Bildirim
ARAÇ MARKA VE MODELİNE UYGUN MOTOR YAĞLARI!
DeFacto Su Geçirmez Relax Fit Mont : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CG6MMMNN
10 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
VW 505.01 standartını destekleyen bir yağ kullanacaksın.
hemen hemen tüm yağ markaları bu standartı destekleyen yağlarını çıkkardı.
Castrol edge 5w 40 Turbodiesel bu standartı destekliyor.
En çok bilinen Mobil 1 esp formula 5w 30 da var.
araştırısan her markanın bu tip uyumlu ürünleri var.
en rahat bulabileceğin yukarıda yazan 2 tanesi.
Fiyatları hemen hemen aynı. -
ben aracımda 2006 model caddy 1.9 tdı 5-40 505.01 onaylı yağları kullanıyorum, illa castrol olacak diye bişi yok, diğer bütün markalarda olur...Ben bu seferlik Syntium petronas 5-40 tam sentetik yağ koydurttum -
quote:
Orijinalden alıntı: cemal1982
ben aracımda 2006 model caddy 1.9 tdı 5-40 505.01 onaylı yağları kullanıyorum, illa castrol olacak diye bişi yok, diğer bütün markalarda olur...Ben bu seferlik Syntium petronas 5-40 tam sentetik yağ koydurttum
sen arcına kendi oem yağı koydurmayıpda başka bir marka koyduttuysan bu şu misalle anlatıla bilinir dimyata pirince giderken evdeki bulgurdna oldum misali yani 5 lira 10 lira ucuza alıcma diye başka markalar aldımı motora ister istemez bir zarar veriyorsun çünkün fabirkasyon montaj yağı castroldur artı 5w-40 değil 5w-40 turbo dizelini koyman lazım bilginolsun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X