Şimdi Ara

Araç kaza kaydı var hasar ücreti gözükmüyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
31.211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    kime güveneceğiz hakikaten? kaç tane araba aldım , sahipleri hep iyi yanlarını söyledi. Expertizler hiçbir şey anlamadı ( Pilot Garage denilen ünlü bir marka üstelik, hiçbir şeyi tespit edemediler ). Bir ton para harcadım. Satarken de aracımın hep kötü yanlarını söyledim. Sırf bunlar yüzünden artık sıfır alacağım
  • Arkadaş çok doğru demiş, bir ilanda 2012 model fluence bulduk full paket km de fena değildi adam değişen eden yok sadece arabaya park halinde tavana saksı düşmüş dedi :)
    ilk arabamız olduğu için bu işlerden fazla anlamıyoruz gittik gördük arabayı 10 numara 5 yıldız, dedik servise sokalım alırız, sonra adamla anlaştık ayrıldık. 2 gün sonra exper bir arkadaşımla gittik 10 yıldır çocuk bu işi yapıyor ayrıca kaportacı, dedim sende gör şu arabayı,bizim exper arabayı uzaktan görür görmez bu araba takla atmış dedi bir sürü şey söyledi, dedim adama hani lan bir şey yoktu adam dedi fiyat bu alacaksan al kardeşim, elimden zor aldılar adamı bir de şirinlik olsun diye bir çocuk bulmuş artık kimin çocuğuysa aile izlenimi veriyor güven veriyor sözde namussuz.
    Uzun lafın kısası bu işlerden anlayan eden tanıdık arkadaş dost ne varsa onunla gidin,bu işlerde büyük paralar dönüyor expertiz yerlerine de inanmıyorum tanıdık olacak arkadaş.

• Bu konuda benımde mesajım bulunsun ayrıca konuyu hortlatmış olayım :)

Kimi çok pimpiriklidir 1 karış boya olsa dahi aracı almaz kimisi vardır boyasına bakmaz değişeni yoksa sıkıntı etmez. Kimisi değişeni ön tarafta olmasında neresinde olursa olsun der dert etmez :)

Ben her evreyi yaşamış biriyim. İlk 5 arabamda nokta boya yoktu. Sonra baktım piyasa uçuyor cebimdeki para aynı e naptık boyası olan aracı dert etmedik değişeni olmasın dedik onlara yöneldik ondan sonraki 3 arabamda boyalı araçlardı piyasasına göre ucuz araçlardı . Sonra noldu piyasa daha da uçtu benim cebimdeki para yine aynı . Bu seferde pert araçlara yöneldim. Başta biraz korkuttu ama expere götürüp şase poryolarında sıkıntı yok dediğinden dolayı içim rahat rahat aldım aracı 32 bin tl ye auris 50 bin km de elegant lpg li hiç eksiği olmayan yalnız önden tıklatma sonucu hava yastığı açmış bir araç aldım . 3 ay sonra 34 bine başka birisine verdim araç inanılmaz temizdi ama paraya sıkıştığımdan dolayı sattım. Sonra noldu 2010 Ford Focus Titanium X paket start stoplu otomatik aracımı aldım. Bu da sol ön alttan kaldırıma vurması sonucu hava yastığı açmış 67 bin km de değişeni boyası olmayan cillop gibi içi dışı tertemiz çoğu hatasız araçtan daha diri bir araç aldım piyasasından 12 15 bin civarı alttan alarak hemde. Şimdi onuda satıyorum piyasa bu ucuz alır ucuz satarsın önemli olan pert arabayı yutturmasınlar hiç kazası yok diye iyi bir ustaya gösterip sonuna kadar baktırdıktan sonra asla kazıklanmazsınız piyasaydı az çok bilmeniz lazım kendim memurum galerici falan da degilim :) Eğer paranız çoksa tabiki kazasız araç almak en mantıklısı ama hem konforlu hem yaşı küçük araba alıyım hemde hesaplı olsun diyorsanız değişeni olmayan şiddetli kazası olmayan araç bulmanız önemlidir 80 milyon vatandaş var elinizde hiç bir araç patlamaz benim başıma gelmedi şuana kadar . Sigortacı arkadaşınızdan kazalı fotograflarını alın aracın kendi gözünüzle bakın exper arkadaşınıza danışın e paranızı ödeyip konfrolu arabaya binin diyorum başkada bişey demiyorum :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.