Şimdi Ara

Deneyimli soforlerden tuvturk muayene yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
310
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce aracımın tavanına siyah folyo kaplatmıştım. 2 yıl önce faturayı alip egzos muayenesi ve genel muayeneye girdikten sonra tuvturk aracın rengi gri siyah diye notu verip muayeneden geçirmişti, ruhsata işletirsiniz bunu demişti. Tavan kaplamayı belki çıkarırım diye ruhsata işletmedim.

Cuma günü tekrar genel muayene gideceğim. Araç bu haliyle geçer mi? Nasıl bir yol izlemek gerekiyor? Folyoyu sökmek mi gerekir muayeneden geçmek için?

Daha önce başına gelen yada konuya vakıf olanlar aydınlatırsa çok sevinirim. Internette benim durumumla ilgili bilgi bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tuvturk kayıtlarında aracınız gri siyah görünür. bakan personel bunu arayacak ve ruhsat bilgileri ile karşılaştıracak. Bakacak uymuyor ağır kusurdan dolayı muayeneden kalacaksınız.

• mdindas kullanıcısına yanıt

Sokup gidersem bir şey yapmaya götürmeye gerek var mı peki? O zaman geçer değil mi?

• Sis farı camı olmadan muayene gitsek geçer mi acaba ışıkları çalışır

• Ahmetx-06 A kullanıcısına yanıt

sis farı zorunlu bir donanım değil ama cam kırık diye problem çıkar mı bilemem.

• Merhaba, benim araçta kırmızı renk emniyet kemeri var muayeneden geçmiyormuş
    Bazı kişiler kemerin bağlanti noktasına e onaylı etiket dikildiğinde geçeğini söylüyor, bazı kişiler ise tokanin e onaylı olması gerektiğini söylüyor. Hiçbir kaynaktan net bir bilgiye ulaşamadım. 09.11.2024 de muayene var.
    Araç 2013 symbol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cello1903 -- 6 Kasım 2024; 1:10:51 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.