Şimdi Ara

Araç kaporta tamiri , kaza konusunda yardim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2018 Mayis ayinda 2014 model reno kango bir arac aldik.

Esim aracla mayis ayinda kaza yapti.
    Tanidik komsu vs. derken (hanimin eski komsusu) bir kaportaciya verdik.

Sormak istedigim paylastigim gorseldeki iscilik fiyatlari normal mi?
    Hic fiyat vs. konusulmadi (bizim kaskodan yapildi)
    Araci teslim aldiktan sonra ogrendim tutari vs.

Sag far degisti
    Sag on camurluk degisti
    Sag on kapi degisti
    Sag arka kapi islem gordu
    Sag arka camurluk ( cam alti) islem gordu

Kazada 50/50 hata cikti.
    Duran kamyonete carpmis esim.
    Kaza fotosunu da ekliyorum.
    Bu konuda fikriniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enigma34 -- 14 Eylül 2018; 14:3:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaslar servise gitse , trameri fazla cikar denmisti, ondan tanidik ustaya verildi, sizce iscilik icin bu fiyatlar normal mi?

• Bu listeyi nasıl temin ettiniz ustanızmı verdi. Birde merak ettiğim sigorta şirketinin hesabımıza yatırdığı paranın tamamını ustayamı veriyoruz usta ile pazarlık yapılabiliyormu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

Bu listeyi nasıl temin ettiniz ustanızmı verdi. Birde merak ettiğim sigorta şirketinin hesabımıza yatırdığı paranın tamamını ustayamı veriyoruz usta ile pazarlık yapılabiliyormu ?
    https://www.sbm.org.tr sitesinden ulastim listeye, vekalet vermistim , usta direk odemeyi kaskodan kendi aldi.Pazarlik durumu olmadi.

Benim ogrenmek istedigim kaskolu araclarda prosedur nasil oluyor, tamam parcalarda diyelim oynama payi yok, iscilikte mi boyle?

• Arada kasko olduğundan fiyat ve yapılan iş normal. Pek tanıdık işi olmamış aslına bakarsanız ama tanımadığınız biri daha fazla hesap çıkarabilirdi.

Kasko olmasa idi yarı fiyatından çok az daha fazlaya çıkarabilirdiniz. Ama temiz olmuş güzel olmuş. Geçmiş olsun bu arada.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enigma34

https://www.sbm.org.tr sitesinden ulastim listeye, vekalet vermistim , usta direk odemeyi kaskodan kendi aldi.Pazarlik durumu olmadi.

Benim ogrenmek istedigim kaskolu araclarda prosedur nasil oluyor, tamam parcalarda diyelim oynama payi yok, iscilikte mi boyle?

İlk önce geçmiş olsun.
    benimde benzer bir olayım var. Ödeme işini ve tramer işini araştırıyordum. Benim bildiğim sigorta şirketi ödemeyi sizin banka hesabınıza yapıyor. Siz ustaya banka hesabınızdan para çekme vekaletimi verdiniz ? Bu tehlikeli olur. Usta hesabınızdaki tüm paranızı bile çekebilir. Ben olsam vekalet vermezdim eğer banka hesabından para çekme olayı varsa. Ama kasko şirketinin adresine gidip elden alıyorsa onu bilemem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarnufel

Arada kasko olduğundan fiyat ve yapılan iş normal. Pek tanıdık işi olmamış aslına bakarsanız ama tanımadığınız biri daha fazla hesap çıkarabilirdi.

Kasko olmasa idi yarı fiyatından çok az daha fazlaya çıkarabilirdiniz. Ama temiz olmuş güzel olmuş. Geçmiş olsun bu arada.
    Tesekkur ederim.

Arac temiz oldu, parca fiyatlarin da bi sey demiyorum.

İscilik arada kasko oldugu icin sisirme mi olmus bunu merak etmistim.

Anlasilan orta seker bi hesap olmus.

Benim hanimin galerici akrabalari vs. o usta iyidir biz hep ona veriyoruz, trameriniz az cikar vs. demislerdi.

Servise versek cokta fark olmayacakti sanirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-92A2F8722

quote:

Orijinalden alıntı: enigma34

İlk önce geçmiş olsun.
    benimde benzer bir olayım var. Ödeme işini ve tramer işini araştırıyordum. Benim bildiğim sigorta şirketi ödemeyi sizin banka hesabınıza yapıyor. Siz ustaya banka hesabınızdan para çekme vekaletimi verdiniz ? Bu tehlikeli olur. Usta hesabınızdaki tüm paranızı bile çekebilir. Ben olsam vekalet vermezdim eğer banka hesabından para çekme olayı varsa. Ama kasko şirketinin adresine gidip elden alıyorsa onu bilemem.

Alıntıları Göster
    Tesekkur ederim, sagolun.

Gecmis olsun.

Sigortaya itiraz odeme alma vb. bir vekalet.Usta kendi hesabina aliyor odemeyi.

Sizin dediginiz gibi de oluyor, anlastiginiz yerle alakali bir durum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.