Şimdi Ara

Araç Kaplama (ANKARA) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
3
Favori
44.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Aykodent

2016 modem tucson bmw mavisine nekadara kaplarız

Merhaba, aynı rengi yapabilirim
    2750tl

Araç Kaplama (ANKARA)
  • quote:

Orijinalden alıntı: acypower

quote:

2750tl

Araç Kaplama (ANKARA)

bu şekil duran bi mavi lazım daha derin

Araç Kaplama (ANKARA)

• quote:

quote:

quote:

2750tl

Araç Kaplama (ANKARA)

bu şekil duran bi mavi lazım daha derin

Araç Kaplama (ANKARA)

Var hocam aynı rengimiz.

• acypower A kullanıcısına yanıt
    Bu İş Öyle Cast Ürünlerin Folyo Sökmesinde Takmasında Sorun Olmuyor Demekle olmuyor.

varmı kanıt gösterebileceğiniz 2 yıllık bi folyo yada dip sökülmüş kaplama ?

gözümle gördüğüm 2 3 araç kaplama söküldükten sonra aracının verniğini yemiş metalik renk yer yer, solmuş ve boyada iz bırakmış.
    özel sözleşme hazırlıyormusunuz folyadan kaynaklı vernik atmasında boya solmasında yanmasında hertürlü garantiyi sağlıyoruz diye ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mixtiesto

Bu İş Öyle Cast Ürünlerin Folyo Sökmesinde Takmasında Sorun Olmuyor Demekle olmuyor.

varmı kanıt gösterebileceğiniz 2 yıllık bi folyo yada dip sökülmüş kaplama ?

gözümle gördüğüm 2 3 araç kaplama söküldükten sonra aracının verniğini yemiş metalik renk yer yer, solmuş ve boyada iz bırakmış.
    özel sözleşme hazırlıyormusunuz folyadan kaynaklı vernik atmasında boya solmasında yanmasında hertürlü garantiyi sağlıyoruz diye ?

Merhaba,

Öncelikle şunu söyleyim eline her ısı tabancası, ragle alan usta değildir.
    Kaplanan aracın folyosunun hangi kalitede olduduğunu biliyormusunuz?
    Ben kendi kullandığım ürünlere garanti veriyorum ve iş sözleşmemiz şirketimizin kurulduğu ilk günden beri mevcut, (şahış şirketi değiliz Limited şirketiz)
    Gözünüzle gördüğünüz araçda kullanılan ürünün kalitesini bilmeden yada kaplama öncesi yüzeyde bulunan hatadan dolayı zımpara yapılmış olması olasılığını bilmeden, araç kaplama folyosu yerine (cast) standart folyo kullanıldığını bilmeden bu şekilde konuşmayınız.
    Tabiki şuda var bende görmedim, sökülen malzemeden 1 parça numune bile olsa size folyonun ne olduğunu söyleyebilirim
    Her ne olursa olsun biz elimizden geleni yapıyoruz.
    Kullanılan malzeme kalitesiz olsa bile sökmesini bildikden sonra araca zarar vermezsiniz.

Size bir kaç folyo söküm fotografı koyuyorum, Kapladığımız araçlardan en çok taksileri söküp geri kaplıyoruz (sürtme vurma vs.) Onun haricinde kendi kapladığımız araçlarda sökülmesi için bize gelen araç olmadı.

Bu hafta sökdüğümüz bir kaput filmi sökmesi 3 kişiyle 2 saate yakın sürmüşdür.

Ford mondeo kaput filmi
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.1122346894491307.1073742261.293654680693870&type=1

Volkswagen Scirocco Hexis Kaput Filmi
    Yaklaşık sökülmesi ve temizlenmesi 3 saat sürmüşdür.
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.994856483907016.1073742239.293654680693870&type=3

Citröen C4 VTR Kalitesiz Kaplama Sökümü
    Uygulama 8 saat sürmüştür.
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.778832142176119.1073742051.293654680693870&type=3

Araç Kaplama (ANKARA)

• abicim merhaba yakın bir zamanda size araç kaplattırmayı düşünüyorum
    araç bu resimdeki yalnız komple kırmızı yani sadece üst kısma kaplatmak istiyorum
    sorularıma gelicek olursak yıkama esnasında soyulma kalkma gibi bir durum olurmu
    bir diğer sorum aracın % 70-80 kendi renginde olacağı için sadece tavan kaplatılacak
    ruhsata işletmeye gerek olacakmı araç yeni 1 aylık bir eğer mümkünse 3 aşağı 5 yukarı
    fiyat verebilecekmisiniz teşekkür ederim görüşmek üzere...

Araç Kaplama (ANKARA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jackrebel -- 7 Haziran 2016; 23:08:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: togalak

abicim merhaba yakın bir zamanda size araç kaplattırmayı düşünüyorum
    araç bu resimdeki yalnız komple kırmızı yani sadece üst kısma kaplatmak istiyorum
    sorularıma gelicek olursak yıkama esnasında soyulma kalkma gibi bir durum olurmu
    bir diğer sorum aracın % 70-80 kendi renginde olacağı için sadece tavan kaplatılacak
    ruhsata işletmeye gerek olacakmı araç yeni 1 aylık bir eğer mümkünse 3 aşağı 5 yukarı
    fiyat verebilecekmisiniz teşekkür ederim görüşmek üzere...

Araç Kaplama (ANKARA)

Kardeşim merhaba,

Yıkama esnasında yada standart kullanımda herhangi bir sıkıntı çıkmaz.
    Normalde 2. renk aracın %20sini geçiyorsa işlenmesi gerekmekte(en son kanun bu şekildeydi)
    Müşterilerimizden sıkıntı yaşayan yok.
    350-500tl arasında malzemeye göre değişir.

• Merhabalar. Ben 94 model honda del sol aracımı parlak siyah rengine komple kaplatmak istiyorum. Fiyat nedir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

2750tl

Araç Kaplama (ANKARA)

Merhaba hocam. 2004 model Punto Mk2 aracının bu mavi renge kaplanması için fiyat ne olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamün Aleyküm Ankara Disindayim ve Toyota Avensis Kombi araca disina komple boya koruma folyesi yaptirmak istiyorum tam olarak net bir fiyat almam gerek 2009 model taoyata avensis kombi-
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.