Şimdi Ara

Araç Km Düşürme (Dava Süreci-Dava Sonuçlandı-Karar Kesinleşti) *Edit 3 (16.06.2023)* (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
36
Favori
63.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
238 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üstad ihtar çektiysen ihtar, cekmefiysen dava tarihinden itibaren faiz alırsınız. Tabi istediyseniz. Ama bilirkişi raporunda faiz konusuna deginmemiş bu nedenle itiraz etmelisiniz. Raporu aynen kabul edip para iadesi isterseniz raporda yazan rakam size ödenir. Faiziyle ödenmek şartıyla raporu kabul de edebilirsiniz. Ancak yazdıklarımi lütfen avukatiniza danışın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Km düşüren aracı anlamak için resmi servis ve tüvtürk kayıtları dışında başka bir yol var mı ???
  • İhtar varsa ihtarname tarihinden yoksa dava tarihinden itibaren faiz alırsınız tabi istediyseniz.

• Hayırlı olsun hocam geç olsun güç olmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı olsun karara çok sevindim.
  • Toedwarrior T kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam teşekkür ederim
  • Teşekkür ederim çok sağol.
  • Keske herkes sizin gibi ugrassa ve su dolandiricilara goz actirmasa . Sonuna kadar helal olsun . Insallah istinaf vs ugrasmazsiniz direk alirsiniz paranizi . Istinaf a gidersede faiz islemeye devam eder ve anlasmak zorunda da degilsiniz . Galerici simdi pazarlik etmeye baslayacaktir asla geri adim atmayin , faizin isledigini belirtin 1 kurus inmeyeceginizide soyleyin .

• Bu kadar düşük ceza ile kurtulmamaliydi. İşin içinde dolandırıcılık var ve bu adam bu işi yapmaya devam edecek.

Yarın öbür gün başkasına böyle bir şey yapmayacağınin garantisi yok. Kesinlikle yapacaktır ve o da biliyor en fazla 1 2 kişinin mahkemeye gideceğini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memlekette güzel şeylerde oluyor. Hayırlısı olsun.

• Geçmiş olsun. lehinize karar verilmesine sevindim. fakat zararınızı karşılayan bir bedel çıkması yerine, onun tekrar böyle bir dolandırıcılığa cüret edememesi için caydırıcı bir ceza verilmeliydi ama buna da şükür.

• Kararlılığınız için tebrik ederim sizi. 1 yılda sürecin bittiğine ise ayrıca sevindim.
  • kadir_yilmaz kullanıcısına yanıt
    Hocam böyle servet avcıları için 1 kuruş bile o kadar kıymetli ki. 10 bin lira evladından kıymetlidir.

Huylu huyundan vazgeçer mi?
    - geçmez evet

ama canının yanması harika.
  • Ooo hocam kâra geçmişsiniz

• hocam adaletin yerini bulmasına çok sevindim. umarım sizin de içinize sinmiştir çıkan sonuç.

böyle bir konu açtığınız için de ayrıca teşekkür ederim. aynı sorunu yaşayıp, bir şey değişmeyeceğini düşünerek vazgeçen insanlara umut ışığı oldunuz.

sizin davanız emsal teşkil edecektir. eğer burada dava dosya numarasını paylaşmak isterseniz çok makbule geçer.
  • test
  • Hocam öncelikle merhaba,
    Aynı durum şuan benim başımda var. Yalnız ben galeriden değilde şahıstan aldım aracı. Aracı geri almaları için talepte bulundum olmadı ihtarname gönderdim yine olumlu sonuç alamadım. Son çare mahkemeye başvuracağım. Bunun için bir avukat ile görüştüm fakat istediği ücret karşılayabileceğim bir ücret değil. Bu yüzden avukat olmadan mahkeme sürecini kendim başlatıp takip etmek istiyorum ama bu konularda hiç bir bilgim yok. Siz avukat aracılığıylamı mahkeme sürecini başlatmıştınız acaba? Bu konuda bilgi verirmisiniz nasıl bir yol izlemem gerekiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_06 -- 13 Temmuz 2019; 1:24:39 >
  • mavi_06 kullanıcısına yanıt
    Hayır avukat tutmadım. Biraz araştırma yaparsanız dava dilekçesi nasıl yazılır vs. sizde yapabilirsiniz avukat şart değil. Olursa elbet iyi olurdu ama dediğiniz gibi ücretler biraz tuzlu. Yalnız şuna dikkat edin, aracı aldığınızdaki km sini noterde yazdırdınız mı, yani karşı taraf aracı siz aldıktan sonra sizin düşürdüğünüzü söylerse bunu kanıtlayacak birşey olması lazım.
  • helal olsun hak geç de olsa yerini bulmuş
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.