Şimdi Ara

Araç Muayene Ücretlerine % 14 ZAM... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dizel hastası

Meydanlarda almanyaya atar gider yaparlar numaradan , ama Tüvtürk vasıtasıyla türk milletini almana soydururlar. Her muayne yaptırdığınızda almanya zengin oluyor , düzene bak.

Hocam tüvtürk un almanlarla ne bağlantısı var. Yanlış anlamayın bilmediğimden öğrenmek için soruyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tam 198,24 lira muayene ücreti ödemeye kendimi hazırlarken rakamın 226,56 liraya yükseleceğini öğrenip hangi ülkede yaşadığımı tekrar hatırladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shunter

quote:

Orijinalden alıntı: dizel hastası

Meydanlarda almanyaya atar gider yaparlar numaradan , ama Tüvtürk vasıtasıyla türk milletini almana soydururlar. Her muayne yaptırdığınızda almanya zengin oluyor , düzene bak.

Hocam tüvtürk un almanlarla ne bağlantısı var. Yanlış anlamayın bilmediğimden öğrenmek için soruyorum.

Tüv alman şirketidir. Tüvtürk ise birkaç türk kodaman ile tüv şirketinin kurulan ortaklığıdır... Akp muayne işini bunlara verdi ve tekel yaptı. Yani her muayne yaptırdığınızda almanya ve ensesi kalın kodamanlar para kazanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizel hastası -- 19 Aralık 2017; 17:25:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • dizel hastası kullanıcısına yanıt
    Oh be orman ne güzel.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.