Şimdi Ara

Araç Kaplama (ANKARA) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
3
Favori
44.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acypower

quote:

Orijinalden alıntı: ORçun Şimşek

Merhabalar bu firma ve konu aktifmidir? Araç kaplama ve fiyatları ile ilgili bilgisi olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.

Merhaba, bu firma kapandı. Ankara da iseniz yardımcı olabilirim..

hocam toyota corolla 2008 aynaları ve amblemleri piano black kaplatmak istiyorum.Ne kadar olur toplam biliyormusunuz ?
  • @ ORçun Şimşek mesaj attım

@ humerus06 kaplanacak yüzey nedir?

@humerus06 mesaj attım
  • quote:

quote:

Merhabalar bu firma ve konu aktifmidir? Araç kaplama ve fiyatları ile ilgili bilgisi olan arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.

Merhaba,

Kamuflaj kaplama var mı elinizde? Toyota Land Cruiser'ımı kamulaj kaplatmak istiyorum...
     Araç Kaplama (ANKARA) Araç Kaplama (ANKARA) Araç Kaplama (ANKARA) Araç Kaplama (ANKARA) Araç Kaplama (ANKARA)

• quote:

Orijinalden alıntı: nusretziya

quote:

quote:

Merhaba,

Kamuflaj kaplama var mı elinizde? Toyota Land Cruiser'ımı kamulaj kaplatmak istiyorum...
     Araç Kaplama (ANKARA) Araç Kaplama (ANKARA) Araç Kaplama (ANKARA) Araç Kaplama (ANKARA) Araç Kaplama (ANKARA)

Hocam fotograf görünmüyor. Fakat istediğiniz her folyoyu temin edebilirim.

• Resimleri tekrar ekledim...

• Bej rengi arabam var.ayni renge kaplama yapabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Octavia 2003 (ilk kasa) aracım için estoril mavi veya ateş koyu kırmızı folyo kaplama dusunuyorum Ankara'da yım fiyat ve genel bilgi verirmisiniz ?
  • Merhaba bende Mercedes glk 2012 model bir araç var bu kaplama darbe çiziklerden koruyordur herhalde değilmi?

Şuan İstanbul'dayım.

• bosverbe kullanıcısına yanıt
    Hocam mesah atıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acypower -- 8 Ekim 2014; 18:41:45 >
  • hocam aracıma 10*50 kaplama yapsam, çizik kapamak için maliyet ne olur acaba? bir de çıkarmak istersek çıkar mı geri iz kalmadan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ergeneergene

hocam aracıma 10*50 kaplama yapsam, çizik kapamak için maliyet ne olur acaba? bir de çıkarmak istersek çıkar mı geri iz kalmadan?

Hocam istediğiniz renk nedir?
  • hocam selam. clionun şu kırmızı ile işaretlediğim mavi ön paneli, yan çıtalarının olduğu gibi karbon folyo ile kaplamanın maliyetini yazabilirimisiniz? ben söküp getiririm.
    https://store.donanimhaber.com/a6/c6/0e/a6c60eac0abcc7a3876c017f120b5619.jpg
     Araç Kaplama (ANKARA)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi todor74 -- 1 Nisan 2015; 14:42:28 >

• ankaradayım bugün bu işi halletmek istiyorum, telefon numarası verirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: todor74

ankaradayım bugün bu işi halletmek istiyorum, telefon numarası verirmisiniz?

Hocam mesajınızı geç gördüm kusura bakmayın..
  • Astra h sedan aracimi kaplatmak istiyorum. Fiyat ne cikar acaba? Aracim siyah yine siyah istiyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: y.alper

Astra h sedan aracimi kaplatmak istiyorum. Fiyat ne cikar acaba? Aracim siyah yine siyah istiyorum...

Mesaj attım hocam..
  • hocam merhaba, astra j kasa sedan beyaz renk aracımı şeffaf folyo ile kaplatmak istiyorum maliyet ne olur? yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: panikatak01

hocam merhaba, astra j kasa sedan beyaz renk aracımı şeffaf folyo ile kaplatmak istiyorum maliyet ne olur? yardımcı olursanız sevinirim.

Pm attım hocam
  • Kolay gelsin. Nissan primera 2006 model aracım mat siyah kaplı durumda. Tavan kaplaması güneşten soldu onu yenilemek ve kaplama olmayan ön-arka tamponları kaplatmak istiyorum. Bir de 18" jantları mat siyah boyatmak istiyorum. Maliyetler ne olur?

• Merhaba 1998 Passat kaplatmak istiyorum mavi renk fiyat bilgisi alabilir miyim?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.