Şimdi Ara

Arac Muayene Istasyonunda Kaza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
5.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracini muayene icin iceri alan arac sahibi fren yerine gaza basinca boyle bi olay olmus.Internet haberini goremedim normalde personeller araci iceri aliyor fakat bu kisi nasil girmis bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fren yerine gaza basma olayını daha anlayamadım gitti
  • %99,9999999999999999999999999999999999999999999999 bayan.
  • Yuh artık.

• şu fren yerine gaza basıp aracın uçması olayını bi türlü çözemedim. araba lamborghini olsa anlayacam ama 100 beygirlik arabada gaza yanlışlıkla bassan bile araba ne kadar hızlanacak ki anlık olarak? gazdan ayağını çekip tekrar frene basarsın zaten.
  • canı sıkılmış onun sıra beklemekten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    muayenesiz araç kasko
    15 yıl önce açıldı
    ARABA KASKO
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hem minibüse hemde pejo'ya nasıl becermiş?

• Kaç km hıza çıktı da airbag açılacak kadar büyük kaza yaşandı Allah Allah ilginç

• kadın başına oraya gitmek zorunda kalıyorlar
  • Olayın aslını astarını bilmem fakat oldukça talihsiz bir durum. Muayene için getirdiğiniz aracınızın bagaj kapağını değiştirmek zorunda kalıyorsunuz ve daha bir sürü teferruat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirDHayranı -- 25 Ocak 2017; 2:57:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muss@

şu fren yerine gaza basıp aracın uçması olayını bi türlü çözemedim. araba lamborghini olsa anlayacam ama 100 beygirlik arabada gaza yanlışlıkla bassan bile araba ne kadar hızlanacak ki anlık olarak? gazdan ayağını çekip tekrar frene basarsın zaten.

hocam önce gaz veriyor araba tam ivmelenecek önü dar kapalı alan korkuyla frene abanayım diyor ama pedalı ayarlayamayıp bi köklüyor cuuuvvvv

o kaza için 100-120km hızlara ulaşması gerekmiyo zaten 35-40 km bile yeter. başlı başına acemilik başka birşey değil.
  • Herşey randevuya yetişmek için.
  • Muss@ kullanıcısına yanıt
    Ustad ben de düşündüm şuna bağladım olayı :Bir şekilde şoför fren yerine gaza basıyor arabada eyvallah diyip yürüyor şoför de frene bastığını sandığından dursun diye iyice abaniyor fren yerine gaza beygirler de haliyle sahlaniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 25 Ocak 2017; 10:18:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tassa

Fren yerine gaza basma olayını daha anlayamadım gitti

otomatik viteslerde olan durumdur
    normal vites olsa debriyajada basıldığı için fren yerine gaza bassada gitmezdi

otomatik vites öyle oluyor
  • Bastığın pedalda işler kötü gidiyor ise ayağını çek be müslüman bir sıkıntı var bak tecavüz ettin arabalara.

• baris195 kullanıcısına yanıt
    zaten 2 tane pedal var. pedalları karıştırması için aklının çok başka yerde olması gerek
    ki çoğu otomatikte frenden çektiğin an ilerlemeye başlıyo araç
    ilginç hakkaten
  • Aracı kapıda bekletiyorlar. Kapılarda kapanıyor. Personel alıyor içeri. Bana bayan sürücü olayı pek mantıklı gelmedi. Hızını alıp dalmıs olsa dıs kapıyı da kırması gerek. İlginc bir kaza olmus.

• hangi istasyon bu?
  • Otomatik araçlarda çift ayak kullanmayın diye bas bas bağırıyoruz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.