Şimdi Ara

Araç Kaplama Merkezi FOLYO MAX

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
3.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

- Aracın orjinal boyasını korur.
    - Boya ile kıyaslandığında zaman ve bütçe tasarrufu sağlar.
    - Çiziklerin görünürlüğünü azaltır.
    - Ek yeri yoktur.
    - Dış hava koşullarına karşı dayanıklıdır.
    - Yıkama ekipmanları ile temizlenebilir.
    - Pasta cila yapılabilir.
    - Kaplandıktan Sonra Atma,Şişme,Solma gibi Sorunlara karşı 2 Yıl Garanti Veriyoruz.
    - Söküm işlemi tarafımızca yapılır en fazla 1 saat sürer boyaya zerre zarar vermez eski boyası canlı bir şekilde meydana çıkar.
    - Folyolarımız kesinlikle reklam folyosu değildir.. Tamamen araç renk değişim amacıyla geliştirilmiştir.

Uygulama Hakkında;

- Boya yüzeyindeki tüm parçalar ek donanımlar, logolar sökülür
    - Parçalar söküldükten sonra detaylı yüzey temizliği yapılır
    - Araç kaplanır
    - Sökülen tüm parça ve donanımlar monte edilir.

Folyo kaplamanın önemi;

Folyo kaplamada aracınızı güneş ışınlarından soğuk hava şartlarından seyir ve park halindeyken aracınıza gelecek tüm zararlı maddelerden korur ve altındaki boyayı uzun ömürlü kalmasını sağlar, aracınızın yeni alınmış halindeki gibi korunmasını ve boyanmadan ve aracın değerini düşürmeden aracınıza tam tersi değer katar aracınızın renginden sıkıldığınız andan itibaren aracınıza hayalinizdeki rengi uygulamanın süresi sadece bir gündür.

Diğer Hizmetlerimiz ;

- Boya Koruma
    - Pasta Cila
    - Çizik Giderme
    - Motor Temizliği ve Koruma
    - Jant Temizliği ve Koruma
    - Detaylı İç Temizlik
    - Güvenlik Cam Filmi

Bize Ulaşmak için;

Facebook : https://www.facebook.com/groups/129832193811968/?bookmark_t=group
    Web: Yapım Aşamasındadır.
    Gsm :0539 513 1124 - 0531 711 1897
    Tel : (0216) 433 0310
    Adres: Bosna Bulvarı Yavuztürk Kavşağı Karadeniz Cad. No:2 Yazıcı İş Merkezi Yavuztürk (Opet Karşısı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FolyoMax -- 21 Nisan 2012; 0:51:07 >

• 98 model kırmızı bi 306 'ım var güzel araç motoru felan diri yeni aldım.. temizi pek olmadığı için mecbur kırmızı buldum bi tane ve kaplatmak istiyorum kaça kapliyorsunuz ?
  • Fotoğraflar biraz daha özenli ve detaylı olursa,işçilik hakkında daha net görüşler olur.İyi olarak görülürse size daha faydalı olur.

Bir el atın derim.
  • Toyota Corolla; Beyaz parlak kaplama tavanı siyah parlak...Fiyat nedir acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: anlhcylmz

98 model kırmızı bi 306 'ım var güzel araç motoru felan diri yeni aldım.. temizi pek olmadığı için mecbur kırmızı buldum bi tane ve kaplatmak istiyorum kaça kapliyorsunuz ?

Renk seçeneği belirtmediğiniz için bi fiyat veremiyoruz ama yaklaşık 1.200 TL den 2.000 TL ye kadar fiyatlarımız mevcuttur.Renk seçeneği belirtin teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_daniel's

Fotoğraflar biraz daha özenli ve detaylı olursa,işçilik hakkında daha net görüşler olur.İyi olarak görülürse size daha faydalı olur.

Bir el atın derim.

Öneri için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

Toyota Corolla; Beyaz parlak kaplama tavanı siyah parlak...Fiyat nedir acaba?

1.500 TL olur. Kullanılan folyolar 3M ve KMPF markalardır. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaput Koruma ve Boya Ölçümü
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FolyoMax

quote:

Teşekkürler cevap için...
    Bir sorum daha olacak...Belki bilen bir kişi vardır...Bunun ruhsata işletilmesi masrafı ne kadar tutar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D@rbeli M@tk@p -- 19 Nisan 2012; 15:32:57 >
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler cevap için...
    Bir sorum daha olacak...Belki bilen bir kişi vardır...Bunun ruhsata işletilmesi masrafı ne kadar tutar acaba?

150 TL harç tutuyor dilerseniz yerimize gelerek daha detaylı bilgi alabilirsiniz .

• quote:

Bize Ulaşmak için;

Facebook : https://www.facebook.com/groups/101152363344155/?bookmark_t=group
    Adres: Bosna Bulvarı Yavuztürk Kavşağı Karadeniz Cad. No:2 Yazıcı İş Merkezi Yavuztürk (Opet Karşısı)

semt / ilce neresi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

quote:

Bize Ulaşmak için;

semt / ilce neresi ?

Arkadaş meşgul sanırım,ben yazayım...İstanbul Çamlıca'nın etekleri...

• quote:

Orijinalden alıntı: SeKSandDoRT

quote:

Bize Ulaşmak için;

semt / ilce neresi ?

İstanbuL / Üsküdar -Yavuztürk Sapağı

• iyigünler yeni chevrolet aveo opak beyaz renk tavana sadece parlak siyah folyo çektirmek istiyorum fiyatı nekadar ? söyleyemiyorsanız özelden atarsanız sevinirim.
    bu folyonun ömrü nekadardır? zamanla içeride hava alması sebebiyle boncuklaşma olurmu boyaya zararı varmı garanti verebilirimisiniz?.dükkanınızı kapattığınız taktirde (allahkorusun) garantisini nerden alabiliriz bu takdirde?.soru biraz tatsız gelmiş olabilir ama birkaç sefer yaşadım böyle olay.
  • Merhaba
    Konunun uzmanını yakalamışken resmi işlerle ilgili birşeyler sorayım.
    Aracım çelik gri. ve rengini inci beyazı yapmak istiyorum. Bu işlem ne kadara mal olur?
    Ruhsat değiştirme, trafik tescil vs gibi resmi işlemler için ne kadar harcarım?
    Cevaplarsanız sevinirim.
    Kolay gelsin...
  • araç kaplarkeniaracın tampon,far,kapı vb şeyleri sökülyormu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mdnzkrks

iyigünler yeni chevrolet aveo opak beyaz renk tavana sadece parlak siyah folyo çektirmek istiyorum fiyatı nekadar ? söyleyemiyorsanız özelden atarsanız sevinirim.
    bu folyonun ömrü nekadardır? zamanla içeride hava alması sebebiyle boncuklaşma olurmu boyaya zararı varmı garanti verebilirimisiniz?.dükkanınızı kapattığınız taktirde (allahkorusun) garantisini nerden alabiliriz bu takdirde?.soru biraz tatsız gelmiş olabilir ama birkaç sefer yaşadım böyle olay.

0539 5131124 beni arayıp detaylı bilgiyi alabilirsiniz . İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: potlika

Merhaba
    Konunun uzmanını yakalamışken resmi işlerle ilgili birşeyler sorayım.
    Aracım çelik gri. ve rengini inci beyazı yapmak istiyorum. Bu işlem ne kadara mal olur?
    Ruhsat değiştirme, trafik tescil vs gibi resmi işlemler için ne kadar harcarım?
    Cevaplarsanız sevinirim.
    Kolay gelsin...

150 TL :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingonur4

araç kaplarkeniaracın tampon,far,kapı vb şeyleri sökülyormu?

far gibi ufak tefek şeyler sökülüyo sadece amblemler vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FolyoMax -- 28 Nisan 2012; 23:22:51 >
  • 5 kapı, tavan ve kaput için uv geçirmeyen kalın koruma filmi kmpf ve 3m de kaç liraya olur. B sınıfı honda jazz için? Tamponları istemiyorum.

kullanılan filmin kalnlığı ne akdardır? kullanım ömrü ve grantisi nedir?

Şefffaf film için soruyorum. 3m min kendisi yoksa ventureshield ürünü mü kaplmada kullanılıyor?

teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.