim. 23.02.2016 ready for shipment (göndermek için için hazır) diyor. Oysa 10 gün önce gönderildi diye mesaj gelmişti. Resim ekliyorum. Bundan ne anlamalıyım? Sanırım bir sıkıntı bar

Araç Kamerası -Yeni Ambarella A12 - Dome D201+Gps (2.5 K)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 24 Şubat 2016; 2:43:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• harunoda H kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı yok NL post şu aralar efsane hızlı, beklemeye devam

• quote:

Dostlar bunlar da benim çektiklerim, youtube videoyu mp4 kabul etmiyor o yüzden avi yaptım converter programıyla bitrate değerlerine dokunmadan dönüştürdüm ama yine de biraz bozulma oldu kalitede..

Tıklayın===>İkinci video kayıpsız netlik<===Tıklayın

Hocam paylaşımlar için çok teşekkürler, youtube direkt mp4 ve bu cihazın videolarını kabul ediyor sizde ne sıkıntı yapmış anlamadım :(

Bu arada enerji git gel kapanma sorunu çözümü videosu :

• quote:

Orijinalden alıntı: OlguErhan

aynen hocam şu anda bir tane de android tv box bekliyorum, 15'inde kargolandı; 23'ünde (7. işgünü) Türkiye sistemine düştü.. haftaya da gelir artık..

quote:

Hocam paylaşımlar için çok teşekkürler, youtube direkt mp4 ve bu cihazın videolarını kabul ediyor sizde ne sıkıntı yapmış anlamadım :(

Bu arada enerji git gel kapanma sorunu çözümü videosu :

asıl bizler teşekkür ederiz paylaşımlar için size..

internet yavaştı diyecem ama aynı internetle avi olanları yükledim.. hiçbir fikrim yok neden öyle oldu.. maniavolkan arkadaşımızın videosunu izledim, hatta benim araç da corsa hangi tipini alayım şu fuse tap holder ın diye özelden ulaştım, sağolsun yardımcı oldu..

quote:

Sagolun şimdi baktım. 07.02.2016 da sipariş geçtim. 23.02.2016 ready for shipment (göndermek için için hazır) diyor. Oysa 10 gün önce gönderildi diye mesaj gelmişti. Resim ekliyorum. Bundan ne anlamalıyım? Sanırım bir sıkıntı bar

harun hocam endişe edilecek birşey yok, bazen geç giriyorlar sisteme verileri; sizde aradakileri atlamış olabilirler.. "ready for shipment" demek sevk irsaliyesi hazır demek, yarın büyük ihtimalle PTT sisteminde de görünür.. 3-4 güne de Türkiye'ye girişi olur.. ayrıca
    www.17track.net
    HEPSİ BİR ARADA POSTA TAKİBİ | 17TRACK
    http://www.17track.net/tr
    adresini tavsiye ederim oradan da takip edebilirsiniz, orada tek tuşla çeviri imkanı da var.. Aynı zamanda 17TRACK diye android uygulaması da var, herhangi bir hareket olduğunda uyarı veriyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamsoonloo -- 24 Şubat 2016; 11:45:53 >

• quote:

13 şubatta ürününüz yola çıktı mesajı aldım. (1.resim)
    Gönderi takibe bakıyorum. 23 şubat tarihli Ürün taşımaya hazır diyor. (2.resim)
    Sizcede bir gariplik yok mu?
    Bu durumu bugün gearbeste de yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 24 Şubat 2016; 11:53:22 >

• quote:

quote:

harun hocam endişe etmeyin, bi gariplik var ama sadece her aşama yazılmamış gibi görünüyor.. şu anda 10. işgünü, muhtemelen bir dahaki hafta elinizde olacaktır.. bi de size takip numarasını paket gönderildi yazısıyla birlikte mi gönderdiler, daha sonra mı.. daha sonraysa aslında kargonuzun işlemi takip numarasını verdikten sonra başlamış gibi düşünebilirsiniz.. endişe etmek için çok erken benim 13 Kasımda vermiş olduğum sipariş ulaşmadı daha bana..

• quote:

quote:

quote:

harun hocam endişe etmeyin, bi gariplik var ama sadece her aşama yazılmamış gibi görünüyor.. şu anda 10. işgünü, muhtemelen bir dahaki hafta elinizde olacaktır.. bi de size takip numarasını paket gönderildi yazısıyla birlikte mi gönderdiler, daha sonra mı.. daha sonraysa aslında kargonuzun işlemi takip numarasını verdikten sonra başlamış gibi düşünebilirsiniz.. endişe etmek için çok erken benim 13 Kasımda vermiş olduğum sipariş ulaşmadı daha bana..

Evet takip numarası ile aynı anda geldi. Neyse mecbur bekleyeceğiz. Sizin kasımdaki sipariş neymiş öyle 3-4 ay olmuş. O da mı gearbestten ?

• harunoda H kullanıcısına yanıt
    sorma hocam ilk verdiğim sipariş, ip kamera.. arkadaşın bebeği için aldım güya doğum hediyesi; çocuk evlenecek çağa geldi.. o da gearbest ten ama takip numarasız gönderilmişti.. sonra 7 sipariş daha verdim onlardan da biri gelmedi gerisi geldi.. toplam 8 sipariş 2 si daha gelmedi yani..
  • quote:

sorma hocam ilk verdiğim sipariş, ip kamera.. arkadaşın bebeği için aldım güya doğum hediyesi; çocuk evlenecek çağa geldi.. o da gearbest ten ama takip numarasız gönderilmişti.. sonra 7 sipariş daha verdim onlardan da biri gelmedi gerisi geldi.. toplam 8 sipariş 2 si daha gelmedi yani..

Gearbest 40$ altı ürünü takipsiz yollar ve çok uzun sürer.

10 gün önce aldığım Ip kameralar istanbula girmiş bile

RS443425136NL
    Ip + Xiaomi Kulaklıklar 15 Şubat

• quote:

quote:

Gearbest 40$ altı ürünü takipsiz yollar ve çok uzun sürer.

10 gün önce aldığım Ip kameralar istanbula girmiş bile

RS443425136NL
    Ip + Xiaomi Kulaklıklar 15 Şubat

The item has arrived in the country of destination yazısı nihayet çıktı kontrol ettiğim sitelerden birinde benim kamera için. Ürün hedef ülkeye ulaştı yazısı . Bu arada sizin paylaştığınız takip sitesi resmi değişik geldi gözüme. Hangi site bu?

1 sorum daha olacak: ürünü aracınızın camına takarken daha az yer kaplaması için camınızda bulunan ve bu makineye de uyan takma aparatını merak ettim. Ondan ülkemizde satılyormu. Yoksa yurtdışındansa link paylaşabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harunoda -- 26 Şubat 2016; 1:26:08 >

• OlguErhan kullanıcısına yanıt
    ah ustam ilk alışverişimdi o.. takip numarasından falan haberim yoktu, bu kamera işine o şekilde bulaştım zaten.. takipsiz olan sonraki siparişlerim geldi o gelmedi :)) hatta 10 şubatta en son verdiğim android tv box da bursaya gelmiş bile..
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.