Şimdi Ara

Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar (284. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.295
Cevap
332
Favori
495.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bide kış lastiğine ekstra para istiyorlar... sanki çok ucuza kiralıyorlar gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ridvantalya R kullanıcısına yanıt
    Hocam yokcu360 finansbank için yardımcı olabilir misiniz

• düğün için kırmızı bmw cabrio araç kiralamak istiyorum ama bu tip araçları kurumsal firmalar kiralamıyor sanırım. merdiven altı yerlerden kiralamak çok sıkıntılı, bildiğiniz güvenilir bir yer var mı?
  • Sezon Fırsatıyla Aracını Kirala
    17-29 Şubat tarihleri arasında europcar.com.tr’den, ofislerimizden ve 0216 427 0 427 numaralı çağrı merkezimizden Renault Symbol, Peugeot 301 ve Fiat Egea model araçlarımızı 89 TL’ye kiralayın!

Kampanya İstanbul, Ankara, İzmir ve Antalya Ofislerimizden yapılacak kiralamalar için geçerlidir.
    Bu kampanya başka kampanyalarla birleştirilemez.
    Kampanyaya dahil olan araçlar stoklarla sınırlıdır.
    Kampanyamız 29.02.2020 tarihine kadar geçerlidir.
    Europcar fiyatları değiştirme hakkını saklı tutar.
    Tüm kiralamalarımızda Europcar Genel Kiralama ve Araç Teslim Koşulları geçerlidir.

301 müsait dediler ve kış lastiği var imiş. Ankara/Tunus
  • Renault Clio Benzinli, Manuel Günlük 99 TL
    GARENTA Kadıköy, Yenibosna, Beylikdüzü ve Ümraniye şubelerinde benzinli, manuel Renault Clio Pazartesi-Perşembe günlük 99 TL, Cuma-Pazar günlük 119 TL

Renault Clio Benzinli, Manuel Günlük 99 TL Araç Kiralama Kampanyası Stoklarla Sınırlıymış!
    İhtiyacı olana fiyatı uygun bence

https://www.garenta.com.tr/size-ozel-arac-kiralama-kampanyalari/renaultcliogunluk99tl-164/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derodol -- 19 Şubat 2020; 19:8:0 >
  • derodol kullanıcısına yanıt
    Araç Kiralama Sıcak Fırsatlar

Haftasonu kadikoy garentada 119tl olan arac yolcu360 sitesinden 90tl ye kiralanabiliyor. Hic uygun degil bence.

• qnb first üyesi arkadaşlarımız mümkünse kod paylaşabilir mi? yolcu360 üzerinden araç kiralamak istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: acebi

qnb first üyesi arkadaşlarımız mümkünse kod paylaşabilir mi? yolcu360 üzerinden araç kiralamak istiyorum.
    hocam yolcu360 komple yalan, 150 liralik araca , kampanyadan yüzde 250 indirim diyor, son sayfada bir bakıyorsun 149 tlye düşmüş oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    evet farkettim zaten henüz kiralamadım öneriniz var mı hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: acebi

evet farkettim zaten henüz kiralamadım öneriniz var mı hocam?
    greenmotion, poppy
    bu aralar ucuz fiyatlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enterprise

• esoturko E kullanıcısına yanıt
    Enterprise’da bir de Vito kampanyası başlamış.

Günlük 239 TL, şubat ayında 199 TL imiş geç fark ettim. Ama 239 TL yine de iyi fiyat bence ihtiyacı olan için.

Geçen sene iki aile birleşip Ankara’da kiralamıştık. Araçtan ve Enterprise’tan memnun kalmıştık

• Net yüzde 50. Ben şubat ayında aldım sorun olmadı. Şuan devam ediyor dediler ama denemedim.
    https://ucuzaucak.net/net-yuzde-50-indirimli-arac-kiralama-kampanyasi/
  • quote:

Orijinalden alıntı: rid.van

Net yüzde 50. Ben şubat ayında aldım sorun olmadı. Şuan devam ediyor dediler ama denemedim.
    https://ucuzaucak.net/net-yuzde-50-indirimli-arac-kiralama-kampanyasi/
    İnvalid code diyor. Hala siz indirim yapabiliyor musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hermano

Enterprise’da bir de Vito kampanyası başlamış.

Günlük 239 TL, şubat ayında 199 TL imiş geç fark ettim. Ama 239 TL yine de iyi fiyat bence ihtiyacı olan için.

Geçen sene iki aile birleşip Ankara’da kiralamıştık. Araçtan ve Enterprise’tan memnun kalmıştık

Enterprise extra mini hasar sigortası gerektirecek kadar güvensiz bir firma mi? Yoksa çok dikkat etmiyorlar mı?

• ademyildiz07 A kullanıcısına yanıt
    Enterprise ile bir kaç defa araç kiraladım ama aracı teslim ederken hasar olmadığı için böyle bir tecrübem olmadı. Ama genel anlamda profesyonel bir firma olarak gördüm.

• ademyildiz07 A kullanıcısına yanıt
    Yere göre değişir hocam ben ortalama 3 haftada 1 araç kiralıyorum şuan en ucuz enterprise Prime ile
    Kaliteli firma diye nitelendirebiliriz. Avis Budget ile ofis olarak aynı ayarda ama araçların temizliği aksamların çalışması falan diye bakarsak bir-iki tık düşük seviye

• İyi akşamlar arkadaşlar. Avis'ten araç kiralamak istiyorum ve yapı kredililere özel %30 indirim var deniyor. Bu indirim online ödemeye ek mi oluyor yoksa ofiste ödeme fiyatından mı hesaplıyorlar bulamadım. Hatta katılım için bile bir bilgi bulamadım. 166 liralık araç 117 liraya denk geliyor eğer online ek yapıyorlarsa. Ancak indirim ödeme esnasında uygulanır yazıyor. O yüzden bir türlü emin olamadim. 166 lirada vermek istemiyorum, katılan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

• johnny-bravo J kullanıcısına yanıt
    liste fiyatına %30 indirim o. yani indirim yok. zaten avis'de 117 liraya araç en son 3 sene önce falan vardı.
  • johnny-bravo J kullanıcısına yanıt
    %30 indirim liste fiyatı üzerinden uygulanır. 117 imkanı yok. Ayrıca Avis ve Budget bulunduğu bölgeye göre ekstra kış lastiği uygulaması yapıyor 29+kdv

• 
Sayfa: önceki 282283284285286
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.