Şimdi Ara

Araç Kurulamasını Nasıl Yapıyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar beyler. Araci dun yikadim son olarak. Ancak bezle sildikten sonra her seferde su lekesi kaliyor ufakta olsa. Bu da leke yapip kaliyor. Suni guderi almistim o da ayni. Suyu aliyor ancak arkasinda illa leke kaliyor.

Arastirma yaptigimda baktim uber blue diye bir bez varmis. Epey unlu sanirim. Cogu kisi bundan bahsediyor.

Bez su:

Araç Kurulamasını Nasıl Yapıyorsunuz?

Yalniz fiyati 44 lira. Bir beze 44 lira vermek bana pek mantikli gelmedi.

Veya guderiler var. Onlarida iyi diyorlar. Ancak emin olamiyorum. Siz araci neyle kuruluyorsunuz? Bu urunleri kullandinizmi hic?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 7 Aralık 2014; 19:22:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben mikrofiber bezle kuruluyorum da eski beyaz atletler iyi kurular diyorlar. Pamuklu olduğundan. Hiç denemedim.

• Araç rengine göre değişiyor misa siyah lacivert gibi araçlar çok belli ediyor ama gri beyaz vs belli etmiyor çok dikkatli bakmak lazım ben kurulama yi yaparken ilk olarak normal bir bezle iyice alıyorum hemen ardından iz bırakmayan bezler var bana yurtdışından geldi onla üstünden geçince iyi sonuçlar elde ediyorum ama fd6 civic aracım siyah çok uğraşmak lazım yeni aldığım punto da titanyum gri ilk cam tavanı silip sonra yukardaki aynı işlemi uyguluyorum birde hatırlatma yapıyım bir beze torpido plastik parlatıcı felan sürdükten sonra yıkasanız bile etkisi bezde kalıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cg wooly mammoth bu bezde ünlüdür ama fiyatı 70 lira filan. Birde aracı sildikten sonra leke yapmasının nedeni sudaki kireçten veya tuzdan dolayı olabiliyor. Aracı kuruladıktan sonra hızlı cila ile üstünden geçerseniz bir kez daha leke kalmaz.
  • yıkadıktan sonra hemen bezle girişmeyin suyun biraz akmasını bekleyin camları çekçekle silin kaportaya ıslakken ıslak cila sıkın sıkma işlemi tamamlandıktan sonra ilk sıktığınız noktadan itibaren bezle kurulama işlemine geçin bez olarak normal mikrofiber bezler işinizi görmesi lazım. bez kuru ve temiz olsun ıslak cila ile kurulama işleminin 1-2 yıkama tekrarından sonra araçta daha az kalıntı vb. şeyler kalması ve görüntünün eskiye göre daha parlak olması lazım. bulunduğunuz bölgedeki sular çok kireçliyse pek fazla yapacak birşey yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Ben mikrofiber bezle kuruluyorum da eski beyaz atletler iyi kurular diyorlar. Pamuklu olduğundan. Hiç denemedim.

Atlet hiç denemedim. Bi ona da bakmak lazım. Ama su tutuşu çok olmaz sanırsam hocam
  • Malesef yıkadığım yerdeki su müthiş derecede kireçli. Belkide onla alakalı olabilir. Camlar hep baloncuk baloncuk duruyor sirkeyle silmezsem. Cila olayı evet. Güzel oluyor. Ancak normal yıkamada acaba bu bezler iş yapmazmı. Ama fiyatıda çok fazla. Bilemedim ne desem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cila olayında zamanla uygulanan yer üzerinde ince tabaka halinde kaygan bir yüzey oluştuğundan birkaç seferlik uygulamadan sonra zamanla kireçli suyun yüzeyden daha kolay uzaklaştırılmasını ve daha az bırakması sağlanabilir. turtle wet wax kullanıyordum memnundum o üründen.

• quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

cila olayında zamanla uygulanan yer üzerinde ince tabaka halinde kaygan bir yüzey oluştuğundan birkaç seferlik uygulamadan sonra zamanla kireçli suyun yüzeyden daha kolay uzaklaştırılmasını ve daha az bırakması sağlanabilir. turtle wet wax kullanıyordum memnundum o üründen.

Turtle wax kullandim ben. Ancak krem olanlar biraz zahmetli. Ugrastiriyor epey. Sonax hizli cila denedim. Daha kolay geldi bana. Kurularken cila puskurtup oyle siliyorsun. On numara oluyor.

• Kullanılmış atlet. kullanmadığım Mikrofiber ! kalmadı yalan dolan.Bez parçasına da 44 lira veremem

Ayrıca bunu da çok övüyorlar ama bu da pahalı

http://www.hepsiburada.com/liste/meguiars-water-magnet-microfiber-kurulama-bezi-852000/productDetails.aspx?productId=otm852000&categoryId=20035733
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Kullanılmış atlet. kullanmadığım Mikrofiber ! kalmadı yalan dolan.Bez parçasına da 44 lira veremem

http://www.hepsiburada.com/liste/meguiars-water-magnet-microfiber-kurulama-bezi-852000/productDetails.aspx?productId=otm852000&categoryId=20035733

Evet bunuda inceledim. Ancak 40 50 lira bir beze vermek icime sinmez Ama kullananlar cok memnunmus. 2 senedir kullaniyorum hala iyi durumda diyorlar. Artik ne bileyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

quote:

cila olayında zamanla uygulanan yer üzerinde ince tabaka halinde kaygan bir yüzey oluştuğundan birkaç seferlik uygulamadan sonra zamanla kireçli suyun yüzeyden daha kolay uzaklaştırılmasını ve daha az bırakması sağlanabilir. turtle wet wax kullanıyordum memnundum o üründen.

Turtle wax kullandim ben. Ancak krem olanlar biraz zahmetli. Ugrastiriyor epey. Sonax hizli cila denedim. Daha kolay geldi bana. Kurularken cila puskurtup oyle siliyorsun. On numara oluyor.

krem olan bilmiyorum hangisi ama benim söylediğim wetwax. gayet pratik bir uygulaması var.

• quote:

quote:

quote:

krem olan bilmiyorum hangisi ama benim söylediğim wetwax. gayet pratik bir uygulaması var.

Yanlis oldu hocam. Karistirdim ben. Turtle waxin lacivert kutuda krem olanini kullanmistim. Bunuda bi denemek lazim.

• quote:

quote:

Kullanılmış atlet. kullanmadığım Mikrofiber ! kalmadı yalan dolan.Bez parçasına da 44 lira veremem

Evet bunuda inceledim. Ancak 40 50 lira bir beze vermek icime sinmez Ama kullananlar cok memnunmus. 2 senedir kullaniyorum hala iyi durumda diyorlar. Artik ne bileyim.

Kullanılmış atlet gel seni beni dinle sıfır maliyet

• Bende meguiars water magnet var. 5 yıldır falan bende.. hala taş gibi. Arabayı yikattigim yerde kurularken onu veriyorum. Camlar cekcek ile alınmış ise tüm arabayı kupkuru yapıyor.

5 yıl önce shinerama.co.uk adresinden (ingiltere) almıştım. 25tlye falan gelmişti herhalde.

• quote:

quote:

quote:

Kullanılmış atlet gel seni beni dinle sıfır maliyet

Birdahaki yikamamda deneyeyim bi bakayim. Olmazsa ikeadan kasik kurulama bezi almistim. Onuda denerim

• quote:

Orijinalden alıntı: synthesizer

Bende meguiars water magnet var. 5 yıldır falan bende.. hala taş gibi. Arabayı yikattigim yerde kurularken onu veriyorum. Camlar cekcek ile alınmış ise tüm arabayı kupkuru yapıyor.

5 yıl önce shinerama.co.uk adresinden (ingiltere) almıştım. 25tlye falan gelmişti herhalde.

Fiyat epey pahali. Diger secenekler olmazsa buna bakacagiz mecbur

• quote:

quote:

Bende meguiars water magnet var. 5 yıldır falan bende.. hala taş gibi. Arabayı yikattigim yerde kurularken onu veriyorum. Camlar cekcek ile alınmış ise tüm arabayı kupkuru yapıyor.

Uber blue bol tüylü olanı kurulamaz, buffing dediğimiz cila sonrası buğulu paneli silmek için yani cila kalıntısıni silmekte iyidir.

Bir de az tüylü ama dev gibi bi mavi havlu vardı o güzeldi.

Ebayde koreli bir amca satiyordu. Yıllar oldu şuan durum nedir bilmiyorum. Bu arada shinearama.co.uk kapanmış. Iflas etmişler. .

• quote:

quote:

quote:

Uber blue bol tüylü olanı kurulamaz, buffing dediğimiz cila sonrası buğulu paneli silmek için yani cila kalıntısıni silmekte iyidir.

Bir de az tüylü ama dev gibi bi mavi havlu vardı o güzeldi.

Ebayde koreli bir amca satiyordu. Yıllar oldu şuan durum nedir bilmiyorum. Bu arada shinearama.co.uk kapanmış. Iflas etmişler. .

Saglik olsun uzulme hocam Yalniz goglda yaptigim aramalarda uber bluenin kurulamada cok iyi oldugu soyleniyor. Sen ikisinide kullandin sanirim

• Pahalı pahalı denen şey her zaman daha ucuzdur. İngiliz'in sözü var ucuz alacak kadar zengin değilim diye.40-50 lira pahalı geliyor ama bunu alıp çöpe atmayacaksın 3 ay bile kullansan 90 güne vur kaç kuruş maliyeti var ? Atlet iyi cam parlatır o da vücudunuzun yağından arınmışsa. Markaya para vermem diyenler Gojo'nun bezlerini,o da olmazsa herhangi yıkamacıdan,üç beş harçlık verip kullandığı bezlerden bir tane istersen verirler. Hem en iyi kurulayan bezleri, yıkamacılar bilir.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.