Şimdi Ara

Araç Kiralama Bilgi-Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abiler iyi günler :) 5 kişi İstanbul-Edirne , Edirne-İstanbul yapmayı düşünüyoruz. Edirne'de baya bi gezeriz sonra dönüş çilesi. Daha önce hiç araç kiralamadım kendi aracımızı kullanıyoruz ama evdekiler sıkıntı çıkarır o yüzden yüz göz olmadan kiralayalım diyoruz. 5 kişi için Linea ideal midir benim otomatik vites alışkanlığım var düzde kullanırım da pratik lazım can taşıyoruz riske gerek yok.

Otomatik dizeller şehir dışı ve biraz da içinde gezeceğimizi düşünürsek bize kaç kuruşluk yakıt çıkarır
    Araç kiralamak için hangi evrakları belgeleri falan imzalıyoruz neler gerekli
    Sizce hangi araç işimizi görür ortalama araç kiralama ücretleri günlük nelerdir ?
    Araçlar full kaskolu mu oluyor ? Allah korusun bir şey olduğunda neler yapmamız gerekir ?

Hem bana hemde başka bu tarz düşünen arkadaşlara yardımcı olacağını düşünerek başlığı genel açtım. Saygılar

• Araç kiralama ile ilgili onlarca başlık var. En önemli tavsiyem, kurumsal bir firmadan kiralamanız. Kredi kartınızın olması gerekiyor. Yakıt tüketimini bir zahmet siz hesaplayınız yapacağınız kilometre ile aracın ortalama fabrika verisine %25 daha ekleyerek. Size tavsiyem Budgettan fluence edc kiralamanızdır. Otomatik ve dizel daha uygun fiyatlı araç zor bulursunuz. Diğer firmaların da sitelerinden fiyat araştırınız. National, Hertz gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m.C.k.

Araç kiralama ile ilgili onlarca başlık var. En önemli tavsiyem, kurumsal bir firmadan kiralamanız. Kredi kartınızın olması gerekiyor. Yakıt tüketimini bir zahmet siz hesaplayınız yapacağınız kilometre ile aracın ortalama fabrika verisine %25 daha ekleyerek. Size tavsiyem Budgettan fluence edc kiralamanızdır. Otomatik ve dizel daha uygun fiyatlı araç zor bulursunuz. Diğer firmaların da sitelerinden fiyat araştırınız. National, Hertz gibi.

fluence edc benimde aklima gelmisti ya guzelde araba bilgiler icin tesekkur ederim
  • Ben acemiliğimi atmak için Mecidiyeköy Tüfekçioğlu'ndan kiralamıştım, pek sorun çıkarmadılar ne çok rahatsız ettiler ne de çok önemsizmiş gibi davrandılar. 2007'de 1 aylık 1200 lira ödemiştim Albea için.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kurumsal bir yerden kiralayın Allah korusun siz bişey yapmasanız başkası gelip size çarpabiliyor. sonra arabanın parasını ödeseniz kurtaramazsınız yakanızı.
  • bu kadar sıkıntı mı ya araç kiralamak :S peki bunlar full kaskolu değil mi ? ve ortalama ücreti nedir mesela fluence 1.5 dci edc
  • up arkadaşlar şu ara bilgilerinize ihtiyacım var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç alımı tavsiye 1300
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avis,budget,hertz,sixt,national gibi firmalar dışında araç kiralamayın derim. Zaten kiralama işinde acemisiniz başınıza iş açarsınız.
  • Kesinlikle kurumsal firmalar haricinde araç kiralamayın başınız belaya girme ihtimali %80dir ben illaki kiralıycam derseniz de boş senetlere imza atmayın çünkü böle yapan çoğu kişi arabanın herhangi bir bakım ücretini ödeyip aracı teslim ediyor kaskosu var diyede hiçbir araca güvenmeyin özellikle çoğu şirket rent a car kaskosu yapmıyor kaza durumlarında da başınız çok fazla ağrır burda bunca kişi diyorsa öneriyi dikkate alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Avis,budget,hertz,sixt,national gibi firmalar dışında araç kiralamayın derim. Zaten kiralama işinde acemisiniz başınıza iş açarsınız.

dostum bu dedigin firmalarin bazilarini biliyorum zaten peki kasko durumu nedir ? sonra bana sikinti yaratmazlar degil mi ? ben sadece kiralama parasi veririm 1 gumluk bir sey zaten
  • Kaza olursa illaha sıkıntı çıkar kimsenin canın sağolsun diyeceğini sanmıyorum ailen bile araba vermiyorken sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: BLooD_STaiN

quote:

Avis,budget,hertz,sixt,national gibi firmalar dışında araç kiralamayın derim. Zaten kiralama işinde acemisiniz başınıza iş açarsınız.

dostum bu dedigin firmalarin bazilarini biliyorum zaten peki kasko durumu nedir ? sonra bana sikinti yaratmazlar degil mi ? ben sadece kiralama parasi veririm 1 gumluk bir sey zaten

Bu firmaların hepsi güvenilir, sağlam firmalardır ancak siz girin hepsinin sitesinden fiyat alın sonrada kiralama koşullarını iyice okuyun. Kafanıza yatandan kiralama yaparsınız.
  • bmw kiraları ne kadar bilgisi olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narc0s3

Kaza olursa illaha sıkıntı çıkar kimsenin canın sağolsun diyeceğini sanmıyorum ailen bile araba vermiyorken sana

haha aynen :) Bizde kasko yok şu an mondeo var kaskoda fiyatı tavan yaptıkları için riskli işte :)
  • quote:

Yeni ehliyet almış biriside bu firmalardan araç kiralayabilir mi ? bazı yerlerde 2 yıl geçmesi lazım deniliyordu galiba
  • quote:

quote:

Kaza olursa illaha sıkıntı çıkar kimsenin canın sağolsun diyeceğini sanmıyorum ailen bile araba vermiyorken sana

haha aynen :) Bizde kasko yok şu an mondeo var kaskoda fiyatı tavan yaptıkları için riskli işte :)

Acı tecrübe edinmeden vazgeç yada bırak arkadaşların kiralasın ben yıllar evvel böyle bir gafletme bulunmuştum , pişmanım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tutsak_4772

quote:

Yeni ehliyet almış biriside bu firmalardan araç kiralayabilir mi ? bazı yerlerde 2 yıl geçmesi lazım deniliyordu galiba

Her firmanın kiralama şartları farklı olsada bu firmalarda ortalama 20,21 yaş üstü en az 2 senelik ehliyet isteniyor. Sitelerine girip şartlarını okuyabilirsiniz.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tutsak_4772

quote:

Her firmanın kiralama şartları farklı olsada bu firmalarda ortalama 20,21 yaş üstü en az 2 senelik ehliyet isteniyor. Sitelerine girip şartlarını okuyabilirsiniz.

tmm bilgilendirme için teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

Acı tecrübe edinmeden vazgeç yada bırak arkadaşların kiralasın ben yıllar evvel böyle bir gafletme bulunmuştum , pişmanım

dostum gitmek istiyoruz ama baya planladık şimdi napsak ki :S

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.