Şimdi Ara

Araç mp3 listesinin tamamını gormuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aracım mp3 calar var.Kendime bir cd hazırladım ve yaklasık 100 parca attım.Araca cd taktıgımda ise mp3 formatında cekilmis cd calıstırıyor ancak listede 20 parca goruluyor ve tekrar basa dönüyor!sorunu anlamadım?nerde yanlış yapıyorum.parcaları total vodeo c.ile mp3 formatına donusturdum ve atmıştım..cd calarım pioneer deh p40 mı ney..anlayan arkadaslar yardım ederse cok minnettar kalırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: bmmb

aracım mp3 calar var.Kendime bir cd hazırladım ve yaklasık 100 parca attım.Araca cd taktıgımda ise mp3 formatında cekilmis cd calıstırıyor ancak listede 20 parca goruluyor ve tekrar basa dönüyor!sorunu anlamadım?nerde yanlış yapıyorum.parcaları total vodeo c.ile mp3 formatına donusturdum ve atmıştım..cd calarım pioneer deh p40 mı ney..anlayan arkadaslar yardım ederse cok minnettar kalırım.

Merhabalar

Sadece çevirdiklerin mi gözükmüyor yoksa normal mp3 ler de dahil mi ?
  • Merhabalar furkan4607
    Önce çok sağolasın biri mesajımı cevapladı.Allah razı olsun.
    Youtubeden bazı parcalar indirdim.Total video C.programıyla mp3 dönusturdum.Listenin tamamı mp3 dönüşümden olusan liste.Ancak bazı parcaların isimleri cok uzun? ondan mı acaba diye kısaltarak cekecem.Cd olustururken parcaları direk attim.Aracımın teybi 100 sarkılık listeyi okuyorcalıstiriyor ama 20 tanesini gosteriyor 80 yok cozemedim bir turlu

• Ustam belki cok donusturdugun icin hatali olabilir .Direk mp3 olarak indir .Youtube mp3 indir yaz google a .Oyle bi indirip at derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Brk_^^

Ustam belki cok donusturdugun icin hatali olabilir .Direk mp3 olarak indir .Youtube mp3 indir yaz google a .Oyle bi indirip at derim

suan işteyim ama eve gidince birde öyle deneyeyim.ins olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bmmb -- 11 Ağustos 2015; 13:00:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bmmb

Merhabalar furkan4607
    Önce çok sağolasın biri mesajımı cevapladı.Allah razı olsun.
    Youtubeden bazı parcalar indirdim.Total video C.programıyla mp3 dönusturdum.Listenin tamamı mp3 dönüşümden olusan liste.Ancak bazı parcaların isimleri cok uzun? ondan mı acaba diye kısaltarak cekecem.Cd olustururken parcaları direk attim.Aracımın teybi 100 sarkılık listeyi okuyorcalıstiriyor ama 20 tanesini gosteriyor 80 yok cozemedim bir turlu

Cümlemizden. Parça isimlerini deneyin bir de benim de hep kullandığım çeviri programı var diğerlerinden daha iyi olduğunu düşünüyorum. Format factory ile denemenizi öneririm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.