< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicranyarası -- 13 Aralık 2017; 7:23:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hicranyarası -- 13 Aralık 2017; 7:23:27 > |
benzinin 5,5 TL oldugu bu güzel ülkede, bunca arabanın sadece ve sadece 200 TL'ye muayene olması zaten en başından beri yanlıştı, alçaklıktı, vatan hainliğiydi, fetöcülüktü.
akepe hükümetimiz konuya el attı çok şükür ve tam istenen yere gelmese de belli bir seviyeye geldi muayene ücretleri. o araçlar ki siz akepe hükümetinin yaptırdıgı yollarda huzurla seyahat edebilmeniz için muayeneye girmeli ve eğer muameleyi pardon muayeneyi iyi istiyorsanız ona göre para vereceksiniz. bu anlayış yeni türkiye'dir vatan severliktir, milli'liktir, pek tabi ki yerli'liktir. |
Ne zamandir bekliyordum acikcasi hersey boyle fahis fiyatlarla seyrederken 190 200 liraya muayene yaptirmak bizi uzuyordu
|
mecnun gibi düştüm sahra çöllere
o zam destan etti beni dillere karışıp gittiğim coşkun sellere açtı hicran yara zam benim için esiri geçmiyor bir günüm zamsız olur mu aşığın didesi nemsiz dost melhem çalmasa biter mi emsiz tatlı melhem eyle ver mehteri benim için |
Meydanlarda almanyaya atar gider yaparlar numaradan , ama Tüvtürk vasıtasıyla türk milletini almana soydururlar. Her muayne yaptırdığınızda almanya zengin oluyor , düzene bak.
|
Benzin 10 tl
Dolar 10 tl Asgari ücret 700 tl olsun Birazda millet elini taşın altına koysun.O saray nasıl geçinecek.Bakanlar başbakanlar valiler vekiller nasıl zengin olurlar yazık günah onlarada acıyın.Allahu Akbar |
Hazır sunî gündemle dikkatleri Kudüs'e, İsrail'e, ABD'ye çekmişken vatandaşa geçiriyorlar geçirebildikleri kadar. AKP vatandaşı coşturuyor hamdolsun.
|
Valla acımıyorum artık bize hakediyoruz herşeyi daha da zamlansın hatta herkes halinden memnun bakıyorum da
|
Bu ülkede vatandaşın sırtındaki en büyük yük devletin kendisidir...
Adam gibi hiç bir hizmet veremez,sanki vergi vermiyormuşuz gibi verdiği ağır aksak yetersiz hizmete de ekstradan dünya ortalamasının üzerinde para alır... Misal; pasaport har(a)cı...Vatandaşına dünyanın en pahalı pasaportunu SATAR...Bir de yetmez "defter bedeli" alır ama aldığın pasaportla neredeyse hiç bir yere gidemezsin...Hasbelkader gittin,sınırda pasaport polisinin aşağılayıcı davranışlarına maruz kalırsın... |
Adamların tek uğraşı araç sahiplerini düdüklemek.Bunun için de gece gündüz zam yapıyorlar.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 12 Aralık 2017; 15:35:16 > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dizel hastası -- 12 Aralık 2017; 12:53:43 > |
|
|
|
|
|
|
|
|