Selam Arkadaşlar 1 hafta için de bir araba alacağım bütçem düşük çok birşeyim yok. İşlerimden kaynaylı çevre illere gitme şansımda yok. Aklımda 2 seçenek var. Bir tanesi 99 model 260 binde 1.4 Peugeot 206. Araç komple fırınlı boyalı önceki hali fotoğrafı vs var. (kazadan değil renk solmasından dolayı boyatmışlar temizlik boyası işte) Araçta 17 inç porsche jant double ekran geri görüş kamerası dıştan makyajı vs hep var. Araçta ayrıca 3 değişen var ve lpg-benzin şeklinde. Lpg ruhsata işli. Fiyat 95.000 Diğeri ise 2005 model 1.4 x line model yine Peugeot 206. Araç 136 binde değişien hiç yok fakat sağ taraf komple boyalı. Araçta çok fazla ezik büzük var. değiştirtmeyip düzelttirmişler. Ayrıca boyasıda göründüğü gibi neredeyse komple solmuş durumda. Aracın her yeri orjinal duruyor. Benzin sadece Fiyat 116.500 Şimdi arkadaşlar Kırmızı araç diri duruyor ayrıca gittim gördüm sürdüm alt takımları komple elden geçmiş bizim buraların yollarına rağmen hiç ses yok. Araç sahıbı bakmıs ve bakımını yaptırmış. Ön koltuklar yıpranmış biraz. Harıcı ıcınde bır yıpranma yok. Jantlar, boyası, lpg sı olusu ve işli oluşu double ekran geri görüş kamerası ve fiyat artısı var. Gold araçta orjinal km düşük olması değişen olmaması ve iç kondisyonu koltukları daha iyi durumda. Ama aracın geri kalanı orjinal ne jant ne ruzgarlık yanı makyaj sıfır. Ayrıca aracta lpg yok. Hep benzınde kullanılmışKimisi sadece böyle sever ben abartı olmayacak sekılde gozume hoş gelsın ısterım. Kırmızının artısı olup eksısı de var fakat fıyat noktasında araların 21-22 bin gibi bir fiyat farkı var. Kırmızıyı aldığımda koltuk kılıfı vs yaparak rahat şekilde bnakımını yaparım. Fakat gold almak ıstedıgımde ucu ucuna alacağım. kredi çekmem gerekecek vs yani arabayı alınca hıcbırsey yapamayacağım böyle bınecegım uzun bır süre. İki aracında muayeneleri yakın. Gold un lastıkler bıraz eski kırmızıya göre. Ayrıca arabayı çok alçaltmış. aşle ile bınınce ne sevıyede olacak bılmıyorum. Her neyse fikirlerinizi almak istiyorum. |
Bildirim