Şimdi Ara

Araç Muayene Randevu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımı muayeneye götüreceğim. İnternette gezinirken araç muayene randevu sistemini gördüm. (Hizmet bedeli 12 TL). Muayene için randevu almak şart mı? Randevu almanın ne gibi avantajları vardır? Bilgi sahibi arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

• şu tuvtürk'ün yaptığı muayeneden mi bahsediyorsunuz? :s 12 lira deyince afalladım o yüzden sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç Muayene Randevu almak sadece bazı tüvtürk istasyonlarında zorunlu diğer istasyonlarda ise zaman kolaylığı sağlıyor saatlerce beklemekten kuratarıyor aman yanlış anlaşılmasın ben randevu alıp gittim gene 20 dak yarım saat bekledim randevu alınca hemen aracın araç muayeneye girmiyor
    araç muayene istasyonları randevu bilgileri için Araç Muayene Randevu Alınabilecek Tüvtürk İstasyonları
    peki internet üzerinden ücretsiz nasıl randevu alırım resimli bilgileri Araç Muayene Randevu
    bunun haricinde ben bu internet üzerinden resimli videolu anlatım da olsa randevu almakla uğraşmak istemiyorum diyorsan telefon ile araç muayene randevu nasıl alınır detaylarını inceleyebilirsin.
    12 tl hizmet bedeli vermene falan gerek yok yani aslında umarım yardımcı olmuştur...

quote:

Orijinalden alıntı: aypa

Merhaba Arkadaşlar,

Aracımı muayeneye götüreceğim. İnternette gezinirken araç muayene randevu sistemini gördüm. (Hizmet bedeli 12 TL). Muayene için randevu almak şart mı? Randevu almanın ne gibi avantajları vardır? Bilgi sahibi arkadaşların yardımcı olmasını rica ediyorum. Herkese şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paries -- 26 Ağustos 2012; 17:20:53 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Muayene Ettirmek (yardım)
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.