Şimdi Ara

Araç kiralama boş senet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
1
Favori
2.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dün araç kiraladım Symbol,bize bi kaç yere imza attırdı ve iki tane boş senede imza attırdı.. şimdi 1 saat önce arabayı teslim ettim,bi tanesini verdi : diğerini vermedi sordum neden vermiyorsun diye araba ile bi yere çarptınmı yoksa kırmızı ışıkta geçtinmi onlara baktıntan sonra 1 ay sonra gel verelim dedi..

şuan buz gibiyim yeminle keşke kiralamasaydım keşkeler ile olmuyor malesef ama gerçekten sıkıntı içindeyim

• millet bas bas bağırıyor burda açık senete imza atmayın, merdiven altı yerlerden araç kiralamayın diye. kusura bakma da dostum her şey müstehak size
  • Birşey olmaz sıkıntı yapma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratorq_

millet bas bas bağırıyor burda açık senete imza atmayın, merdiven altı yerlerden araç kiralamayın diye. kusura bakma da dostum her şey müstehak size

kardeşim nerden biliyim ya salaklığıma geldi pişmanım çok
  • Bizim insanımız kadar imza atmaya meraklı başka bir topluluk varmıdır acaba. Boş kağıt bulsak imza denerdik lisede şimdi de ceremesini çekiyoruz işte.

• binde bir ihtimal ters birşeyin olması ama o da size denk gelir ondan sonra çöz çözebilirsen. baştan konuşacaktınız, şimdi bir ay uykusuz geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neilblack -- 8 Eylül 2013; 19:24:28 >
  • Bir sorun olacağını sanmıyorum ama adam isterse her türlü çakallığı yapabilir. Sizde hiçbir hak arayamazsınız. Adama öyle bir koz vermişsiniz ki.. Araba kiralanacaksada bilinen, güvenli firmalardan kiralanmalı. Birdahakine daha dikkatli olursunuz umarım.
  • Sorun olmaz ama ders olur
  • Avis'ten kiralıcaktım kapalı idi. bende böle bi yerden kiraladım pişmanım aşırı derecede elim ayağım titriyor yeminle
  • Arkadaslar bu sıkıntı yapılacak birsey değilki. Eğer ceza yediysen tabiki adamlar senden kesecek, bu bütün kiralamalar icin gecerlidir. Ayrıca bos senete imza atmayın diyen arkadaslar baska türlü nasıl arac kiralabilecegini düsünüyorlar? Belki 40 tane araba kiralamısımdır hepsinde bos senete imza attım basıma hic birsey gelmedi tabiki güvendiğim bir yerden kiralıyorum.. Ama kafaya takılacak sey degil bu ceza yemediysen o senete 1 lira bile yazamazlar. Mahkemeye versen dükkanı kapatmaya kadar gidersin...
  • Boş senet çok ağır bir durum ve siz 2 adet senet'e imza atmışsın.
    Gelelim diğer duruma genelde 30 bin tl ye imza attırıyorlar o da sözleşme ile birleşik alkollü veya ehliyetsiz durumda kasko masrafları karşılamayacağı için bir önlem olarak görüyorlar..
  • Boş yere demiyoruz kardeşim ya kurumsal yerden provizyonla yapın şu işi diye. Kolay gelsin bol soğuk su iç 1 ay bekle bakalım nasıl geçecek. Benim amacım üstteki bazı arkadaşlarla ters gitmek değil ama mahkemeye versen dükkanı falan kapatamazsın. Atmışsın senede. Başına silah dayamadıysa mecbur o senede ne yazarsa ödeyeceksin. Provizyonla yapın ya. Üzülüyorum şimdi için içini yiyordur yazık.
  • umarım sıkıntı olmadan çözerim
  • Büyük firmalar dişinda araç kiralamak cidden delilik, avisten kiralarim kafam her zaman rahat istersen araci parçala dert yok keder yok.

• Avis kapalı idi yoksa böle yere ihtiyaç duymazdım güzel kardeşim
  • Çok bilinmedik bir yer mi?
    Eğer tanındık bir yerse yapmaz öyle bir şey merak etmeyin
  • benim de senet duruyor ben de symbol kiralamıştım sonumuz hayırlı olur inşallah

sen nerden kiraladın aynı yer mi acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

benim de senet duruyor ben de symbol kiralamıştım sonumuz hayırlı olur inşallah

sen nerden kiraladın aynı yer mi acaba

Antalya b.onat
  • ben istanbuldan kiraladım dostum aynı yer değil,

trafik cezası için tutuyorlardır, tabi çakal kiralamacılar da var inşallah onlardan değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

ben istanbuldan kiraladım dostum aynı yer değil,

trafik cezası için tutuyorlardır, tabi çakal kiralamacılar da var inşallah onlardan değildir.

ilk kiralayışınmı ? bi de alırken senet aldınmı ya da başka bişey
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.