Şimdi Ara

Araç kiralama boş senet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bir senede imza atmıştım,

arabayı teslim ettiğimde senedi almadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

evet ilk kiralayışım,

bir senede imza atmıştım,

arabayı teslim ettiğimde senedi almadım.

anladım ne zaman almayı düşünüyorsn
  • yolum düşerse alırım

adam pek sakat biri değildi, adamla bayağ konuştuk beni de sevdi gibi bişey yapıcağını düşünmüyorum

bana ayın 20sinde gel dedi daha 12 gün var ama koşa koşa senedi alıcağımı düşünmüyorum belki bi daha araç kiralıycağım zaman zaten senedim sende der anahtarı alır çıkarım direk
  • Yahu bana bedava emanet araba verseler kullanmam.. Bi yeri bozulur da elimde patlar diye düşünürüm..
    Ne kadar da cesaretlisiniz arkadaş..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senede imza atıp araba kiralaması asla ve kat a yapmayın. Senet açık bir borç ikrarıdır ancak ödendiğini (üzerindeki rakamın kadar bir ödeme makbuzu) ispatla kurtulabilirsiniz.

Eğer bu durumda kaldıysanız mutlaka ama mutlaka senedin ön yüzüne görülebilecek ve okunabilecek şekilde teminat senedi ibaresini yazın, aracı kiraladığınız yere geri teslim ederken de mutlaka bir teslim tesellüm fişi doldurtun ve kiralama yapan firmanın bir sigortalısına , eğer kiralanan araç bir şahsa aitse o şahsa imzalatın.
  • Onatta hangisi bu? bi tanıdık vardı bizim eğer oysa yardımcı olurum
  • Öyle her şeye imza atmayın lütfen adamın esnaflığı düzgün ise sorun olmaz tabii araca bir zarar vermediysen.
  • Avisten günlüğü 77 tl ye 2013 Model 1.5 TDCİ Fiesta kiraladım 4 günlüğüne, bide mini hasar sigortası yaptırdım 9 tl ye kafam rahat 1400 kilometre yaptım geldim. Araç alımında da tesliminde de kafam rahattı. Büyük konuşmayayım boş senete asla imza atmam bi araba için. Zor durumda kaldığınız için kiralamış olabilirsiniz ama 1 ay boyunca uykularınız kaçmasına değmez.
  • senedinizi aldınız mı?
  • Adam istediğini yapar boş senede imza mı atılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Yahu bana bedava emanet araba verseler kullanmam.. Bi yeri bozulur da elimde patlar diye düşünürüm..

hocam ben mecburiyetten kiraladım yoksa seninle aynı kafadayım,

ancak herkes kiralamacıdan dert yanar ben kiraladığım araca aldığım insanlardan dertli oldum,

ilk kez aracıma arkadaşlarımı adlım ve onların gerçek yüzünü gördüm arkadaşlığımı kestim.

iyi ki de kiralamışım diyorum, çok şey öğrendim

• quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Yahu bana bedava emanet araba verseler kullanmam.. Bi yeri bozulur da elimde patlar diye düşünürüm..

hocam ben mecburiyetten kiraladım yoksa seninle aynı kafadayım,

ancak herkes kiralamacıdan dert yanar ben kiraladığım araca aldığım insanlardan dertli oldum,

ilk kez aracıma arkadaşlarımı adlım ve onların gerçek yüzünü gördüm arkadaşlığımı kestim.

iyi ki de kiralamışım diyorum, çok şey öğrendim

"cahil ile yola gitme, arif ile taş taşı" derler..
    Benim de abuk subuk davranan arkadaşlarım yüzünden başım az belaya girmedi.. Sizi çok iyi anlıyorum..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: SerikFC

Dün araç kiraladım Symbol,bize bi kaç yere imza attırdı ve iki tane boş senede imza attırdı.. şimdi 1 saat önce arabayı teslim ettim,bi tanesini verdi : diğerini vermedi sordum neden vermiyorsun diye araba ile bi yere çarptınmı yoksa kırmızı ışıkta geçtinmi onlara baktıntan sonra 1 ay sonra gel verelim dedi..

şuan buz gibiyim yeminle keşke kiralamasaydım keşkeler ile olmuyor malesef ama gerçekten sıkıntı içindeyim

günlüğü kaç liradan kiraladınız ?
  • İnşallah birşey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu sahibi arkadaşın morali yeterince bozulmuş zaten ama şu sorunun cevabını işin ehli birinden duysak iyi olur diye düşünüyorum.

Boş senede imza atmış arkadaş adamda bu senedin üzerine 500.000 TL yazıp mahkemeye verirse sonuç ne olur?
  • fiyat yerine kalem ile şerit cekmesi gerekir
  • polise başvurup durumu anlatın gerekirse polis eşliğinde gidin senedinizi geri alın.
  • Polis de zaten arkadaşı bekliyormuş karakol kapısında...Gelsin de senedi almaya gidelim diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdal86

quote:

Orijinalden alıntı: SerikFC

Dün araç kiraladım Symbol,bize bi kaç yere imza attırdı ve iki tane boş senede imza attırdı.. şimdi 1 saat önce arabayı teslim ettim,bi tanesini verdi : diğerini vermedi sordum neden vermiyorsun diye araba ile bi yere çarptınmı yoksa kırmızı ışıkta geçtinmi onlara baktıntan sonra 1 ay sonra gel verelim dedi..

şuan buz gibiyim yeminle keşke kiralamasaydım keşkeler ile olmuyor malesef ama gerçekten sıkıntı içindeyim

günlüğü kaç liradan kiraladınız ?

75 lira symboldu dizel
  • quote:

Orijinalden alıntı: steakone

Onatta hangisi bu? bi tanıdık vardı bizim eğer oysa yardımcı olurum

sanmıyorum ama Ateşböceğimiydi bi böcekti sonunda ama hatırlayamadım b.onattan inerken cebesoy yol ayrımı var hemen ayrıma gelmeden marketin yanı
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.