Bildirim
Arac Muayene Istasyonunda Kaza
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0932X7YH6
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fren yerine gaza basma olayını daha anlayamadım gitti -
%99,9999999999999999999999999999999999999999999999 bayan. -
-
Yuh artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şu fren yerine gaza basıp aracın uçması olayını bi türlü çözemedim. araba lamborghini olsa anlayacam ama 100 beygirlik arabada gaza yanlışlıkla bassan bile araba ne kadar hızlanacak ki anlık olarak? gazdan ayağını çekip tekrar frene basarsın zaten. -
canı sıkılmış onun sıra beklemekten -
Hem minibüse hemde pejo'ya nasıl becermiş?
Kaç km hıza çıktı da airbag açılacak kadar büyük kaza yaşandı Allah Allah ilginç
kadın başına oraya gitmek zorunda kalıyorlar -
Olayın aslını astarını bilmem fakat oldukça talihsiz bir durum. Muayene için getirdiğiniz aracınızın bagaj kapağını değiştirmek zorunda kalıyorsunuz ve daha bir sürü teferruat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirDHayranı -- 25 Ocak 2017; 2:57:55 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Muss@
şu fren yerine gaza basıp aracın uçması olayını bi türlü çözemedim. araba lamborghini olsa anlayacam ama 100 beygirlik arabada gaza yanlışlıkla bassan bile araba ne kadar hızlanacak ki anlık olarak? gazdan ayağını çekip tekrar frene basarsın zaten.
hocam önce gaz veriyor araba tam ivmelenecek önü dar kapalı alan korkuyla frene abanayım diyor ama pedalı ayarlayamayıp bi köklüyor cuuuvvvv
o kaza için 100-120km hızlara ulaşması gerekmiyo zaten 35-40 km bile yeter. başlı başına acemilik başka birşey değil. -
Herşey randevuya yetişmek için. -
Ustad ben de düşündüm şuna bağladım olayı :Bir şekilde şoför fren yerine gaza basıyor arabada eyvallah diyip yürüyor şoför de frene bastığını sandığından dursun diye iyice abaniyor fren yerine gaza beygirler de haliyle sahlaniyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 25 Ocak 2017; 10:18:24 >
quote:
Orijinalden alıntı: tassa
Fren yerine gaza basma olayını daha anlayamadım gitti
otomatik viteslerde olan durumdur
normal vites olsa debriyajada basıldığı için fren yerine gaza bassada gitmezdi
otomatik vites öyle oluyor -
Bastığın pedalda işler kötü gidiyor ise ayağını çek be müslüman bir sıkıntı var bak tecavüz ettin arabalara.
zaten 2 tane pedal var. pedalları karıştırması için aklının çok başka yerde olması gerek
ki çoğu otomatikte frenden çektiğin an ilerlemeye başlıyo araç
ilginç hakkaten -
Aracı kapıda bekletiyorlar. Kapılarda kapanıyor. Personel alıyor içeri. Bana bayan sürücü olayı pek mantıklı gelmedi. Hızını alıp dalmıs olsa dıs kapıyı da kırması gerek. İlginc bir kaza olmus.
hangi istasyon bu? -
Otomatik araçlarda çift ayak kullanmayın diye bas bas bağırıyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- blok çatlağı nasıl anlaşılır
- kaput keçesi olmazsa ne olur
- falken kışlık lastik yorumları
- ince yanak lastik zararları
- başkasının ehliyetini kullanmak cezası 2024
- jetour türkiye
- taigo bagaj hacmi
- chery tiggo 8 pro özellikleri
- adac testi geçen oto koltukları
- torres evx
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X