Şimdi Ara

Araç Kaplama (ANKARA) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
3
Favori
44.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • göçük tamiri için yakınlarda yer arıyorum sanayiye gitmeden, yanlız göçüğü düzeltelim derken boya işi çıkmasından korkuyoruz araç accent 2001

bir sanayici tanıdık baktı çekmeyle düzelmez demiş foto eklerim müsait olunca
  • Hocam clio 4 var. Mat mavi kaplayabiliyo musunuz resimdeki gibi olursa cliolarin ortalama kaplanma fiyatlari nedir ?
     Araç Kaplama (ANKARA)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jambon

Hocam clio 4 var. Mat mavi kaplayabiliyo musunuz resimdeki gibi olursa cliolarin ortalama kaplanma fiyatlari nedir ?
     Araç Kaplama (ANKARA)

Mesaj attım jambon hocam :)
  • Merhaba 2000 model tek kapı corsamın tavanını ve kaputunu lacivert kaplatmak istiyorum Güneş yanıklarından dolayı fiyat konusunda bilgi verir misiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba eşime ait olan 2005 model renault scenic marka aracı ateş kırmızı renk ile kaplatmak istiyorum fiyat ve iletişim bilgisi alabilir miyim. İyi günler...
  • Hocam vw bora mat mavi ne kadar tutar acaba? Bir de istediğimiz zaman sökülebilir mi?

• octavia 2003 kasa aracım chilly red kaplama yaptırmıstım ufak bir kaza yaptım sadece on tampon ve sol camurluk için fiyat verebilirmisiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosverbe

octavia 2003 kasa aracım chilly red kaplama yaptırmıstım ufak bir kaza yaptım sadece on tampon ve sol camurluk için fiyat verebilirmisiniz ?

Hocam merhaba, öncelikle geçmiş olsun. "chilly red" renginin kendi içinde tonları var, benim tavsiyem yaptırgınız yere aracınızı götürmeniz olacakdır.
    Aracınız için çıkacak rakam ise tampon 350 çamurluk 150tl civarındadır.
  • Clio 2 ler tahmini kaça kaplanır?

• İyimis hocam istanbulda olsaydınız bir cay icmeye gelirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler, Resimdeki gibi megane1 coupe'yi sadece tavanını siyah balık sırtı folyo ile kaplatmak ne kadar turar ve sürer?

Araç Kaplama (ANKARA)

tamamını mat mavi kaplatmak ne kadar tutar ve sürer.

Araç Kaplama (ANKARA) Araç Kaplama (ANKARA)

• merhabalar hocam 2013 beyaz 116d aracımı m mavisi yapmak istiyorum tahmini tutacak fiyat nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: al301u

merhabalar hocam 2013 beyaz 116d aracımı m mavisi yapmak istiyorum tahmini tutacak fiyat nedir.

Pm attım hocam
  • Merhaba 2012 a6 koyu ve parlak lacivert renk kaplatma istiyorum varsa m3 marka folyo düşünüyorum maliyet ne olur acaba ve boyaya zarar vermemesi için en fazla ne kadar sûrede çıkartmam gerekir?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

Merhaba 2012 a6 koyu ve parlak lacivert renk kaplatma istiyorum varsa m3 marka folyo düşünüyorum maliyet ne olur acaba ve boyaya zarar vermemesi için en fazla ne kadar sûrede çıkartmam gerekir?

Hocam merhaba aracınız için kaplama ücreti 1750tl den başlamaktadır.
    Kullanılacak folyo cast oldugu için boyaya herhangi bir zararı olmaz..
  • guzel elinize saglik.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acypower

Ustad taktir ettim bütün sorulara cevap vermişsin PM attıcam birazdan
  • quote:

Orijinalden alıntı: whiteangel206

quote:

Orijinalden alıntı: acypower

Ustad taktir ettim bütün sorulara cevap vermişsin PM attıcam birazdan

Cevaplıyorum hocam
    Alican Yiğit
    Ankara Cam Filmi
    Boom Garage
  • 2003 model focus 1 gümüş gri aracımı beyaz renge kaplatmak istiyorum maliyeti ne olur ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.