Şimdi Ara

Arac Muayene Istasyonunda Kaza (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şaka yaptın heralde bunu açıklayarak.Demek istediğimi çok yanlış anlamışsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu işlerden anlayan arkadaşlar bi açıklasın, böyle kapalı alanlar sigorta ve kasko sorumluluk alanı dışında gibi hatırlıyorum, varmı doğru bilgi vericek biri
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Şaka yaptın heralde bunu açıklayarak.Demek istediğimi çok yanlış anlamışsın.

şakamı ne alaka
    otomatik viteste debriyaj yoktur,yoksa varda benmi bilmiyorum
    alla alla
  • Erkekse sığır kadınsa sığırcık bu ozaman

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kesın otomatık vıtestır
    yoksa debrıyaja basarken gaza bassanda gıtmezdı bunda debrıyaj yok
  • araba otomatik mi belli değil? Arabayı kullanan kadın mi erkek mi belli değil? Kaza nasıl olmuş belli değil? Ama 3 tane fotoğraftan kaza tespit tutanağı dolduran arkadaşlarımız var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baris195 kullanıcısına yanıt
    Safmısın anlamadım gitti otomatik viteste debriyaj olduğunu kim söyledi.İlk mesajda demek istediğim olay kazanın oluş seebi değil ne tür salakların fren yerine gaza basmasını anlayamamış olduğumdur.Fren yerine gaza basmak kadar salakça ve basit bir sebepten ötürü kazaya sebep olan yaratıklardır.Bunun heyecanla,şaşkınlıkla vs alakası yoktur tamamen gerizekalılıktır ve bu tarz insanların ömür boyu trafiğe çıkmaması gerekir.İroni denilen olaydan bihabersin sanırım
  • yazık hava yastığı da açılmış... anlatsan inanmazlar. geçmiş olsun yine de.
  • çüşşş
  • Olayda başka bir iş var.

Hiç bir muayene istasyonunda aracınızı içeri siz sokmazsınız.

Zaten kapının önüne kadar gelir orada görevli sizden aracın kaputunu açmanızı ister. Emniyet kemerlerinin takılı olarak çalıştığını , bagaj stepte avadanlık kontrolü araç motor şese kontrolü yapılır personel tarafından...

Bu kriterleri araç geçerse yine personel tarafından araç içeri alınır ki ilk kontrol noktası olan fren testi kısmı kontrolleri başlasın...

Yani araç sahibi daha o kapalı bölgeye gelmeden araç ile vedalaşır..

Bu olayda farklı bi şeyler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

araba otomatik mi belli değil? Arabayı kullanan kadın mi erkek mi belli değil? Kaza nasıl olmuş belli değil? Ama 3 tane fotoğraftan kaza tespit tutanağı dolduran arkadaşlarımız var.

Ama 3 tane fotoğraftan kaza tespit tutanağı dolduran arkadaşlarımız var.

• Muayene istasyonunda çarpışma testi yapıyorlardır :D

• Herkes bir senaryo uydurmuş. Pekiiii araç fren kontrolü yapılırken fırlamış olamaz mı????????????
  • Nedense frene basacağına gaza basanlar genellikle çinlilerdi :D

Hay Allah şimdi burda damı başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Nedense frene basacağına gaza basanlar genellikle çinlilerdi :D

Hay Allah şimdi burda damı başladı.

trafik yogun dıye mıllet otomatık vıtes alıyor

debrıyajlı araba en ıdeali
  • personeller ciyaklatarak patinaj çekerek giriyorlar, inşallah bir gün kaza yaparlarda araba perte çıkar diyordum; araç sahibi kaza yapmış

• Uzun süredir şoförlük yapan forum halkına çok tuhaf geldiğini düşünüyorum, katılmamak elde değil, fren yerine gaza nasıl basılır diyor insan ama bundan 4-5 ay önce başıma ilginç bir olay geldi.. iş gereği 2 günde 4 farklı araç kullandım, en son kendi aracımla evin otopark ına girdim..gözüm park yeri araken fren yerine gaza bastım o an araç hızlanırken doğru bir güzergah seçtim ve beyin anlık olarak önce tehlikeyi sonra freni hatırladı,refleks devreye girdi parkım normalin üstünde bir hızla gerçekleşti.. kendime inanamadım 8 yılda ilk defa başıma böyle bişey geldi.. kural açık aslında insan ne zaman ben oldum derse o zaman hata yapar.. otopark a girişteki rehavet,dalgınlığın sonucu bu..babam her zaman der " arabaya güvenme,araba ile şaka olmaz" işte bu iki moddo önemli.

• frene nasıl basarsınız ani durmak için kökleyerek. gaza kökleyerek basınca aracın aniden ileri atılması doğal. ancak bende katılıyorum nasıl karıştırıyor insanlar frenle gazı.
  • Burası neresi bilen var mı ?
    Gerçi böyle olaylar ancak bizim ülkemizde olabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BIXI MAN

Olayda başka bir iş var.

Hiç bir muayene istasyonunda aracınızı içeri siz sokmazsınız.

Zaten kapının önüne kadar gelir orada görevli sizden aracın kaputunu açmanızı ister. Emniyet kemerlerinin takılı olarak çalıştığını , bagaj stepte avadanlık kontrolü araç motor şese kontrolü yapılır personel tarafından...

Bu kriterleri araç geçerse yine personel tarafından araç içeri alınır ki ilk kontrol noktası olan fren testi kısmı kontrolleri başlasın...

Yani araç sahibi daha o kapalı bölgeye gelmeden araç ile vedalaşır..

Bu olayda farklı bi şeyler var.

Kanala yanaşma anonsu geldikten sonra kanala daha yanaşırken ortalığı dağıtmış olmasın?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.