Şimdi Ara

Araç kaza kaydı var hasar ücreti gözükmüyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
31.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dünya kadar para ver , kasko sigorta yaptır. Kaza yapınca aman hasar kaydı gözükmesin diye bir de cebinden yaptır. 1500 tş ilk hasar kaydı olsa aracının Değeri 1500 düşmez ki, akıl var mantık var. Her türlü zarardasın.

Ha araç airbag açmıştır. Niyetin kötüdür. Gizlemek için airbag bile koymazsan içine. Vicdan meselesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.big

Dünya kadar para ver , kasko sigorta yaptır. Kaza yapınca aman hasar kaydı gözükmesin diye bir de cebinden yaptır. 1500 tş ilk hasar kaydı olsa aracının Değeri 1500 düşmez ki, akıl var mantık var. Her türlü zarardasın.

Ha araç airbag açmıştır. Niyetin kötüdür. Gizlemek için airbag bile koymazsan içine. Vicdan meselesi...
    o araçta herşey olabilir
    belki önündeki araca çok hafif şekilde dokundurmuştur öndeki araç fluance in sigortasından yararlanmıştır ve fluance ön tamponu kendisi boyatmıştır bu önemsenecek birşey değildir tabiki
    ama işin diğer tarafı, araba pert olup sanayide toplanmış ta olabilir.

detaylı expertiz yaptırın ona göre karar verin.
  • 2008 de yapılan kazada çarpma 38785 TL. ERP (EKSPER RAPORU) yazıyor. Değişen parçaları 5664 den öğrenmek istediğimde EKSPER RAPORU BULUNAMADI cevabı geliyor. Hem plakadan hem şasi numarasından denedim ikisinde de aynı şey oluyor. sbm.org.tr sitesinden de baktım orada da çıkmıyor. Ne yapmam lazım? Neden çıkmıyor olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brigade34

2008 de yapılan kazada çarpma 38785 TL. ERP (EKSPER RAPORU) yazıyor. Değişen parçaları 5664 den öğrenmek istediğimde EKSPER RAPORU BULUNAMADI cevabı geliyor. Hem plakadan hem şasi numarasından denedim ikisinde de aynı şey oluyor. sbm.org.tr sitesinden de baktım orada da çıkmıyor. Ne yapmam lazım? Neden çıkmıyor olabilir.

Tek seferde 38.750 mi

O arabaya nolmuş ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: __GeneraL__

quote:

2008 de yapılan kazada çarpma 38785 TL. ERP (EKSPER RAPORU) yazıyor. Değişen parçaları 5664 den öğrenmek istediğimde EKSPER RAPORU BULUNAMADI cevabı geliyor. Hem plakadan hem şasi numarasından denedim ikisinde de aynı şey oluyor. sbm.org.tr sitesinden de baktım orada da çıkmıyor. Ne yapmam lazım? Neden çıkmıyor olabilir.

Tek seferde 38.750 mi

O arabaya nolmuş ya.

Hayir o nasil bir arabaki 2008 yilinda 38 bin lira ile pert olmamis. Mercedes s bmw 7 faoan galiba.

2008 de e serisi falan bile 38 bin lira ile pert olurdu yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

quote:

quote:

Tek seferde 38.750 mi

O arabaya nolmuş ya.

Hayir o nasil bir arabaki 2008 yilinda 38 bin lira ile pert olmamis. Mercedes s bmw 7 faoan galiba.

Bilmiyorum servis tarafından şişirilmişde olabilir ama çok fazla ya

Zaten bu servisler insanları zor duruma sokuyo.. Arabada 2.000 Tl masraf varsa onu 6 bin yapıp kaskodan para alıyolar

Sonra araç sahibi arabasını satarken millete laf anlatmak zorunda kalıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: doctor I

quote:

quote:

Tek seferde 38.750 mi

O arabaya nolmuş ya.

Alıntıları Göster
    geçen sene geri gelirken aracın birini fark etmedim. vurdum,
    benim aracın sadece arka kedi gözü çatladı, diğer aracın, arka stopla, bagaj kapağında göçük oluştu.
    sorgulatıldığında benim aracı bi adet kazaya karışmıştır diyor ama miktar yazmıyor, ben kendi aracımı yaptırma gereği duymadım.

Araç kaza kaydı var hasar ücreti gözükmüyor

• Ayni skinti benim arabamdada var 1 adet kazaya karismis fakat fiyat yazmiyor expertiz yaptirdimda sadece sol arka kapi vernikli baska boya degisen yok demislerdi vernikli ne oluyor ?

• qlaw Q kullanıcısına yanıt
    Rengi tutturmak için vernik atılıyor metalik renkse ondan oluyor, pek sıkıntı yaratmaz benim bildiğim. O değilde geçen galeriye bir baktım araç tanıdık pertten toplama adam tampon değişti diyor , komediler vallahi ya, sahibinden araç alınmalı bu devirde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adieu

Rengi tutturmak için vernik atılıyor metalik renkse ondan oluyor, pek sıkıntı yaratmaz benim bildiğim. O değilde geçen galeriye bir baktım araç tanıdık pertten toplama adam tampon değişti diyor , komediler vallahi ya, sahibinden araç alınmalı bu devirde.
    Keşke sadece araba almakla bitse olay bide bunun sigorta parası var vergisi var, 400 tl olan sigorta 890 tl olur mu el insaf yahu haram zıkkım olsun.
  • quote:

Araç gri renk niye bir tek sol arka kapiya atilmis bu sefer daha cok siritmazmi ki

Benim gördüğüm genelde çamurlukta falan boya varsa renk sırıtmasın diye metalik boyalı araçlara atılıyor yoksa bariz bir fark oluyor. Ama kapının kenarında küçük bir şey olmuştur onda da yine göze batmasın diye atılmış olabilir ya da çok büyük bir şey olmuştur çamurluk ya da sütunda boya vardır ondan atılmıştır ama herhalde sizde ekspertiz sorunsuz çıktı tek yerde öyle bir sorun oldu galiba o yüzden büyük ihtimalle küçük bir şeydir çizik boyasının göze batmaması için de yapılmış olabilir.

• quote:

Benim gördüğüm genelde çamurlukta falan boya varsa renk sırıtmasın diye metalik boyalı araçlara atılıyor yoksa bariz bir fark oluyor. Ama kapının kenarında küçük bir şey olmuştur onda da yine göze batmasın diye atılmış olabilir ya da çok büyük bir şey olmuştur çamurluk ya da sütunda boya vardır ondan atılmıştır ama herhalde sizde ekspertiz sorunsuz çıktı tek yerde öyle bir sorun oldu galiba o yüzden büyük ihtimalle küçük bir şeydir çizik boyasının göze batmaması için de yapılmış olabilir.

Anladim cok tesekkur ederim

Bir şey değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana he şunu da söyleyeyim araç alırken çamurlukta boya vardı kapıda da vernik ekspertizci çok temiz al dedi aldıktan sonra sanayiye de götürdüm oradaki ustam da baktı adam satacağın Zaman bana haber ver illa ki dedi. Varın siz hesaplayın ne kadar sorun olacağını he ne oldu dangalağın biri sonra yandan sürttü beter etti orası ayrı ama ben.sorun olacağını sanmıyorum; otomobil piyasasında değişen yoksa çok büyük oynama olmuyor fiyatta ve de tabii araçta büyük sorun olmuyor karoseri dahil kaldı ki değişen bile sorun olmayabilir eski aracımın kapısına motor çarpınca saç yerine değişim istemiştim mesela. İyi bir ustaya gösterisiyseniz olur verdiyse alın.

• quote:

Bir şey değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana he şunu da söyleyeyim araç alırken çamurlukta boya vardı kapıda da vernik ekspertizci çok temiz al dedi aldıktan sonra sanayiye de götürdüm oradaki ustam da baktı adam satacağın Zaman bana haber ver illa ki dedi. Varın siz hesaplayın ne kadar sorun olacağını he ne oldu dangalağın biri sonra yandan sürttü beter etti orası ayrı ama ben.sorun olacağını sanmıyorum; otomobil piyasasında değişen yoksa çok büyük oynama olmuyor fiyatta ve de tabii araçta büyük sorun olmuyor karoseri dahil kaldı ki değişen bile sorun olmayabilir eski aracımın kapısına motor çarpınca saç yerine değişim istemiştim mesela. İyi bir ustaya gösterisiyseniz olur verdiyse alın.

Ben alali 1 yila yakin zaman gecti fakat sorma sebebim olurda satacak olursam anlimin akiyla surda su var buraya soyle oldu diyebileyim diye yani yalan söylememiş olmak için

• __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    Evet tek seferde 38750 TL. Araç 2006 model peugeot 307 comfort. kaza 2008 de yapılmış.
  • quote:

Evet tek seferde 38750 TL. Araç 2006 model peugeot 307 comfort. kaza 2008 de yapılmış.

Uzak dur

O arabaya sigortada fazla cikar

• __GeneraL__ kullanıcısına yanıt
    arabayı 2008 de aldım. 8 senedir kullanıyorum. sorumun cevabını arıyorum.
  • quote:

arabayı 2008 de aldım. 8 senedir kullanıyorum. sorumun cevabını arıyorum.
    quote:

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezine 24/06/2014 15:21 de ilettiğiniz talebiniz incelenmiştir;

Hasar bilgileri merkezimiz sistemlerine sigorta şirketleri tarafından transfer edilmektedir.
    Trafik sigortalarından açılan hasar bilgileri merkezimiz sistemlerine gönderilirken hasar tutarı
    gönderilmemektedir.
    Bunun nedeni ise; trafik sigortaları karşı tarafın hasarını karşıladığı için, karşı tarafa ödenen tutar bilgisi
    verilmemekte olup, sadece kazaya karıştığını belirtmek için hasar olarak gönderilmektedir.
    Kasko sigortalarından açılan hasar dosyalarında hasar tutarı belirtilmektedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum

quote:

Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezine 24/06/2014 15:21 de ilettiğiniz talebiniz incelenmiştir;

Hasar bilgileri merkezimiz sistemlerine sigorta şirketleri tarafından transfer edilmektedir.
    Trafik sigortalarından açılan hasar bilgileri merkezimiz sistemlerine gönderilirken hasar tutarı
    gönderilmemektedir.
    Bunun nedeni ise; trafik sigortaları karşı tarafın hasarını karşıladığı için, karşı tarafa ödenen tutar bilgisi
    verilmemekte olup, sadece kazaya karıştığını belirtmek için hasar olarak gönderilmektedir.
    Kasko sigortalarından açılan hasar dosyalarında hasar tutarı belirtilmektedir.

Alıntıları Göster
    Bi arkadaşıma araç bakıyoruz. Bulduk bi araç 2012 model. ilanda 5 parça boya var diyor. Değişen yok diyor. 55000 km de orjinal diyor. Motor şase no'sunu istedik. servisten, tramerden, sigortadan sorgulattık. Heryerden temiz çıktı. 1 yıl öncesine kadar servis bakımlı km de yanlışlık yok gibi.
    Sonra aracı almak maksadı ile gittik. Arabanın ellenmemiş parcası sökülüp takılmamış yeri yok. Kapı içleri bile boyalı. 55000 km de olma ihtimali yok. en az 255000 dir o. Bu işlerden anlamıyorsanız expere sokarsanız size bu araba 5 parça boyalı der. Ama bu araba sökülüp takılmayan yeri yok başına bişeyler gelmiş demez. Km düşürülmüş demez. Bu bahsettiğim araç galeride konsinye. Sahibi indirime yanaşmıyormuş. Galerici bile satmaya yanaşmıyor. Alanın başına dert olacak diye. Kıssa dan hisse, araçlarla ilgili sorgulamalar falan iyi güzel de bu işlerden anlamıyorsanız ya anlayan biri ile gidin ya da sıfır alın.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.