Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.297
Cevap
332
Favori
495.521
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben de goldcardan ucuz diye araba kiraladım ama ofiste sigorta dizel farkı vs derken diğer firmalarla aynı paraya geldi. 14 Ağustos’ta teslim ettiğim aracın depozitosu da hala yatmadı. Muhattap bulmak da imkansız, telefonlara cevap vermiyorlar. Daha önce kiralama yapanlar depozitolarını kaç günde aldı ve şu an benim yapabileceğim bir şey var mı?
    Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EGercek kullanıcısına yanıt
    Kurban bayramında kiralamıştım ben 12 günde yattı .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyyear

hocam bir konuda bilgi alacaktım. Prime ile ödeme yaptıktan sonra şubede ekstradan kod istiyorlar mı ?
    Ekstra kod istemiyorlar hocam. Kod sadece webte giriliyor. Başkasının koduyla kiralama yapabilirsiniz.

• Ben bu tarz sıkıntılar yaşamamak için Budget'tan kiralıyorum araç, Vodafone Red indirimiyle makul seviyeye iniyor. Tek günlükte 156 tl'ye Dizel Clio bulabiliyorum. Geçenlerde düğün için 240 TL'ye Volvo S60 bulmuştum hatta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇandıR

Ben bu tarz sıkıntılar yaşamamak için Budget'tan kiralıyorum araç, Vodafone Red indirimiyle makul seviyeye iniyor. Tek günlükte 156 tl'ye Dizel Clio bulabiliyorum. Geçenlerde düğün için 240 TL'ye Volvo S60 bulmuştum hatta.
    Ne olmuş fiyatlar 156 tlye clio ya ucuz diyoruz

• atabeyyy A kullanıcısına yanıt
    Bulabildiğim bütün numaralarını arıyorum kesinlikle açan yok. Firmaya ulaşmak imkansız tek kelimeyle. Bakalım ne zaman ulaşıp alabileceğim depozitomu geri.
    Buradan kiralamayı düşünen arkadaşlar varsa gerekirse iki katı üç katı para verin başka yerden kiralayın derim, en azından kafanız rahat olur ve istediğiniz zaman muhattap bulabilirsiniz.
  • Artık Garenta sınırsız değil maalesef.
  • EGercek kullanıcısına yanıt
    Ben sorum olacağı zaman antalya şubesini arıyorum açıyorlar . İzmir şubesi açmıyor ama . 8 günlük kiralama yapmıştım baya memnun kaldım ben. araba 15.000 km deydi daha .

• Birkaç yıldır avisten araç kiralama işi yapıyorum, bir kez Denizli şubeyle sorun yaşadım. Clio kiralamistim bı arkadaşa. Bayram olduğu için Clio kalmamış ellerinde sadece Audi varmış. Vermek istemediler vs uğraştırdilar. Şikayet ettik.
    Bir kez de bu bayram, araç hiç kalmamış ellerinde o şekilde bı arkadasi mağdur ettiler. Başka da sorun yaşamadım. Vel hasılı budget, Avis gibi müşteri memnuniyetine önem veren firmaları tercih etmenizi tavsiye ederim. Gerek yok maceraya.

• Ekim ayında kıbrısa gitcem 7 gunluk arac kiralamak istiyorum varmı uygun fiyatlu guvenilir olan firma acaba ?
  • Merhabalar.

Yakın gelecekte birkaç günlük araç kiralayacağım. Bu günlerde güvenli firmalar hangileridir? Hertz, Avis, Garenta, Budget hangisini önerirsiniz?

Açık konuşmak gerekirse şoförlüğüm de çok ahım şahım değildir (bunu Türkiye'de itiraf eden zor bulursunuz :) ). 3 yıllık ehliyetim var ve bunun 1 yılında araç kullandım. Bu bağlamda olabilecek her türlü sigortayı da yaptırmak istiyorum. Ek sigortalar fiyatı arttıracaktır, biliyorum. Acemi olmama rağmen ihtiyatlıyım; bir şey olmaz ama %1 ihtimali bile düşünmek lazım. Sigorta olanakları çok olan firma hangisidir? Hertz mesela günlük 144 TL'ye bile araç kiralıyor. Birkaç yıl önce araç kiralamıştım ve bu devirde bu fiyat ucuz geldi. Hertz güvenilir bir firma mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 15 Eylül 2019; 18:6:51 >
  • Sixt, havaalanlarında micra 99 tl günlük

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TMoE T kullanıcısına yanıt
    "Hertz mesela günlük 144 TL'ye bile araç kiralıyor. Birkaç yıl önce araç kiralamıştım ve bu devirde bu fiyat ucuz geldi. "

hocam o fiyatlar ucuz geldiyse, burda niye zaman kaybediyorsunuz ki ? burası gariban tayfanın takılma noktası. hertz'den devam ...

• quote:

Orijinalden alıntı: mahmut716

Sixt, havaalanlarında micra 99 tl günlük
    + olarak Miles and smiles üyelerine indirim yapıyor micra 90 TL 'ye geliyor , Leon 132 TL 'ye geliyor. Bu devirde oldukça güzel fiyatlar ihtiyacı olan kaçırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn09 -- 16 Eylül 2019; 23:24:54 >
  • TMoE T kullanıcısına yanıt
    Easyrentacar dan kiralamani öneririm. Referans aracılığıyla 30 dolar indirim yapiyor. Ben bu sene iki defa easyrentacar aracılığıyla avec ten kiraladim. Birinde 3 gun 160 tlye bodrumda otomatik clio, bir kere de dalamanda 6 gun 850tlye otomatik egea kiraladim. Araclar full kaskolu oluyor, mini onarim isteyene ek ödeme isteniyor ama bence gerekli değil

• Arkadaşlar alacak gücümüz yok kurumsal Mini Cooper kirayalan bir yer varmı bildiğiniz. 1-2 gün kiralamak istiyorum ama.
    Enterprise'da var ama 248 TL günlüğü.
  • Poyrito P kullanıcısına yanıt
    Prime şifresi ile bu fiyata alabilirsin forumda satiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exclusive.Gamer -- 17 Eylül 2019; 16:7:43 >
  • Hocam almaya gittiğimde bu araç yok başka verelim derlerse? Önceden arayıp teyit almalımıyım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Poyrito

Hocam almaya gittiğimde bu araç yok başka verelim derlerse? Önceden arayıp teyit almalımıyım sizce?
    evet .

• kibris icin uygun fiyatli firma varmi acaba ?

• 
Sayfa: önceki 274275276277278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.