Şimdi Ara

Araç kiralama boş senet (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ExTReMee

Avisten günlüğü 77 tl ye 2013 Model 1.5 TDCİ Fiesta kiraladım 4 günlüğüne, bide mini hasar sigortası yaptırdım 9 tl ye kafam rahat 1400 kilometre yaptım geldim. Araç alımında da tesliminde de kafam rahattı. Büyük konuşmayayım boş senete asla imza atmam bi araba için. Zor durumda kaldığınız için kiralamış olabilirsiniz ama 1 ay boyunca uykularınız kaçmasına değmez.

kardeşim çok doğru soyluyosunda iste bilmiyorumdum bole olacağını rent a carcı bi arkadaşımı aradım dedi ne 1 ayı 3 gün falan dese kafi ama daha fazlası sana 1-2 milyar yazar önüne koyar git al vermiyorsa polise git dedi
  • bizim milletteki araba merakı acayip hakkaten adam boş senete imza atmış ya ahaha burdan ahkam kesiyorsunuzda yüzde doksanınız altınızdaki arabayı krediyle alıyor sanki sizin yaptığınız çok farklı.2 taksiti geçiktirin bakayım donunuza kadar alıyolarmı almıyolarmı
  • Boş bir senet'e imza atmak!!!
    Boş bir kağıda imza atmak!!!

Yapılmaması gereken hareketlerin başında gelir.

*İnşallah sorunsuz olarak halleder, bir daha da böyle yapmazsınız.
  • Arkadaşlar seneti aldım senetin üst tarafı adamda kaldı üst tarafında sözleşme gibi bişey vardı,kırmızı ışıkta geçtinmi ceza yedinmi diye falan adam anlayışlı çıktı biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerikFC

Arkadaşlar seneti aldım senetin üst tarafı adamda kaldı üst tarafında sözleşme gibi bişey vardı,kırmızı ışıkta geçtinmi ceza yedinmi diye falan adam anlayışlı çıktı biraz

geçmiş olsun
  • Biz koskoca Çetur Motor Kiralama'dan 2 adet motor kiraladık. 10.000 tl teminat senedi istediler, prosedür icabı dediler, güvendik verdik. Motorlardan biri çalındı. 3500 lira edecek motoru 4900 TL olarak bize fatura ettiler. Neymiş, kasko değeriymiş. Sonra 2 motor için verdiğimiz 10.000 TL'lik teminat senedini 1 motor bedeli karşılığı bizi uyarmadan, tek bir bildirim dahi yapmadan icraya verdiler. 10 bin liralık senet için bizi 14 bin lira borçlandırdılar. Ardından haciz icra, hesaplara bloke ne varsa ellerinden gelen yaptılar. Öğrendik ki senedin üstüne Teminat Senedidir diye yazsak bunların hiçbirini yapamazlarmış. 14 bin tl ödedik, yakamızı ancak kurtardık. Senet işi yanlış ellerde çok yaş iş. Bazıları merdiven altından kiralama yapmayın demiş. Çetur dediğin yılların Çelebi Holdinginin şirketi. Onlar bile bunu yapıyorlarsa kimseye senet falan vermeyin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.