Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.297
Cevap
332
Favori
495.508
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Firma sana garanti vermez senin alacağın saatte bu araba orada yoksa başka araba verirler ofise arayıp teyit ettirmem birşey değiştirmez sana veya benzeri olarak gruptan veriyorlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Çok çok nadir araç kiralarım. Son araç kiraladığım zamanki doların durumuyla şu anki doların durumu arasında dağlar kadar fark var. Yoksa ben de zengin değilim; çok zam gelmemiş olduğunu görünce şaşırdım :)

Hatta şöyle söyleyeyim, 4 kişi bir yere git gel yapacağız. Toplam otobüs biletlerinin fiyatı 300 TL'ye yakın. Araç kiralama fikri bu yüzden aklıma geldi zaten; araç kiralama + benzin fiyatı bu kadar etmiyor. Velhasılıkelam, şu ortamda ucuz. Kampanyaya falan rastgelseydim daha iyi olurdu tabii de bende öyle şans olmuyor hiç. Yine de gideceğimiz güne kadar kovalayacağım, burayı takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 17 Eylül 2019; 18:35:51 >
  • emir66 E kullanıcısına yanıt
    AVEC de aklımdaydı zaten. Eyvallah hocam sağ olasın bilgi için. Fiyatlar cidden iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Sixt, havaalanlarında micra 99 tl günlük
    Hocam güzel fırsatmış cidden peki istanbul havalimanından da çalışan bir firma var mı bildiğiniz? Garentanın 139 luk cliosu var galiba sadece başka bir teklif bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kiralayarak yıllardır kredi kartlarım hep firmaların extreleriyle doldu. Dayanamadım dacia aldım bir tane kredi ödüyorum artık. Araç kiralama durumundan çıktım. İmkan varsa ayağınızı yerden kesecek bir araç alın arkadaşlar. 5 yıldır kiraladım. Bu yüzden yazmak istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ug35ur

Kiralayarak yıllardır kredi kartlarım hep firmaların extreleriyle doldu. Dayanamadım dacia aldım bir tane kredi ödüyorum artık. Araç kiralama durumundan çıktım. İmkan varsa ayağınızı yerden kesecek bir araç alın arkadaşlar. 5 yıldır kiraladım. Bu yüzden yazmak istedim.
    otomatigi nasıl yakıtı falan rahat mı
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    Şartlı şurtlu kampanya ama işine yarayanlar belki olur son 1hafta icin.

www.sixt.com.tr
    Nissan Micra 99 TL, Seat Leon 149 TL ve Nissan Qashqai günlük 249 TL - Sixt rent a car Türkiye | Araç Kiralamanın En Akıllı Yolu
    https://www.sixt.com.tr/kampanya/sonbahar-firsatlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj.trust.06 -- 25 Eylül 2019; 22:49:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Şartlı şurtlu kampanya ama işine yarayanlar belki olur son 1hafta icin.

https://www.sixt.com.tr/kampanya/sonbahar-firsatlari
    yukarda paylaşmıştim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

yukarda paylaşmıştim hocam

Alıntıları Göster
    Link yoktu sende panpa. Destek atım dedim. Ben yapım dersen saygı duyar silerim mesajimi

• quote:

Orijinalden alıntı: dj.trust.06

Link yoktu sende panpa. Destek atım dedim. Ben yapım dersen saygı duyar silerim mesajimi

Alıntıları Göster
    yok estağfurullah

• uyaran kullanıcısına yanıt
    Manuel hocam benimki. İzmir Hakkari Yüksekova 520 TL yaktı. 1900 km bagaja çamaşır makinesi giriyor.
  • yokmu kibris için bir firsat..?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • emir66 E kullanıcısına yanıt
    Easyrentacar da referans sistemi nasıl oluyor hocam nasıl bulabilirim?
  • Kampanya bitmiş easyrentcars da. Ben şu alttaki siteden bulmuştum

https://ucuzaucak.net/arac-kiralama-kampanyasi-2/

• Referans kampanyasi bitti ancak önceden referansla üye olanlarda kupon bulunuyor hesaplarda

• Merhabalar paraflytravel.com'dan SIXT rent a car firmasinin araclarini parafly kartlarinizla ucuza kiralayabilirsiniz. Parafly yoksa KK YARDIMLASMA grubunda ilan verip karti olan arkadaşlarla işlem yapabilirsiniz. Ben eylul basinda 3 gun otm. i20'yi 180liraya, şimdide 7 gün nisaan micra otm.yi 450liraya kiraladim. Bu sitede en önemli detay kiralama başlangıç gününüzü h.içi birgün seçersiniz diğer günleri de o rakamdan hesapliyor ve daha uyguna geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-694A104D3

Merhabalar paraflytravel.com'dan SIXT rent a car firmasinin araclarini parafly kartlarinizla ucuza kiralayabilirsiniz. Parafly yoksa KK YARDIMLASMA grubunda ilan verip karti olan arkadaşlarla işlem yapabilirsiniz. Ben eylul basinda 3 gun otm. i20'yi 180liraya, şimdide 7 gün nisaan micra otm.yi 450liraya kiraladim. Bu sitede en önemli detay kiralama başlangıç gününüzü h.içi birgün seçersiniz diğer günleri de o rakamdan hesapliyor ve daha uyguna geliyor.
    hocam dediğin fiyatlar günlük mü, toplam mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

hocam dediğin fiyatlar günlük mü, toplam mı?

Alıntıları Göster
    Toplamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beytepeli06 -- 29 Eylül 2019; 11:32:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Toplamdır.

Alıntıları Göster
    çok iyi fiyatmış hocam, bilgi için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: beytepeli06

Toplamdır.

Alıntıları Göster
    merak edip arattım ama bulamadım, acaba ödeme ekranında mı düşüyor? yada parafly kartla ekstreye mi indirim yansıyor?
    sen bulduğun bir tanesinin ekran görüntüsünü atar mısın hocam?

• 
Sayfa: önceki 275276277278279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.