Şimdi Ara

Araç Km Düşürme (Dava Süreci-Dava Sonuçlandı-Karar Kesinleşti) *Edit 3 (16.06.2023)* (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
36
Favori
63.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Çok yakın bir arkadaşımın başına da benzer durum geldi, 160bin diye aldığı clio en son 280binde muayene olmuş, o zamanlar mesaj atıyordun en son muayene bilgileri geliyordu şimdi onu kapattılar sadece pttden sorgu yapılabiliyor.
    Neyse gitti adama durumu izah etti adam ilk başta veremem parayı harcadım vs dedi baktı güzellikle olmuyor mahkemeye veririm seni bu arabayı kredi çekerek aldım kredi faizini hepsini ödetirim sana dedi adamı korkuttu biraz neyse adam tamam dedi aldı geri arabayı :D
  • Prokizya kullanıcısına yanıt
    Yarın bir sorayım dediğiniz gibi elimde bulunsun, teşekkürler
  • xkrc kullanıcısına yanıt
    Benim galeri blöf yapıyorum sandı sanırım o yüzden geri almadı yine kâr ediyim derdine düştü
  • takipteyim. umarım adalet tecelli eder.
  • çok iyi yapmışsınız umarım lehinize sonuçlanır.
  • mekatronikçi kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, sağol
  • tam araba baktığım bu zamanlarda iyi denk geldi.
    Kime güveneceğiz nelere dikkat etmek gerekiyor herşey karmakarışık birbirine girdi
  • Sadece km bilgisi değil aracın yürüründeki hafif kusurları vs. de görmüş oluyorsun. Sorun şu ki sadece son muayene raporu görülebiliyor, keşke tüm muayene raporları görünseydi.
  • öncelikle geçmiş olsun, aynı dolandırıcılık benimde başıma geldi, forum da konum da var inceleyebilirsiniz, bu gibi durumlar da ilk önce noterden ihtarname çekmeniz bile yeterli olabiliyor, hakkınızı sonuna kadar arayın ve davanızıda kazanacaksınız, çünkü km düşürme nitelikli dolandırıcılık olarak kanun da cezası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: wantastik

Sadece km bilgisi değil aracın yürüründeki hafif kusurları vs. de görmüş oluyorsun. Sorun şu ki sadece son muayene raporu görülebiliyor, keşke tüm muayene raporları görünseydi.
    o zaman aracı alacağımız kişiden tüm muayene kağıtlarını isteyeceğiz. böyleside zor bulunur herhalde. herkes mi onunki bununki evladı olmuş anlayamıyorum. Hep bir sahtekarlık, hep dolandırıcılık
  • aynısı benimde başıma gelmişti. 400.000 km deki aracım 196.000 km ye düşürülmüştü. Muayene istasyonunda fark ettik. Aracı alalı 1 sene geçmişti üzerinden aracı satmak istediğimizde ise km'nin oynandığını kime söylediysek herkes geri kaçıyordu. Galericilerde km'si düşürüldüğü için aracı almıyorlardı. Almama sebepleri ise km'sini kendi düşüremedikleri arabaları almamalarıdır.
  • bence bir haber kanalıyla irtibata geç.eğer ki sana dönüş yaparlar ve haber tv"de çıkarsa hem süreç hızlanır hemde muhtemelen kazanma şansın artar.
  • batuhanbalci kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, bu tarz yorumlar içimi ferahlatıyor :)
  • operadakises O kullanıcısına yanıt
    Mantıklıymış, düşüneceğim sağolasın
  • gosHawk. kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla isterse 10 yıl geçsin sizin "öğrendiğiniz tarih" itibariyle 1 yıl içinde dava açabiliyorsunuz. Dava açar ve dava dilekçesinde muayene esnasında öğrendiğinizi belirtirseniz kazanabilirsiniz bence.
  • Bu avrupayi hukuk sistemi kurmanın herhalde zararları. Tabi ne hukuk olursa avkata ne gerek kalır. Dava surecekki avukatlar para kazansın savcılar iş yapsın hakimler dava baksın. Dava hemen biterse olmazzz. Vatandas mutlu olur huzurlu olur.
  • Ben de satin aldıktan bir yil sonra muayenede öğrendim km düşürülmüş olduğunu. Tüm tuvturk kayıtlarını, servis bakım kayıtlarını, lpg bakim kayıtlarını çıkarttım ve yaklaşık olarak hangi tarihlerde oynandığını buldum. Avukata verdim. Araci bana satan yani Km ile oynayan memurdu. Avukat adami aradı. adam avukat dava açmadan bana 3.000 TL gönderdi. Aracı 2012 de 24.000TL ye almıştım. Hemen ford servise gidip 3.000 TL ile tüm bakımlarını yaptırdım. Satarken ilana km düşürülmüş araç diye koydum. Düşük fiyat olunca 15 günde satıldı. Satin alan Adamdan da km düşürüldüğünü biliyorum diye yazi aldim. Insallah senin davan da olumlu sonuçlanır. Sakın peşini bırakma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi ki davanın her aşamasında avukat talep etme hakkınız var bu işi profesyonel olarak yapan avukatlık firmaları var internetten araştırıp bulabilirsiniz. Masraf konusunda çok kafaya takılacak bir durum yok alacağı tutardan yüzde usulü çalışıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Frht0055 F kullanıcısına yanıt
    Anladım, biraz araştırayım
  • yer_cekimi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sağolasın.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.